Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus plaukų šampūnas

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 17:30)
deja, bet turiu polinkį sakyti tiesą ir kartais tikrai negaliu susilaikyti, ypač kai tokius stebuklus parašo.

nereikia tiesmukiskumo, prisidengti graziu zodziu tiesa, aij as tau teisi - galiu sakyti ka noriu rolleyes.gif

yra toks zodis diplomatija, korektiskai isreiskiama nuomone smile.gif gerai, gyvenkim draugiskai, nenukrypkim nuo temos blush2.gif

galiu paaisikinti merginos nepagalvojo, tiesiog norejo du suvius nusauti vienu metu ir naturaliu "sampunu" issiplauti ir galus palepinti, o uzmirso, kad nenaudoja putojanciuju smile.gif tiek tu ir ziniu ir gavosi, kad blynus galim kepti ant galvos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ronja nepirk tu to kokosu pieno, tikrai nepasitikeciau ax.gif
Yra vaistinej, 100ml "Barmunes" nerafinuotas, salto spaudimo, be sintetiniu priedu tas aliejus, kainuoja ~14lt, uzteks labai ilgam manau
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 12 15, 17:45)

galiu paaisikinti merginos nepagalvojo, tiesiog norejo du suvius nusauti vienu metu ir naturaliu "sampunu" issiplauti ir galus palepinti, o uzmirso, kad nenaudoja putojanciuju  smile.gif  tiek tu ir ziniu ir gavosi, kad blynus galim kepti ant galvos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ronja nepirk tu to kokosu pieno, tikrai nepasitikeciau  ax.gif
Yra vaistinej, 100ml "Barmunes" nerafinuotas, salto spaudimo, be sintetiniu priedu tas aliejus, kainuoja ~14lt, uzteks labai ilgam manau

aš tai net nežinojau apie tai, ačiū merginos, dabar esu paprotingėjusi wub.gif

Atsakyti
Ronja, net nesuprantu, kaip tau išvis klausimas dėl aliejų išplovimo kilo, kai pati išplovusi plaukus juos kuo puikiausiai sutepi aliejumi ir palieki. Dažnai taip tiesiog per riebu, netinka wink.gif Tau pavyksta kelis zuikius iškart nušauti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 15, 16:42)
mat kaip...  g.gif dar variantas su alia šampūnu iš kaštonų, juose irgi yra natūralių saponinų  g.gif bet su jais dar daugiau vargo - kol nulukšteni kaštonus, kol juos susmulkini....  doh.gif
ai, turbūt nedidelis nuostolis bus nenaudoti aliejinių kaukių, kurias paskui niekaip neišeina išplaut biggrin.gif
kad orchidėjos - kaip kokios piktžolės smile.gif jei nesugraužia pilnai su šaknimis, tai nieko blogo dažniausiai joms nenutinka. vajė, kiek kartų virtę vazonai pas mane...

Jei nėra poreikio tada taip, man jos būtinos, todėl ir darausi ax.gif

Orchidėjoms tai nieko, bet katinėlio skrandukas nelabai kaip sureaguoja ir 200 lt už savaitės gydymą teko suploti, tai jei taip už 4 doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerūna @ 2010 12 15, 16:45)
Ronja nepirk tu to kokosu pieno, tikrai nepasitikeciau  ax.gif

Oij, nu vėl būsiu nemaloni ir paklausiu - ar lyginote šį kokosų aliejų su Kn ar AN aliejais - 100 ml -14 lt man neatrodo kokybę atitikanti kaina ax.gif Gal verčiau nieko netepti tada
Atsakyti
O siaube, kiek sukėliau juoko blink.gif tikiuosi neapsisiojai tongue.gif
Žinai, labai daug yra info apie plaukų plovimą miltais, tiesiog kvaila nežinot, visi jau gimsta žinodami, o aš matai durnelė su nuo natūralumo susisukusiu proteliu ploviau aliejuotus plaukus ir kaip aš nežinojau, kad neišsiplaus, ajajai buvo kam forumą prajuokint...
Tikrai durnelė drinks_cheers.gif tai tuo ir pabaikim, ačiū už dėmesį...
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 12 15, 20:24)
O siaube, kiek sukėliau juoko blink.gif tikiuosi neapsisiojai tongue.gif
Žinai, labai daug yra info apie plaukų plovimą miltais, tiesiog kvaila nežinot, visi jau gimsta žinodami, o aš matai durnelė su nuo natūralumo susisukusiu proteliu ploviau aliejuotus plaukus ir kaip aš nežinojau, kad neišsiplaus, ajajai buvo kam forumą prajuokint...
Tikrai durnelė drinks_cheers.gif tai tuo ir pabaikim, ačiū už dėmesį...

Sauluže, tu cia kam? Mes juk jau paprotinom kunigunda, kad butu mandagesne smile.gif Nebepyk, nors man irgi buna keista zmoniu kategoriskumas - gal jaunas amzius tai duoda smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 19:08)
Oij, nu vėl būsiu nemaloni ir paklausiu - ar lyginote šį kokosų aliejų su Kn ar AN aliejais - 100 ml -14 lt man neatrodo kokybę atitikanti kaina  ax.gif Gal verčiau nieko netepti tada

o galite paklausti maloniai ir busite maloni smile.gif
alieju as nelyginau, taciau tikrai nemanau, kad kosmine kaina butinai apsprendzia geresne kokybe smile.gif juolab, ten nerafinuotas, be sintetiniu priedu ir salto spaudimo
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 12 15, 19:03)
o galite paklausti maloniai ir busite maloni  smile.gif
alieju as nelyginau, taciau tikrai nemanau, kad kosmine kaina butinai apsprendzia geresne kokybe  smile.gif juolab, ten nerafinuotas, be sintetiniu priedu ir salto spaudimo

deja, net labai apsprendžia. Man yra tekę turėti pigaus kokosų aliejus, kuris ir buvo nerafinuotas, be priedų - tai išmečiau jį po pirmo bandymo ant odos, nes žinau kas yra kokybiškas aliejus ir verčiau sumokėsiu 3 kartus brangiau, bet nebus šlykštu juo teptis. Metų man nemažai, patirties ir daug turiu, bet jei jums kokybė nėra toks svarbus dalykas -tai ką čia ir bepridurti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 21:11)
deja, net labai apsprendžia. Man yra tekę turėti pigaus kokosų aliejus, kuris ir buvo nerafinuotas, be priedų - tai išmečiau jį po pirmo bandymo ant odos, nes žinau kas yra kokybiškas aliejus ir verčiau sumokėsiu 3 kartus brangiau, bet nebus šlykštu juo teptis. Metų man nemažai, patirties ir daug turiu, bet jei jums kokybė nėra toks svarbus dalykas -tai ką čia ir bepridurti  ax.gif

na tiesiog reikia rinktis ir ieskoti kainos ir kokybes santyki, pasiula didele ir kainos buna perlenktos, turi gyventi juk platintojai, buna ir ispustos labai

kuo pasireiske tas slyktumas, ta prasme kas negerai buvo? ax.gif

Ir vel, nu megstat izeidineti. Pasiliksiu santuriai Jums nekomentuoti, ar man svarbi kokybe ar ne, juk taip kaip Jums atrodo tiksliau jau pati apsprendet, tai kam diskutuoti su kategorizmu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 15, 18:02)
Ronja, net nesuprantu, kaip tau išvis klausimas dėl aliejų išplovimo kilo, kai pati išplovusi plaukus juos kuo puikiausiai sutepi aliejumi ir palieki. Dažnai taip tiesiog per riebu, netinka wink.gif Tau pavyksta kelis zuikius iškart nušauti wink.gif

na, ką galiu pasakyti... esu smalsus žmogus smile.gif ir mėgstu prieš ką nors padarydama susirinkti daugiau info smile.gif o prisiskaičiusi kaip kas naudoja ir giria aliejingas kaukes, natūralu, kad susidomėjau mirksiukas.gif

P.S. ale kaip ilgai ši tema buvo rami, tyli... o va dabar kokios aistros užvirė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 12 15, 19:26)
na tiesiog reikia rinktis ir ieskoti kainos ir kokybes santyki, pasiula didele  ir kainos buna perlenktos, turi gyventi juk platintojai, buna ir ispustos labai

kuo pasireiske tas slyktumas, ta prasme kas negerai buvo?  ax.gif

Ir vel, nu megstat izeidineti. Pasiliksiu santuriai Jums nekomentuoti, ar man svarbi kokybe ar ne, juk taip kaip Jums atrodo tiksliau jau pati apsprendet, tai kam diskutuoti su kategorizmu  rolleyes.gif

tai ir nesakau pirkti KN aliejaus, nes jie brnagiausi, bet jų kokybei analogo LT tikrai nėra - bandžiau daug ką - nuo pigiausiu iki brangesnių - NĖRA. Priešingai nei jūs, aš nekalbu iš lempos, o sakau iš patirties - skiriasi viskuo - kvapu, skoniu, konsistencija, net spalva skiriasi. Aš nesu kategoriška, nes aš išbandžiau visokius ir tuo pagrindu susidariau savo nuomone, o jūs net nebandžiusi ir neturėdama ką lyginti iš karto kalbate apie platintojų norą išgyventi. Tai kuri iš mūsų čia kategoriškesnė?
Tiesiog NB produkcija nėra geriausios kokybės ir nemanau, kad neturiu teisės tai pasakyti. Jums tinka - tai ir naudokite. Nu sakykite ką norite, bet jei mes einam link to, kad jau net šampūno atsisakome -tai kaip galima bet ką ant plaukų tepti blink.gif JOkios logikos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 23:31)
tai ir nesakau pirkti KN aliejaus, nes jie brnagiausi, bet jų kokybei analogo LT  tikrai nėra - bandžiau daug ką - nuo pigiausiu iki brangesnių - NĖRA. Priešingai nei jūs, aš nekalbu iš lempos, o sakau iš patirties - skiriasi viskuo - kvapu, skoniu, konsistencija, net spalva skiriasi. Aš nesu kategoriška, nes aš išbandžiau visokius ir tuo pagrindu susidariau savo nuomone, o jūs net nebandžiusi ir neturėdama ką lyginti iš karto kalbate apie platintojų norą išgyventi. Tai kuri iš mūsų čia kategoriškesnė?
Tiesiog NB produkcija nėra geriausios kokybės ir nemanau, kad neturiu teisės tai pasakyti. Jums tinka - tai ir naudokite. Nu sakykite ką norite, bet jei mes einam link to, kad jau net šampūno atsisakome -tai kaip galima bet ką ant plaukų tepti  blink.gif JOkios logikos  schmoll.gif

manau, kad vis tiek nesuprantate, kaip reikėtų formuluoti savo mintis... tad pateikiu vertimą, kaip galima pasakyti tą patį, bet neįžeisti žmogaus. tikiuosi jums bus tai naudinga.

tai ir nesakau pirkti KN aliejaus, nes jie brnagiausi, bet jų kokybei analogo LT tikrai nėra - bandžiau daug ką - nuo pigiausiu iki brangesnių - NĖRA. Priešingai nei jūs, aš nekalbu iš lempos, o sakau iš patirties - skiriasi viskuo - kvapu, skoniu, konsistencija, net spalva skiriasi. Aš nesu kategoriška, nes aš išbandžiau visokius ir tuo pagrindu susidariau savo nuomone, o jūs net nebandžiusi ir neturėdama ką lyginti iš karto kalbate apie platintojų norą išgyventi. Tai kuri iš mūsų čia kategoriškesnė?
Tiesiog NB produkcija nėra geriausios kokybės ir nemanau, kad neturiu teisės tai pasakyti. Jums tinka - tai ir naudokite. Nu sakykite ką norite, bet jei mes einam link to, kad jau net šampūno atsisakome -tai kaip galima bet ką ant plaukų tepti blink.gif JOkios logikos schmoll.gif

matot - nepakeičiau nei vienos raidės, visą jūsų nuomonę palikau. o skamba nebeįžeidžiančiai ir galima konstruktyviai diskutuoti toliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 16, 09:20)
matot - nepakeičiau nei vienos raidės, visą jūsų nuomonę palikau. o skamba nebeįžeidžiančiai ir galima konstruktyviai diskutuoti toliau wink.gif

labai dėkui, bet manęs mokyti nereikia. ne jūs viena bandėte, bet nei vienai nepavyko tongue.gif
jėrgutėliau, kokios čia visos jautruolės - jūs turbūt tik su raminamaisiais dieną ištveriat, nes jums paprasčiausi žodžiai skamba kaip įžeidimai - nu sorry, bet kažkoks marazmas.

Sėkmės miltais plaunant aliejų mirksiukas.gif
Atsakyti