Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus plaukų šampūnas

QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 13, 12:19)
ne, naudojau tik miltus ir vandenį, o po plovimo galiukus tepu sezamų sėklų aliejumi. kol kas turiu tik šį aliejų, bet jis man patinka, nes labai gerai susigeria į plauką ir visiškai nelieka jokio riebalo. aišku, aliejaus kiekis - subtilus reikalas smile.gif bet net kelias dienas iš ryto aliejum išteptais delnais paglosčius plaukų galiukus, jie nepasidaro riebūs smile.gif
o tu dedi kiaušinį?  rolleyes.gif

Aš dėjau, pagal receptą, tik vietoj dviejų, dėjau vieną trynį, bet manau nereikalingas jis riebiems plaukams, tai ryt bandysiu nedėt smile.gif

O aliejus skrudintų sezamų ar ne? Kaip tik dairaus naujo aliejaus 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunkissed: 13 gruodžio 2010 - 23:56
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 13, 14:46)
As irgi nedeciau majonezo,kad ir yra be koncervantu, Geriau jau Kaimisku kiausiniu nusipirkt is kokios babulytes ar is zmoniu kurie tarkim piena veza i miesta paravinet,buna turi ir kiausiuku.

o kaip tu patikrinsi pirktinių kiaušinių/pieno kokybę, ypač, jei pardavinėja babulka, o ne patikrintas ir sertifikatus turintis ūkininkas? aš tikrai neperku iš babulkų, ačiū. važiuodama per LT prisižiūriu, kaip karvės ganomos prie kelių ir net nenoriu pagalvoti, kiek švino ir kitų teršalų jos prisiėda su žole. o paskui parduoda turguje, kaip tikrą, kaimišką pieną... ne, jei jau pirkti, tai tik iš ekologiją patvirtinančius sertifikatus turinčių ūkininkų. arba iš parduotuvės. nes parduotuviniai kiaušiniai ir kt. produktai yra reguliariai tikrinami.

QUOTE(Saulužė @ 2010 12 13, 21:50)
Aš dėjau, pagal receptą, tik vietoj dviejų, dėjau vieną trynį, bet manau nereikalingas jis riebiems plaukams, tai ryt bandysiu nedėt smile.gif

O aliejus skrudintų sezamų ar ne? Kaip tik dairaus naujo aliejaus 4u.gif

tai va, mano šaknim kiaušinių trynių nereikia, o galams - gal ir nepamaišytų... rolleyes.gif
sezamo aliejų naudoju paprasta, pirkau Maximoje smile.gif aliejų skyriuje yra ne tik saulėgrąžų, rapso ir alyvuogių aliejaus, bet ir kitokio - sezamų sėklų, moliūgų sėklų, kviečių gemalų berods, kažkokių riešutų, tik nepamenu jau kokių blush2.gif ir kainuoja tikrai padoriai, lyginant su tuo, ką galima pirkti iš specializuotų internetinių parduotuvių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 13, 15:46)
As irgi nedeciau majonezo,kad ir yra be koncervantu, Geriau jau Kaimisku kiausiniu nusipirkt is kokios babulytes ar is zmoniu kurie tarkim piena veza i miesta paravinet,buna turi ir kiausiuku.Aliejaus pamaisyt keleta rusiu ir citrinos sulciu ispaust.
Papildyta:
Beje neiskenciau ir isiploviau su sampunu plaukus sad.gif bet dabar vel kentesiu savaite visai neplausiu galvo,reikia paiilset jiems nuo kasdieninio plovimo...beje idomu ar ramuneles nesviesina jau dazytu plauku?

Sveikos, paskaiciau visa tema, saunuoles merginos ir aciu, kad pasidalinat receptais "Plesikei", kad net ir praktiskai parode, labai graziai blizga wub.gif

Sunkissed, mano plaukai, "vaikiski" plonas plaukas, nera daug, galvoju, kad viena vargstu su tokiais, o kai susitvarkyt reikia doh.gif gali verkti
Tavo teorija palaikau, nes isitikinusi praktiskai, kuo ilgiau neplauni 4-5dienas, kai niekur neinu, nes taip kiekv. diena reikia plauti, po tokio igesnio neplovimo plaukai visada buna grazesni ir atrodo sveikesni, nes siaip nuplaunama naturali plauko apsauga. Ir nesvarbu kokiais sampunais.

Idomu del plovimo su kava? Kaip pilingo naudoti nenoreciau, nes odele nusibruzintu. Bet galiu pasakyti turiu dar is vaistines Alpecino sampuna, su kofeinu, tai tikrai veikia, islindo daug nauju plaukiu, styranciu ir mane nervuojanciu biggrin.gif nes ju nei priglotnint negaliu, nei prie sukavimo pritempt, dabar vyras vadina liutuku, kai issiplaunu galva, gerai, kad jam taip atrodo tongue.gif Tai vo kofeino poveikis skatina kraujotaka, galiu patvirtinti su savo styranciais plaukiukais, tik idomu ar ir tirsciai taip veiktu?

Merginos ir kur gauti tu miltu rupiu? Kur Kaune galima nusipirkti, ar yra prekybos centre?? Su duona nenoriu terliotis, su miltais pasirode paprasciau
Atsiprasau ruginiu??? miltu, kad jie butu rupus ar taip suprantu? Prasau parasykit is kur ju gaut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerūna: 14 gruodžio 2010 - 11:19
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 14, 11:04)
o kaip tu patikrinsi pirktinių kiaušinių/pieno kokybę, ypač, jei pardavinėja babulka, o ne patikrintas ir sertifikatus turintis ūkininkas? aš tikrai neperku iš babulkų, ačiū. važiuodama per LT prisižiūriu, kaip karvės ganomos prie kelių ir net nenoriu pagalvoti, kiek švino ir kitų teršalų jos prisiėda su žole. o paskui parduoda turguje, kaip tikrą, kaimišką pieną... ne, jei jau pirkti, tai tik iš ekologiją patvirtinančius sertifikatus turinčių ūkininkų. arba iš parduotuvės. nes parduotuviniai kiaušiniai ir kt. produktai yra reguliariai tikrinami.

Na kur zmones veza piena i miesta,tai jie turi sertifikatus ir yra tikrinami,nes jie piena ir supirkejams parduoda.O kiausiukai plaukam geriau kaimiskas kur vista turejo gaidi.Mati kaikurie turi pazystamus kurie zino kur vystos gyvena smile.gif Ir pati nesuprantu ,kas tam kiausui gali but? pati vistas auginau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 14, 12:38)
Na kur zmones veza piena i miesta,tai jie turi sertifikatus ir yra tikrinami,nes jie piena ir supirkejams parduoda.O kiausiukai plaukam geriau kaimiskas kur vista turejo gaidi.Mati kaikurie turi pazystamus kurie zino kur vystos gyvena smile.gif Ir pati nesuprantu ,kas tam kiausui gali but? pati vistas auginau  blush2.gif

a, matai, esi žmogus su patirtim ir su pažįstamais smile.gif o aš - ne sad.gif
drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Nerūna @ 2010 12 14, 12:15)
Idomu del plovimo su kava? Kaip pilingo naudoti nenoreciau, nes odele nusibruzintu. Bet galiu pasakyti turiu dar is vaistines Alpecino sampuna, su kofeinu, tai tikrai veikia, islindo daug nauju plaukiu, styranciu ir mane nervuojanciu  biggrin.gif nes ju nei priglotnint negaliu, nei prie sukavimo pritempt, dabar vyras vadina liutuku, kai issiplaunu galva, gerai, kad jam taip atrodo  tongue.gif Tai vo kofeino poveikis skatina kraujotaka, galiu patvirtinti su savo styranciais plaukiukais, tik idomu ar ir tirsciai taip veiktu?

Merginos ir kur gauti tu miltu rupiu? Kur Kaune galima nusipirkti, ar yra prekybos centre?? Su duona nenoriu terliotis, su miltais pasirode paprasciau
Atsiprasau ruginiu??? miltu, kad jie butu rupus ar taip suprantu? Prasau parasykit is kur ju gaut

kavos tirščius veidui kaip pylingą kartais naudoju. tirščiai minkšti, labai odos nenuzulina, nebent stipriai trini smile.gif

o miltų ieškok didesnėje Maximoje, miltų skyriuje smile.gif
Atsakyti
kavos tirščius veidui kaip pylingą kartais naudoju. tirščiai minkšti, labai odos nenuzulina, nebent stipriai trini smile.gif

o miltų ieškok didesnėje Maximoje, miltų skyriuje smile.gif
[/quote]

Aciukas, reiks pasidairyti maximoje, nes internetine prekyba man neprilipus ir pakolkas nepriimtina blush2.gif

o tuos miltus su drungu vandeneliu uzmaisyt?
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 12 14, 13:03)
Aciukas, reiks pasidairyti maximoje, nes internetine prekyba man neprilipus ir pakolkas nepriimtina  blush2.gif

o tuos miltus su drungu vandeneliu uzmaisyt?

maišyk su tokiu vandeniu, kad paskui būtų malonu tept ant galvos smile.gif aš maišau su karštoku vandeniu iš krano wink.gif
Atsakyti
As kava viso kuno pilingui naudoju,o veidui reiketu persimalt smulkiau,ir uzplikyt.Man knieti kuo smulkiau kava sumalus uzplikyt ir tada kaip kauke det ant plauku,bet beda kavamales neturiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 14, 10:04)
sezamo aliejų naudoju paprasta, pirkau Maximoje smile.gif aliejų skyriuje

Supratau, dėkui 4u.gif

Na ką.. šiandien plaukų galiukus lepinau sėmenų aliejaus kauke, po poros valandų ploviau galvą, šį kart tik su miltais ir vandenuku, jokių kiaušinių... tai plaukų šaknys idealios, švarut švarutėlis, blizga, purios, o štai aliejum lepinti galiukai ir liko neišsiplovę... kaba dabar, gerai, kad niekur eit nereikia ax.gif plausiu ryt, nedėsiu nei trynio nei aliejaus rolleyes.gif

Tiesa, vis noriu paklaust ir pamirštu 4u.gif Ar Tu ant sausų ar drėgnų plaukų tepi šią košelę? Nes recepte lyg neparašyta buvo, aš tepu ant drėgnų rolleyes.gif
Atsakyti
aš - ant sausų smile.gif

aš sezamų aliejum patepu po plovimo smile.gif bet aš jo labai nedaug tepu, o be to, sezamų aliejus man taip susigeria į odą ir į plaukus, kad nei ženklo nelieka. nebent jau tikrai per daug ant plaukų užtepu. aš šian net kitą aliejų pirkau - sėmenų biggrin.gif nes nuo sezamų aliejaus tokiu oru man vis tiek išsausėja veido oda. pvz., užtepu taip riebiai, kad net blizga, po 5 min - nieko nebelieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 14, 19:00)
aš - ant sausų smile.gif

aš sezamų aliejum patepu po plovimo smile.gif bet aš jo labai nedaug tepu, o be to, sezamų aliejus man taip susigeria į odą ir į plaukus, kad nei ženklo nelieka. nebent jau tikrai per daug ant plaukų užtepu. aš šian net kitą aliejų pirkau - sėmenų biggrin.gif nes nuo sezamų aliejaus tokiu oru man vis tiek išsausėja veido oda. pvz., užtepu taip riebiai, kad net blizga, po 5 min - nieko nebelieka  doh.gif

Truputi nuo temos, bet i tema smile.gif nes ir plaukams naudojamas. Idomu del to sausumo, turiu kokoso alieju, ant dregno veido, tepiau - na man irgi kaip tau issauseja oda, nebenaudojau idomu kodel? rolleyes.gif
Semenu as tai tik i vidu naudoju po sauksteli, turejau spec. priemones su semenais plaukams, nezinau, mazai tepdavau, kai ploni plaukai, tai vis tiek budavo blogai. Kartais kaip Sunkissed tepdavau kaip kauke, bet irgi plaukai nutise, negraziai, kaip neplauti rolleyes.gif
Reiketu kokosu patepliot isplovus galus, siaip fainas kokosu al. naturalus, parsayta tinka odos ir plauku prieziurai, ne toks ir brangus ax.gif Siaip girdejau, kad skatina plauku augima, bet kaip kauke viena karta tik pabandziau unsure.gif neuzteko kantrybes
Atsakyti