QUOTE(bamba @ 2007 05 25, 22:11)
Tik vat i ugnikalni labai sunku man buvo kabarotis (strombolio saloj)... j
Nuotraukos nuostabios
O kaip į tą kelionę išvykt? Kaip nusigaut?
Gal galima plačiau?
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 06 10, 14:07)
O gal kas nors čia esat buvę? Labai graži vietelė pasirodė
rašo, kad Taormina.
Nuostabu
Gal kas žinot, kaip iki ten nusigaut
QUOTE(matomama @ 2007 07 30, 12:19)
Man tap pat teko aplanyti sia sali pries pora savaiciu, nieko daug negaliu papasakoti kadangi ten buvau tik 3 dienas, tai buvo tik tarpine stotele. Is Maltos atplaukem i Catania ten pernakvojom ir autobusu nuvykom i Palermo,ten buvom siek tiek ilgiau ir tada keltu i Napoli.
O autobusu tai tarpmiestiniu? Kiek truko kelionė ir kiek kainavo, kur radot info apie autobusus? Labai noriu autobusu važiuoti, mums kaiptik reikės Palermo-Catania, tada Catania-Siracusa, o tada Siracusa-Petraro arba Villasmundo.
QUOTE(astiti @ 2007 08 08, 07:57)
o jei turesite galimybe pasikelkite butinai i etna, nors sis malonumas nera pingus, berots 50 euru vienam asmeniui, bet jausmas nepakartojamas
Taip brangiai?????????
Taip norėjau ETNĄ pamatyt iš arti
QUOTE(bamba @ 2007 08 08, 11:29)
mes vietoj etnos pasirinkome stromboli salos ugnikalni.
Nu nuostabu, labai labai noriu
QUOTE(dianita @ 2007 08 08, 13:27)
Pritariu del pietines Sicilijos dalies, taip pat verta nuvaziuoti ir i Siracusa miesteli, patogu is Taorminos (taormina stotyje yra patogus autobusu grafikas, vezantis tiek i etnos nacionalini parka, tiek i siracusa ir t.t.).
O gal jį galima internete rasti? Ir ar autobusai punktualesni už traukinius (man pasakojo, kad labai labai traukiniai nepunktualūs, vėluoja net po 8 valandas
) ?
QUOTE(Virbalai @ 2007 10 09, 16:08)
Vulcano saloje...
Kaip iki jos nusigaut? Grožis fantastiškas
Vulcano saloj
Nepykit, AŽ neatsakinėju.