Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus plaukų šampūnas

Na kauke namine tai pasidarau retkarciais ax.gif o apie naminius sampunus pirma karta girdziu blush2.gif as tai jauciu netureciau sitiek laiko terliotis hihihi.gif
Atsakyti
vaikysteje man mociute su ukiniu muilu plaudavo ir skalaudavo actu (skiestu su vandeniu). Visai grazias kasas turejau. jei kas dabar pamatytu, kaip is ju nieko neliko vat musu gyvenimo budas su chemija g.gif
Atsakyti
ne tik chemija bet ir amzius savo daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Mama kasu labai ilgu niekad neturejo,nes internate nukirpdavo,bet kol vasara pas mociute praleisdavo, tai greit ataugdavo.Plaudavo muset ir su ukiniu,kiausinius naminius dedavo ant galvos, ir pagrindinis receptas tai ajero saknies rudeni iskasa,isdziovina ir uzpliko tokiu nuoviru galva skalaudavo.
Atsakyti
Keliu temukę į viršų, gal kas pasidalins savo patirtimi šia įdomia tema.
Aš asmeniškai, jau mėnuo laikas plaunu plaukus ruginių miltų ir kiaušinio košele. Perskalauju parūgštintu vandeniu. Plaukai purūs ir blizga smile.gif Vargo daug, bet vargas pasiteisina smile.gif
Papildyta:
Mane domina toks Rasulo (Gasulo) molis, gal kuri juo plauna plaukus? Kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 12 05, 23:14)
Keliu temukę į viršų, gal kas pasidalins savo patirtimi šia įdomia tema.
Aš asmeniškai, jau mėnuo laikas plaunu plaukus ruginių miltų ir kiaušinio košele. Perskalauju parūgštintu vandeniu. Plaukai purūs ir blizga smile.gif  Vargo daug, bet vargas pasiteisina smile.gif
Papildyta:
Mane domina toks Rasulo (Gasulo) molis, gal kuri juo plauna plaukus? Kokie atsiliepimai? g.gif

zaviuosi thumbup.gif bandziau ir as su tryniu plauti- na isplauna tikrai, taciau man truko purumo g.gif rasulo moli irgi kazkada trumpa laika naudojau kaip sampuna- lb elektrinasi plaukai..manau kad jis sausina plaukus..bet is esmes as uz naturalius sapmunus drinks_cheers.gif
o kodel butent ruginiai miltai? 4u.gif kaip miltai su kiausiniu sudaro kosele? atrodo butu vien kieta mase.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 12 05, 22:14)

labai individualu, žinau moterų, kuris joms super. mano plaukai labai ilgi -tai man juos žiauriai suvėlė, o viršugalvis kaip liūtės buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 12 06, 01:33)
zaviuosi  thumbup.gif 
o kodel butent ruginiai miltai?  4u.gif  kaip miltai su kiausiniu sudaro kosele? atrodo butu vien kieta mase.. g.gif

Ruginiai miltai super gerai nuriebalina. Plaukai labai blizga.Jokiu būdu nenaudokite kitokių miltų, tik ruginius, jau senovėje jais plaudavo biggrin.gif

Plaunu jais taip: Paimu porą saujų ruginių miltų, jų man reikia daugiau nes mano plaukai žemiau juosmens doh.gif (naudoju Ustukių malūno ekologiškus), užpilu šiek tiek vandens, skaičiau, kad galima užpilti ir vėsia žaliąja arbata. Išmaišau. Gaunasi tokia košelė. Kad neliktų plaukuose grūdo gabalėlių tai per marlę tą košelę išspaudžiu, įdedu du kiaušinio trynius ir viskas biggrin.gif Ištepu visus plaukus, šiek tiek pamasažuoju ir labai gerai išplaunu. Perpilu šiek tiek obuolių actu parūgštintu vandeniu. Plaukai būna superiniai thumbup.gif Negaliu atsistebėti ir atsidžiaugti. Mano plaukai nėra riebūs, tai užtenka išplauti vieną kart savaitėj.

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 06, 09:52)
labai individualu, žinau moterų, kuris joms super. mano plaukai labai ilgi -tai man juos žiauriai suvėlė, o viršugalvis kaip liūtės buvo  lotuliukas.gif

g.gif Na, gal pabandysiu vieną kartą, gal man tiktų g.gif
Atsakyti
kaip idomu bigsmile.gif nezinojau tokio budo smile.gif reiks pabandyti, aciu raimuxe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 12 05, 23:14)

Bandžiau. Plaukai po to labai elektrinasi. O su išplovimu tai kaip pasiseka - kartais gerai kaip šampūnas pavyksta išplauti galvą, kartais nelabai, nes mano plaukai riebūs. Ir kitokie plaukai, nei po šampūno būna, nemoku net paaiškinti, kažkokie sunkūs, gal tikrai blogiau išplauna. Maišau su kiaušiniu, ekstraktu plaukams stiprinti, baltuoju moliu (nes skatina plaukų augimą), kartais kava arba eteriniais aliejais, tai išeina ir kaip kaukė šaknims.

QUOTE(raimuxe @ 2010 12 06, 17:36)
g.gif Na, gal pabandysiu vieną kartą, gal man tiktų g.gif

Jei netiks plaukams, tai galima bus sunaudoti kaip veido kaukę arba prausiklį.
Atsakyti
esu girdejus apie galvos plovima kava, gal kuri zino apie tai ka nors daugiau? kaip ta kava naudoti?
Atsakyti
raimuxe ojus visada taip retai galva plaunat? Kaip jusu plaukai auga?greitai ledai...As tokia teorija turiu,kad jei galva reciau plauni plaukai greiciau auga...Nes turejau drauge ilgaplauke,kuri karta savaitei plaudavo,o as kas dien,tai mano ir neauga...
Atsakyti