Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus plaukų šampūnas

QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 08, 18:25)
na, tipo reikėtų vien su ruginiais, bet man kuo puikiausiai tinka ir pigiausia duona, kurios sudėty yra ir tų ir anų miltų smile.gif

gal pabandyk su sodos tirpalu išplauti plaukus, o paskui su duona?  ax.gif

off topic: pati kepi? su ta specialia duonkepe?  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Na dėkui 4u.gif pabandysiu.

Aš orkaitėj kepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 12 08, 21:06)
Na dėkui 4u.gif pabandysiu.

tik įspėju - po sodos plaukai bus BAISŪS. pagal visas taisykles, juos reiktų perskalauti silpnu obuolių acto tirpalu. na tipo - sodos tirpalas - "šampūnas", o actas - kondicionierius. sausesniems plaukams jo reikėtų daugiau, o sodos - mažiau. bet aš tai vargau žiauriai sad.gif blogiausia ne tai, kad plaukai sausi ir susivėlę, o tai, kad jie atrodo kaip lyg ir švarūs, tačiau pasidengę kažkokia kaip plėvele. šito reikalo niekaip nesugebėjau atsikratyti, kad ir kiek tonų vandens pyliau ant galvos sad.gif
Atsakyti
http://gyvenimas.del...i.d?id=23878313
cia visokiu patarimu yra.Sendien po 4 dienu neplovimo isiploviau ramuneliu arbata,prie saknu rieboki,bet nesitikiu ,kad bus is karto gerai ,po pirmo karto,nevartojant sampuno.
Atsakyti
vakar išbandžiau ruginius miltus smile.gif rezultatas - suuuuper thumbup.gif tik aš, kaip visada, darau patį papraščiausią variantą smile.gif paėmiau pilno grūdo ruginių miltų (tokių turėjau namie), užpyliau vandeniu, kad gautųsi tirštoka teška (pvz., tokio tirštumo, kaip reikia blyneliams kepti), užtepiau ant šaknų ir plaukų, užrišau celofaną ir nuėjau maudytis. o paskui - gerai išskalavau. kadangi naudojau pilno grūdo miltus, juose daug selenėlių. jų nepavyko pilnai išplauti doh.gif bet kai plaukai išdžiuvo, kuo lengviausiai viskas išsišukavo smile.gif beliko tik patept plaukų galiukųs sezamų sėklų aliejum ir viskas čiki wub.gif man šis būdas net labiau patinka, nei plovimas su duona, plaukai dar švaresni thumbup.gif

sauluže, o kaip tau sekasi su plaukų plovimu duona? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2010 12 08, 12:51)
Issausejusius galiukus labai atgaivina majonezo kauke.  thumbup.gif  Beje, majonezas nesunkiai ir nusiplauna.

Na jus cia pavarot mirksiukas.gif ,majoneze tikrai yra daug konservantu,dazykliu,kvapikliu,kuriu plaukams nereikia,tada jau geriau aliejum su kiasiniu itrint doh.gif
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 07, 14:34)
esu girdejus apie galvos plovima kava, gal kuri zino apie tai ka nors daugiau? kaip ta kava naudoti?

Svarbu kad blond plaukai nebutu,nes gausit atspalvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2010 12 11, 09:44)
Na jus cia pavarot mirksiukas.gif ,majoneze tikrai yra daug konservantu,dazykliu,kvapikliu,kuriu plaukams nereikia,tada jau geriau aliejum su kiasiniu itrint doh.gif

majonezas daug naturaliau, nei kokia pirktine kauke. smile.gif
Kiausiniuose irgi galima rasti visokio brudo.Vistos vakcinuojamos kas antra diena, kad neismirtu, o dar pasarai, kuriu didziaja dali sudaro modifikuota soja ir aibe visokiu koncervantu. Viskas ir persiduoda i ta kiausini. Visi grudai buna purksti su rondapu, tai jis tikriausiai labai sveikas plaukams? Nieko visiskai naturalaus nebera siam pasaulyje. biggrin.gif Oras ir vanduo taip pat uzterstas.
Atsakyti
vajej, merginos, bet man tas plovimas miltais tikrai nerealiai patiko lotuliukas.gif net pasirodysiu... blush2.gif nuotraukaas dariau, nes bandžiau dažytis plaukus su chna, o paskui su chna ir basma, tai norėjau pažiūrėti, kaip prie šaknų atrodo plaukai (veidrodyje sunku pažiūrėt... ax.gif )

tai va, čia - plauti su duona, glotnūs plaukai:
user posted image

o čia - po plovimo miltais (tik užmigau šlapiais neiššukuotais plaukais, bet to, jau galiukus reik kirpt blush2.gif blush2.gif blush2.gif )

user posted image

plaukai žymiai puresni, nei kada nors nuo bet kokio šampūno. o apie tokį blizgėjimą jau išvis buvau pamiršusi doh.gif tad kuo nuoširdžiausiai rekomenduoju pamiršti visą chemiją, nes per kokį mėnesį pilnai atstačiau savo vargšę pelytės uodegytę ir beliko tik galiukus pakirpt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 11, 09:26)
sauluže, o kaip tau sekasi su plaukų plovimu duona?  rolleyes.gif

Nebeploviau, sekantis bandymas ir man buvo miltai thumbup.gif jie pranoko mano lūkesčius biggrin.gif jau pora kart ploviau plaukučius ir esu labai patenkinta, kad puikiai išplauna riebalą. Tik mano galiukai sausi, nors neseniai kirpti, tai prieš plovimą patepsiu juos sėmenų aliejum,o paskiau plausiu tik su miltų "šampūnu". Manau, kad bus idealu rolleyes.gif
O Tu kiaušinio trynį dėjai į miltus?

QUOTE(reikli @ 2010 12 11, 10:44)

Na nežinau kokius jūs čia majonezus valgot, bet tikrai yra ir ekologiškų ir be konservantų ir naminį galima pasigamint, galima tik tam kartui susimakaluot "majonezą" plaukams su nerafinuotu aliejum, eko kiaušinio tryniu ir šiek tiek citrinos sučių ar švelnaus acto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 12 13, 12:03)
Nebeploviau, sekantis bandymas ir man buvo miltai thumbup.gif jie pranoko mano lūkesčius biggrin.gif jau pora kart ploviau plaukučius ir esu labai patenkinta, kad puikiai išplauna riebalą. Tik mano galiukai sausi, nors neseniai kirpti, tai prieš plovimą patepsiu juos sėmenų aliejum,o paskiau plausiu tik su miltų "šampūnu". Manau, kad bus idealu rolleyes.gif
O Tu kiaušinio trynį dėjai į miltus?

ne, naudojau tik miltus ir vandenį, o po plovimo galiukus tepu sezamų sėklų aliejumi. kol kas turiu tik šį aliejų, bet jis man patinka, nes labai gerai susigeria į plauką ir visiškai nelieka jokio riebalo. aišku, aliejaus kiekis - subtilus reikalas smile.gif bet net kelias dienas iš ryto aliejum išteptais delnais paglosčius plaukų galiukus, jie nepasidaro riebūs smile.gif
o tu dedi kiaušinį? rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi nedeciau majonezo,kad ir yra be koncervantu, Geriau jau Kaimisku kiausiniu nusipirkt is kokios babulytes ar is zmoniu kurie tarkim piena veza i miesta paravinet,buna turi ir kiausiuku.Aliejaus pamaisyt keleta rusiu ir citrinos sulciu ispaust.
Papildyta:
Beje neiskenciau ir isiploviau su sampunu plaukus sad.gif bet dabar vel kentesiu savaite visai neplausiu galvo,reikia paiilset jiems nuo kasdieninio plovimo...beje idomu ar ramuneles nesviesina jau dazytu plauku?
Atsakyti
o ko nepabandai ruginių miltų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gal ir reikes ismegint,savaites pabaigoj/Vietoj sampuno.
Atsakyti