Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(Laurencija2 @ 2010 12 07, 19:09)
atgaivinu ir as norus i Sicilija, tik dabar planai sukasi apie kovo menesi  blink.gif keliaut super, bet pasimaudyti, manau, neteks  doh.gif

O planuose skrydis su persėdimu? Įdomu, gal būna tiesioginių g.gif Bet turbūt tik kai agentūros į čarterius neišparduoda...
Atsakyti
Pagaliau perskaičiau visu 40 psl smile.gif Užėmė kelias dienas smile.gif

Kilo ir man keli klausimai, nes vykstam į Siciliją vasario 21 d., būsime ten 8 dienas, bet tai įskaitant skrydžius.

Va ir noriu užklaust, kas žinot, kokius rūbus tokiems orams vežtis ? Nes turėtų būti 13-16 šilumos ir kada ten temsta tokiu metų laiku ? smile.gif

Dinushkos noriu paklaust dėl nakvynės Trapani smile.gif

Doli - dėl nuomos Palerme smile.gif

o labai domina Pelės snaudalės potyriai, ką riektų žinot, ko neparašė keliaujant tokiu metų laiku smile.gif

ir dar - dėl italų klb- aš kalbu, bet kiek žinau, kad Sicilijoj jie kalba labai savotišku dialektu, kažin ar bus galima susikalbėt su jais ??

Ir dar, ką vežėt iš ten lauktuvių ? be likerių smile.gif
Atsakyti
Melka, aš Sicilijoj buvau vasarą, dėl aprangos nepatarsiu.
Tik noriu pasakyti, kad su jais galima susikalbėti bet kokia kalba, kad ir lietuviškai. Mes keliavom savarankiškai, labai nemažai teko klausinėti kas ir kaip. Žinok jie angliškai praktiškai nekalba, bet susikalbėjom mes su jais liuosiai. Labai paslaugūs žmonės.
Jei moki itališkai, be problemų tau bus.
Atsakyti
sveikutes,

Ruosiuos keliauti i Trapani kovo pradzioj, per rainaira radau pigiu skridziu, prktiskai 30lt ax.gif ax.gif uz abi puses plius administraciniai mokesciai, skrisiu per Gotenburga i ten is lt ir pigus skrydziai. norejau paklaust apie Trapani miesta. Kas buvo, gal zino kokiu pigesniu viesbuciu? kokios ten mazdaug maisto kainos, viesojo transporto kaino? ka verta butu aplankyt? blush2.gif blush2.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mes Trapanyje nakvosime tik 1 naktį - viešbutis vadinasi "Ai Girasoli" - kovo 1 d galėsiu papasakoti daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 02 18, 13:44)
sveikutes,

Ruosiuos keliauti i Trapani kovo pradzioj, per rainaira radau pigiu skridziu, prktiskai 30lt  ax.gif  ax.gif uz abi puses plius administraciniai mokesciai, skrisiu per Gotenburga i ten is lt ir pigus skrydziai. norejau paklaust apie Trapani miesta. Kas buvo, gal zino kokiu pigesniu viesbuciu? kokios ten mazdaug maisto kainos, viesojo transporto kaino? ka verta butu aplankyt? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  rolleyes.gif

Kiek laiko būsi Trapani?
Apie viešbučius nelabai ką pasakysiu,
Visų pirma ką būtina jums aplankyti tai yra Erice, jis arčiausia Trapani, tai viduramžių miestas ant aukšto kalno, nerealus thumbup.gif
Jei įdomu senovės graikų šventykla ir visa gyvenviete ne per toliausiai Segesta. Pačiam Trapani esu buvusi tik prie malūnų. Jei daugiau laiko turėsite tai iki Palermo vertėtų pavažiuoti. Pačioj šiaurėj gražūs laukiniai paplūdimiai, iki San Vito del capo nenuvažiavom, bet apytikriai toj vietoj labai nedideliam jaukiam miestelyje pusę dienos blūdinom, paplūdimiai ten labai gražūs buvo wub.gif
Atsakyti
na trapanije busiu kovo 9-13(4 nakvynes) blush2.gif blush2.gif blush2.gif Melka o kiek tu mokejai uz viesbuti? gal kas zino kokiu pigesniu viesbuciu trapanije?kolkas Barbaros apartamentai pasirode pigiausi. i Italija keliausiu pirma kart o ir kelione visai neplanuota, tiesiog netycia uztikus pigius bilietus rainaire unsure.gif cool.gif cool.gif tai stengsiuos kad kelione nebutu lb brangi. ax.gif ax.gif db stengiuos ieskot pigiausiu viesbuciu, na o trapanio viesbuciai pasirode truputi pigesni nei Gotenburgo blink.gif blink.gif :blink ewao kaip geriausiai aplankyt ta Erice ar imt ekskursijas is vietiniu, ar megint nuomotis auto ar ten keliauja koks viesas transportas? ir dar kokia kalba ten geriausiai susikalbet rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Elenalovein, mes tai nuomavomės automobilį, bet turėtų būt ir kažkoks transportas, šiaip į tą kalną užvažiuoti pačiam tai truputį ekstrymas. Bet po patį ERICE patys pasivakščiosit. Yra kiekvienam mieste ir miestelyje informacijos centrai, kur gausi ir žemėlapį ir ką verta pamatyti, bet į Erice tai būtinai nuvažiuokit. Informacijos centre visur angliškai susikalbėsi, patys siciliečiai nelabai kalba kitom kalbom, bet žmonės be galo paslaugūs, išaiškina ir itališkai, jei nesupranti, už rankos nuves ir parodys.

Pasidomėsi Trapani būdama kaip nusigauti iki Erice.
Atsakyti
na dekui zu info ewa. Meka kai grisi butinai papasakok kaip sekesi smile.gif smile.gif smile.gif biggrin.gif na dabar pirmiausiai reik surast viesbucius uz nebloga kaina, o paskiau reiks gerai isitudijuot zemelapi ir sugalvot i koki lagamina ir kaip viska susikraut kad butu rankini bagazas, nes keliausim per rainair ax.gif rolleyes.gif o paciam mieste ir sicilijoje ar kainos dideles kavinese, parduotuvese?
Atsakyti
Mano viešbutis kainavo 45 eurai už naktį 2 asmenims
aš ieškojau www.booking.com

iki erice galima važiuoti autiku, tik sekmadienį anas kursuoja 3 kartus dienoj niekšas, bent jau taip internete radome, kai grįšiu - papasakosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melka: 18 vasario 2011 - 19:33
QUOTE(Melka @ 2011 02 18, 20:32)
Mano viešbutis kainavo 45 eurai už naktį 2 asmenims
aš ieškojau www.booking.com

iki erice galima važiuoti autiku, tik sekmadienį anas kursuoja 3 kartus dienoj niekšas, bent jau taip internete radome, kai grįšiu - papasakosiu

na tiek 45 eur tai su pusryciais ar be nieko, na as pigiau regis buvau uzmacius po 40 dol abiem zm uz nakti. tik aisku be pusryciu blush2.gif
Atsakyti
be pusryčių, bet mums jų ir neprireiks
pasižiūrėkit tam tinklalapyje, rasit pigiau
Atsakyti