Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus plaukų šampūnas

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 16, 10:31)
labai dėkui, bet manęs mokyti nereikia. ne jūs viena bandėte, bet nei vienai nepavyko  tongue.gif
jėrgutėliau, kokios čia visos jautruolės - jūs turbūt tik su raminamaisiais dieną ištveriat, nes jums paprasčiausi žodžiai skamba kaip įžeidimai - nu sorry, bet kažkoks marazmas.

Sėkmės miltais plaunant aliejų  mirksiukas.gif

dėkoju už palinkėjimus, tačiau manau, kad sėkmės labiau reikėtų jums drinks_cheers.gif na, gal ir ne miltais plaunant aliejų, bet asmeniniame gyvenime smile.gif turbūt nelengva gyvent vienai protingai debilų pasaulyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 16, 11:31)
labai dėkui, bet manęs mokyti nereikia. ne jūs viena bandėte, bet nei vienai nepavyko  tongue.gif
jėrgutėliau, kokios čia visos jautruolės - jūs turbūt tik su raminamaisiais dieną ištveriat, nes jums paprasčiausi žodžiai skamba kaip įžeidimai - nu sorry, bet kažkoks marazmas.

Sėkmės miltais plaunant aliejų  mirksiukas.gif

Tas kokosu kur minejau, konsistensija normali, spalva baltute, kaip ir kokosu, kvapas taipogi kokosu, kodel jis turetu buti blogas, kaip supratau butent sito net nebandet (nors bandet daug). Ne visada pigiau yra blogiau, ta puikiai turetumet zinoti. Neretai pirkejui tenka moketi uz firmini zenkla.

Kad atsisakom sampunu, gal priezasciu yra, alergijos chemijai

Gerai, kad ir pasisaket tuo postu, kur paryskinau, viskas ir pasakyta pasirodo zinot apie savo kategoriskuma.

<<bet jei jums kokybė nėra toks svarbus dalykas -tai ką čia ir bepridurti>> — as Jums "isversiu" "paprasciausius" zodzius smile.gif Cia mane Jus nuvertinate , suniekinat siuo sakiniu, mol as perku tik kas pigiausia (nors kaip ka as is tiesu perku, net nezinot realiai). Gale dar pridedat tai ka cia ir bepridurti doh.gif
Ne visiems zmonems duotos psichologines izvalgos smile.gif

Merginos o plaukai maziau riebaluojasi su tuo "sampunu" plaunant? Kokie patyrimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerūna: 16 gruodžio 2010 - 10:55
jei tęsiam kalbą apie ruginių miltų naudojimą plaukams plauti, galvoje sukasi idėja pamėginti į miltus įberti priedų - pvz., cinamono arba užplikinti ajerų šaknų miltelius ir paskui tai įmaišyti į miltus. o gal kviečių gemalų pabandyt pridėti? g.gif nežinau kaip dėl kitų priedų, tokių kaip pvz kiaušinis, nes prie šaknų plaukų riebalinti nenoriu, nėr poreikio. o galiukus po plovimo ir taip tepu aliejum.
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 16, 12:55)
jei tęsiam kalbą apie ruginių miltų naudojimą plaukams plauti, galvoje sukasi idėja pamėginti į miltus įberti priedų - pvz., cinamono arba užplikinti ajerų šaknų miltelius ir paskui tai įmaišyti į miltus. o gal kviečių gemalų pabandyt pridėti?  g.gif  nežinau kaip dėl kitų priedų, tokių kaip pvz kiaušinis, nes prie šaknų plaukų riebalinti nenoriu, nėr poreikio. o galiukus po plovimo ir taip tepu aliejum.

O ajeru milteliu saknu is kur cia, malsit? O gal galima i nuovira ajeru saknu sudeti tuos miltus. Nors nezinia kas cia kaip reaguos. Siaip ir taip yra kazkokie receptai su selenom plauku kauke tokia... pazistama turejo recepta, bet as tada nesidomejau. Irgi maximoj selenu yra pirkti, tik ar verta, nebus sviestas sviestuotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 12 16, 11:46)
Merginos o plaukai maziau riebaluojasi su tuo "sampunu" plaunant? Kokie patyrimai?

kuriuo "šampūnu"? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerūna @ 2010 12 16, 12:00)
O ajeru milteliu saknu is kur cia, malsit? O gal galima i nuovira ajeru saknu sudeti tuos miltus. Nors nezinia kas cia kaip reaguos.  Siaip ir taip yra kazkokie receptai su selenom plauku kauke tokia... pazistama turejo recepta, bet as tada nesidomejau. Irgi maximoj selenu yra pirkti, tik ar verta, nebus sviestas sviestuotas  g.gif

vaistinėse būna pirkti aerų šaknų. ten gal ne milteliai, bet vis tiek tokie trapūs sakyčiau, o permalus kavamale pasidaro milteliai. ajerų šaknys nuo seno naudojamos plaukams stiprinti (kaip ir dilgelės). tik jas turbūt reikia užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti, kad pritrauktų, o miltų plikyti nereikia smile.gif

kai neturėjau kitokių, naudojau pilno grūdo ruginius miltus, t.y. su selenėlėmis. nemanau, kad jos plaukams priduoda ko nors, nes ir maiste jos naudingos daugiau, kaip šluota, iššluojanti žarnyną smile.gif o va linų sėmenis gal ir galima būtų naudoti kaip priedą, bet jas turbūt irgi reikėtų užpilti verdančiu vandeniu, kad gautųsi kisieliukas rolleyes.gif

man žiemą apskritai būna sunku - išsausėju visa kaip šiaudas. o dabar dar ir alergijos paūmėjimas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 15, 22:14)
o prisiskaičiusi kaip kas naudoja ir giria aliejingas kaukes, natūralu, kad susidomėjau  mirksiukas.gif

tai kad lieka tau ta "kaukė" ant plaukų, plaukai labai gražūs - nėra ko daugiau ir norėti mirksiukas.gif

QUOTE(Nerūna @ 2010 12 16, 10:46)
Tas kokosu kur minejau, konsistensija normali, spalva baltute, kaip ir kokosu, kvapas taipogi kokosu, kodel jis turetu buti blogas,

rinkoje yra daug kokosų aliejų, kurių kokybės niekaip kitaip neatskirsi, kaip tik bandymu ant savo kailio smile.gif Nei jie klasifikuojami, nei jie skirstomi kažkaip. Kalbu būtent apie nerafinuotus, šalto spaudimo aliejus, kurie vienas nuo kito gali skirtis kaip diena ir naktis.

tam ir yra dalinamasi patirtimi, išbandžius daug visokiausių tiekėjų siūlomų, kad jums visoms nereikėtų klupti ant tų pačių akmenukų: nusipirkti ne patį geriausią produktą, nusivilti išmetus pinigus ir dar kartą mokėti, tik už jau geresnį daiktą. Atmesk emocijas, įsiklausyk į paminėtus faktus apie konsistenciją, spalvą, skonį smile.gif

kas kas, o NB kokybe tikrai nelabai blizga, kaip ir Aliejus. Yra Kvapų namai, yra AromaNatural, yra Sveiki produktai, kur parduoda kokybiškus aliejus, kainos tikrai varijuoja ir išsirinkti tikrai įmanoma wink.gif
Atsakyti
vakar pabandžiau "pagerintus" miltus smile.gif kaukė + plovimas. išsiplovė, viskas ok, o kaukės efektyvumui patikrinti matyt reikia daugiau laiko smile.gif

o dariau taip: ištirpinau mieles šiltame piene, įmaišiau ruginių miltų ir - ant galvos. užsirišau celofaną, užsidėjau šiltą kepuraitę ir porą valandų pavaikščiojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 16, 17:36)
rinkoje yra daug kokosų aliejų, kurių kokybės niekaip kitaip neatskirsi, kaip tik bandymu ant savo kailio smile.gif Nei jie klasifikuojami, nei jie skirstomi kažkaip. Kalbu būtent apie nerafinuotus, šalto spaudimo aliejus, kurie vienas nuo kito gali skirtis kaip diena ir naktis.

tam ir yra dalinamasi patirtimi, išbandžius daug visokiausių tiekėjų siūlomų, kad jums visoms nereikėtų klupti ant tų pačių akmenukų: nusipirkti ne patį geriausią produktą, nusivilti išmetus pinigus ir dar kartą mokėti, tik už jau geresnį daiktą. Atmesk emocijas, įsiklausyk į paminėtus faktus apie konsistenciją, spalvą, skonį smile.gif

kas kas, o NB kokybe tikrai nelabai blizga, kaip ir Aliejus. Yra Kvapų namai, yra AromaNatural, yra Sveiki produktai, kur parduoda kokybiškus aliejus, kainos tikrai varijuoja ir išsirinkti tikrai įmanoma wink.gif

Dalijimasis nuostabu, tuom ir myliu SM foruma, bet kai jauciamos piktdziugiskos kandziojimosi gaideles, megavimasis tuom, tai ne dalijimasis. Ir kam reikia rasyti tada komentarus, jei galiausiai paraso, ka durnos, jei sampunus gaminti pradedat? Kai netycia ipuolu i tema, kuri pasirodo nerpiimtina/kvaila, tai iseini ir tiek. O nuomone isdestant korektiskai jokiu problemu. O perdetas kategoriskumas ssukelia itarimu wink.gif Tokios ir emocijos. As uz geranoriskuma mirksiukas.gif

Dabar apie alieju, nesijauciu ismetus pinigu ne kiek smile.gif naturalus produktas, man to ir uztenka tiek kiek naudoju. Ir man nei spalva, nei kosistencija ten neuzkliuvo bigsmile.gif Visi "kvapu namai" tikiu, kad gerai, jei reikes, pasidomesiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 17, 11:47)
vakar pabandžiau "pagerintus" miltus smile.gif kaukė + plovimas. išsiplovė, viskas ok, o kaukės efektyvumui patikrinti matyt reikia daugiau laiko smile.gif

o dariau taip: ištirpinau mieles šiltame piene, įmaišiau ruginių miltų ir - ant galvos. užsirišau celofaną, užsidėjau šiltą kepuraitę ir porą valandų pavaikščiojau smile.gif

nu lauksim kaukes rezultatu smile.gif nusipirkau miltu, tik kada cia reikes prisiruosti pora valandu palaikyti. "Tokiu" sampunu, turejau omeny, miltu "sampuna", kaip del plovimo daznumo, tarkim ar pastebejai ar maziau riebaluojasi ar tiek pat g.gif As dar vis netikiu, kad gali taip blizgeti po miltu, ziuresiu kai isbandysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 12 17, 12:21)
nu lauksim kaukes rezultatu  smile.gif nusipirkau miltu, tik kada cia reikes prisiruosti pora valandu palaikyti. "Tokiu" sampunu, turejau omeny, miltu "sampuna", kaip del plovimo daznumo, tarkim ar pastebejai ar maziau riebaluojasi ar tiek pat  g.gif As dar vis netikiu, kad gali taip blizgeti po miltu, ziuresiu kai isbandysiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei plaunu tik su miltais - laikau tik tiek, kiek man reikia laiko nusipraust vonioje pačiai. aišku, aš - neskubu smile.gif mėgstu pamirkt vonioj, tai man gal išeina kokių 15-20 min. o gal, kai būnu dar lėtesnė, ir 30 min smile.gif bet net ir trumpesnio palaikymo visiškai užtenka, kad plaukai liktų švarūs.
dabar laikiau ilgiau, nes su mielėm smile.gif

anksčiau plaudavau kasdien (su šampūnu), nes plaukai antrą dieną būdavo susiploję. dabar iš principo galėčiau plauti kas kokias tris dienas, o gal ir dar rečiau, bet plaunu kas dvi.

pastebėjau tik, kad vien miltai ir vanduo biškį per daug man išsausina galvos odą. dabar, kai dariau su pienu ir mielėm, plaukai visiškai švarūs, bet ant odos malonesnis jausmas. plaukai mažiau papurę. na, iš vieno bandymo dar sunku ką spręst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 12 17, 11:21)
Ir kam reikia rasyti tada komentarus, jei galiausiai paraso, ka durnos, jei sampunus gaminti pradedat?

Ir man nei spalva, nei kosistencija ten neuzkliuvo  bigsmile.gif

nepamenu, kad būčiau peikusi šampūnus cool.gif

Nerūna, juk pati truputį kietakaktiškai įsikabinai: o aš mačiau tą aliejų, man nekliūna spalva, niekas, kuo jis blogas? Negi dabar pusė forumo sės, suks galvą, aprašinės kelerių metų patirtį, ieškojimus vien tam, kad įtikintų vieną žmogų, kas yra gerai, o kas nelabai? Ir vėl lauks kito žmogaus, kad jį vėl galėtų įtikinėti? Nemanau, visos taupo laiką biggrin.gif

šiaip žmonės daug košės suvalgo, perkeltine prasme, finansinių praradimų apturi, kol atsirenka kokybišką, tinkančią prekę, išmoksta jas skirti. Kiek pati esi mačiusi ir naudojusi skirtingų parduotuvių aliejų? Panašu, kad kol kas tik vienos, taip kad ir patirtis labai ribota, įspūdžiai irgi, nepyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 17, 15:15)
nepamenu, kad būčiau peikusi šampūnus  cool.gif

Nerūna, juk pati truputį kietakaktiškai įsikabinai: o aš mačiau tą aliejų, man nekliūna spalva, niekas, kuo jis blogas? Negi dabar pusė forumo sės, suks galvą, aprašinės kelerių metų patirtį, ieškojimus vien tam, kad įtikintų vieną žmogų, kas yra gerai, o kas nelabai? Ir vėl lauks kito žmogaus, kad jį vėl galėtų įtikinėti? Nemanau, visos taupo laiką biggrin.gif

šiaip žmonės daug košės suvalgo, perkeltine prasme, finansinių praradimų apturi, kol atsirenka kokybišką, tinkančią prekę, išmoksta jas skirti. Kiek pati esi mačiusi ir naudojusi skirtingų parduotuvių aliejų? Panašu, kad kol kas tik vienos, taip kad ir patirtis labai ribota, įspūdžiai irgi, nepyk wink.gif

Satura, ten ne apie Jumis. Del aliejuko niekur neisikabinau, o prie manes buvo prisikabine, zut but itikinti ir dar gan nemandagiai. O cia nieko nereikia itikineti "daleiskim" tebunie anot Jusu patirties prastas uztektu pasakyti as naudojau ta ir ta, tas nelabai, tas labai ir t.t. mano patirtis tokia ir tokia, nereikia cia asmeniskumu, va apie ka.

Poros rusiu esu naudojusi, bet ten buvo skirtingi, t.y. ne kokosu, o kas is to? To kurio turiu kokybe, pagal kaina ir tiek kiek naudoju, naturalus (jei tiket ka raso) mane tenkina ir pagal siuo metu prioritetus suskirstytus taipogi ir kas cia tokio? "Jusu" rekomenduojamu ar menamu alieju as gi nepeikiu ir tikiu, kad tose alieju parduotuvytese, gal ir stebuklu visokiu yra g.gif Jei uzsiimciau kokiais gaminimais is tu alieju ir pan. isigilnciau, o dabar ant plauku galiuku, kad is vis tik kada nors sunaudociau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerūna: 17 gruodžio 2010 - 15:11
QUOTE(Nerūna @ 2010 12 17, 15:07)
o dabar ant plauku galiuku, kad is vis tik kada nors sunaudociau  doh.gif

tada aišku biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti