Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus plaukų šampūnas

QUOTE(Basari'a @ 2012 06 19, 23:31)
įdomus tas plaukas toks paliko, bet įtariu, kad aš gerai neišploviau muilo, nes lb skubėjau  doh.gif  biggrin.gif  o ir kvapas liko net plaukams išdžiuvus  ax.gif

sioki toki kvapa ir as jauciu issiplovus plaukus, bet jis manes neerzina, tai ne beda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ING9827 @ 2012 06 19, 23:36)
sioki toki kvapa ir as jauciu issiplovus plaukus, bet jis manes neerzina, tai ne beda biggrin.gif

na manau prie jo priprasti reikia, nes kvapas visai neisblesta biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri plaunate su soda? jei taip, kokie atsiliepimai? as kartais plaunu, man visai patinka, tik turiu itarima jog isplauna plauku spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(ING9827 @ 2012 06 27, 21:37)
gal kuri plaunate su soda? jei taip, kokie atsiliepimai? as kartais plaunu, man visai patinka, tik turiu itarima jog isplauna plauku spalva  g.gif

aš kai iš sintetonių šampūnų sugalvojau pereiti prie natūralių, ploviau apie mėnesį laiko plaukus soda, man irgi visai nieko, bet su šampūnų lengviau, dėl spalvos nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
tai gal tada man vaidenas biggrin.gif o nesausino plauku jums? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ING9827 @ 2012 06 27, 22:27)
tai gal tada man vaidenas biggrin.gif o nesausino plauku jums?  ax.gif

aš poto juos perplaudavau natūraliu obuolių actu. gal kažkiek pasausindavo, bet plaukučiai atrodė tikrai neblogai, blizgėjo.
Atsakyti
As naudoju muilo riesutu nuovira plauku plovimui , isplovus galva plaukai tikrai zvilga , apmazejo plauku slinkimas,tik patekus i akis labai stipriai griauzia blink.gif todel reik ipatingai jas saugot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a.m.a.n.d.a @ 2012 06 29, 17:17)
As naudoju muilo riesutu nuovira plauku plovimui , isplovus galva plaukai tikrai zvilga , apmazejo plauku slinkimas,tik patekus i akis labai stipriai griauzia  blink.gif todel reik ipatingai jas saugot mirksiukas.gif

ne karta esu girdejusi apie toki plovimo buda. o sakykite, ar daug ju reikia vienam plovimui? beje gal zinote kuriam laiko 1 kg turetu pakakti ?jau senai galvoju apie galimybe isbandyti:)
Atsakyti
QUOTE(*melodia* @ 2012 06 30, 17:22)
ne karta esu girdejusi apie toki plovimo buda. o sakykite, ar daug ju reikia vienam plovimui? beje gal zinote kuriam laiko 1 kg turetu pakakti ?jau senai galvoju apie galimybe isbandyti:)

As visada verdu didesni kieki,tai imu mazdaug 14 kevaliuku is ju man gaunasi mazdaug 1l. skyscio mirksiukas.gif Kiek tiksliai gautusi is kg.neskaiciavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(a.m.a.n.d.a @ 2012 07 01, 01:33)
As visada verdu didesni kieki,tai imu mazdaug 14 kevaliuku is ju man gaunasi mazdaug 1l. skyscio mirksiukas.gif  Kiek tiksliai gautusi is kg.neskaiciavau g.gif

O to litro keliems mazdaug plovimu uztenka? Labai gundausi isbandyti ir si "sampuna" biggrin.gif vis ieskau kas labiausiai man patiktu smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 03 14, 03:35)
Dar vienas iš plaukų plovimo būdų natūraliomis žolėmis - shikakai milteliai.

Prašome plačiau apie tai ax.gif
Ar juos tik sumaišote su šiltu vandeniu ir plaunate? Ar gerai išplauna plaukus? Ar lengvai milteliai išsiplauna? Ar skalaujate rūgščiu vandeniu? Ar nesielektrina paskui plaukai? Sorry, kad užverčiau klausimais, bet tikiuosi nepatingėsite atsakyti blush2.gif
Atsakyti