Įkraunama...
Įkraunama...

Sicilija

QUOTE(Spyrga @ 2008 05 26, 07:54)
nors is tikro kyla minciu pasiieskoti vieteles, kur avanso nereiketu  blush2.gif

SIūlau savąją smile.gif Pačioj stoties aikštėj, patogu turėtų būt.

QUOTE(dianita @ 2008 05 26, 09:38)
as tavo vietoje to nedaryciau, kvepia apgaule. Pasiims pinigus ir ciao bambino sole, nesuseksi ir pinigu neatgausi.

Beveik visi prašo užstato. Kaip įrodymo, kad atvyksi.
Mes tik vienintelį radom, kur neprašo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 26, 11:19)
SIūlau savąją smile.gif Pačioj stoties aikštėj, patogu turėtų būt.
Beveik visi prašo užstato. Kaip įrodymo, kad atvyksi.
Mes tik vienintelį radom, kur neprašo doh.gif

uzstatas tai labai gerai, taip ir turi buti, bet va western union yra nepatikima. as nerizikuociau, geriau saskaita nurodytu kur pervesti kaip daro dauguma viesbuciu ar B&B.
Atsakyti
Nesiųsčiau pinigų per Western Union schmoll.gif jokiu būdu, galų gale tai juk ir nakvynė pabrangsta.

Spyrga, o nenorėtumėt bent porą naktų kokioje vietoj panakvot, nes nugi "nusitrankysit" blink.gif Šiaip šiek tiek varigna kasdienis kraustymasis iš vietos į vietą, nors gal jūs ir geriau žinot kaip jums geriau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lunar @ 2008 05 26, 11:30)
Spyrga, o nenorėtumėt bent porą naktų kokioje vietoj panakvot, nes nugi "nusitrankysit"  blink.gif  Šiaip šiek tiek varigna kasdienis kraustymasis iš vietos į vietą, nors gal jūs ir geriau žinot kaip jums geriau wink.gif

mes 2 pirmas ir 2 paskutines naktis planuojam nakvoti tose paciose vietose blush2.gif o paskui bastysimes ax.gif
beje, lunar, gal irgi apsistosime ten, kur kur ir jus, kur buvai davus nuoroda mirksiukas.gif
Papildyta:
manes negasdina, kad reikes kraustytis kiekviena diena schmoll.gif esu ne karta taip keliavus ir viskas normaliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 05 25, 22:11)
Tik vat i ugnikalni labai sunku man buvo kabarotis (strombolio saloj)... j

Nuotraukos nuostabios schmoll.gif
O kaip į tą kelionę išvykt? Kaip nusigaut? ax.gif Gal galima plačiau? wink.gif

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 06 10, 14:07)
O gal kas nors čia esat buvę? Labai graži vietelė pasirodė rolleyes.gif rašo, kad Taormina. ax.gif
user posted image

Nuostabu blink.gif
Gal kas žinot, kaip iki ten nusigaut mirksiukas.gif

QUOTE(matomama @ 2007 07 30, 12:19)
Man tap pat teko aplanyti sia sali pries pora savaiciu, nieko daug negaliu papasakoti kadangi ten buvau tik 3 dienas, tai buvo tik tarpine stotele. Is Maltos atplaukem i Catania ten pernakvojom ir autobusu nuvykom i Palermo,ten buvom siek tiek ilgiau ir tada keltu i Napoli.

O autobusu tai tarpmiestiniu? Kiek truko kelionė ir kiek kainavo, kur radot info apie autobusus? Labai noriu autobusu važiuoti, mums kaiptik reikės Palermo-Catania, tada Catania-Siracusa, o tada Siracusa-Petraro arba Villasmundo. g.gif doh.gif

QUOTE(astiti @ 2007 08 08, 07:57)
o jei turesite galimybe pasikelkite butinai i etna, nors sis malonumas nera pingus, berots 50 euru vienam asmeniui, bet jausmas nepakartojamas mirksiukas.gif

Taip brangiai????????? blink.gif unsure.gif Taip norėjau ETNĄ pamatyt iš arti sad.gif

QUOTE(bamba @ 2007 08 08, 11:29)
mes vietoj etnos pasirinkome stromboli salos ugnikalni.

Nu nuostabu, labai labai noriu doh.gif

QUOTE(dianita @ 2007 08 08, 13:27)
Pritariu del pietines Sicilijos dalies, taip pat verta nuvaziuoti ir i Siracusa miesteli, patogu is Taorminos (taormina stotyje yra patogus autobusu grafikas, vezantis tiek i etnos nacionalini parka, tiek i siracusa ir t.t.).

O gal jį galima internete rasti? Ir ar autobusai punktualesni už traukinius (man pasakojo, kad labai labai traukiniai nepunktualūs, vėluoja net po 8 valandas doh.gif ) ?

QUOTE(Virbalai @ 2007 10 09, 16:08)
Vulcano saloje...  biggrin.gif

Kaip iki jos nusigaut? Grožis fantastiškas unsure.gif blink.gif
Vulcano saloj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 05 26, 10:31)
nusiunciau nuorodas i az  blush2.gif
siaip ir man kazkaip nepatikimai atrodo  schmoll.gif ieskau pigiau. bet kad paskui del to pigumo nebutu, kad skupus moka 2 kartus  doh.gif  blush2.gif

skambinau i ta vieta. Vienu zodziu, moteriske labai maloni, ji sake, kad reikia atsiusti vis tik western union ta uzstato dali, parasyti jai emaila ir ji atsius patvirtinima, o likusia suma susimokesit kai atvyksit i vieta. Na man pasirode patikima, bet nezinau...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2008 05 26, 13:46)
skambinau i ta vieta. Vienu zodziu, moteriske labai maloni, ji sake, kad reikia atsiusti vis tik western union ta uzstato dali, parasyti jai emaila ir ji atsius patvirtinima, o likusia suma susimokesit kai atvyksit i vieta. Na man pasirode patikima, bet nezinau...

aciu, dianita 4u.gif
dar pagalvosiu, ka cia daryti. kad ir patikima, bet tos perlaidos irgi nemazai kainuoja. tuomet jau galima imti ir kazka brangiau ir kur nereikia jokiu perlaidu schmoll.gif parasiau dar keleta uzklausimu keliems BB. ziuresiu, ka man atsakys, tada greiciausiai ir spresiu 4u.gif
Atsakyti
Dianita,
ar nieko nežinot apie autobusų grafikus Sicilijoje? Gal kokį puslapį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 26, 14:05)
Dianita,
ar nieko nežinot apie autobusų grafikus Sicilijoje? Gal kokį puslapį ax.gif

radau si psl: http://www.orariauto...utobus/sicilia/

ten isvardinti regionai sicilijos (is karto po uzraso sicilia,o ne dar zemiau). Bet cia italu kalba viskas, berods angliskai nera g.gif
Atsakyti
Makaliau, Vulcano, Stromboli, Lipari, Salina ir kt. yra vadinamos Aeolian salos.
Mano gide rašoma, kad į jas patekti patogiausia ir pigiausia iš Milazzo (tarp Messina ir Tyndaris) miestelio (ar miesto - nežinau blush2.gif ). Taip pat plukdo hidro-laivai į salas ir iš Palermo, Cefalu ir Messinos ir mažiau ir nereguliarių reisų iš kitų uostų. Siulo pasiziureti www.siremar.it arba www.usticalines.it.
Plukdo keltai, daugiausia keltų į Lipari salą - didžiausia, turi gyvenvietę, viešbučių etc.
I Lipari salą plaukia vasarą kas valandą arba keletą kartų per dieną, priklauso koks laivas, į Vulcano ir Salina salas irgi dažnai plaukia, o į kitas - rečiau.
Kadangi bilietai į vieną pusę - galima pvz. nuplaukt į Lipari, iš jod labai arti Vulcano sala, o iš ten parplaukti atgal. Nors aišku reikia derinti laikus, kad būtų kuo parplaukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lunar @ 2008 05 26, 15:52)
Makaliau, Vulcano, Stromboli, Lipari, Salina ir kt. yra vadinamos Aeolian salos.
Mano gide rašoma, kad į jas patekti patogiausia ir pigiausia iš Milazzo (tarp Messina ir Tyndaris) miestelio (ar miesto - nežinau  blush2.gif ).

as gal irgi bandysiu i kokia is situ salu nuplaukti ax.gif

klausykit, jeigu BB aprasyme raso: "all the rooms have air conditioning (with extra supplement of euro 10 to the day for the conditioned air)", tai jau cia matyt tuos 10 euru reikia prideti prie bendros nuomos kainos doh.gif nes turbut be kondicionieriaus vis tiek nebus imanoma istverti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 05 27, 07:45)
as gal irgi bandysiu i kokia is situ salu nuplaukti  ax.gif

klausykit, jeigu BB aprasyme raso: "all the rooms have air conditioning (with extra supplement of euro 10 to the day for the conditioned air)", tai jau cia matyt tuos 10 euru reikia prideti prie bendros nuomos kainos  doh.gif nes turbut be kondicionieriaus vis tiek nebus imanoma istverti  g.gif

kada jus skrendat? nezinau del dabar, bet nuo birzelio vidurio ten kondicionierius reikalingas, nebent ziauriai megtumet karsti smile.gif
Atsakyti