Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus plaukų šampūnas

gaminausi sampuna vienam plovimui:) puse banano , kiausinio trynys, citrinos sulciu. o dieve kiek vargo turejau su bananu, atrodo viska gerai ismaisiau istryniau gavosi kosele, kas patiko tai smagus slydimo jausmas muilinan plaukus, issiplovus kraupus vaizdas bananu smulkus likuciai plaukuose:( kazkos kosmaras sukavau purciau ko tik nedariau kad juos iskrapstyti, plaukai kaip ir issiplove gerai taciau manau juos labiau pazeidziau ir lauziau sukuodama nes stengiausi ta banana iskrapstyti:(
daugiau gyvenime benano plaukam nenaudosiu!!!

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif O aš norėjau pagirti gasulo-rasulo molį smile.gif Jau apie mėnesį plaunu plaukus nenaudodama jokio šampūno, tik šį molį. Pasidarau iš molio ir vandens košelę, įpilu kelis lašelius kokio nors aliejaus, pvz, migdolų ar ricinų paskutiniu metu, ištrinu plaukus, palaikau keletą minučių ir nuplaunu. Na mano plaukai yra gana riebūs ties šaknimis, tai galiu pasakyti, kad molis man išlplauna taip pat švariai, kaip ir šampūnas, ir mano plaukams jis puikiai tinka. Pastebėjimai: man užtenka vieną kartą ištrinti plaukus (su šampūnu kartais reikėdavo dviejų), plaukai atrodo puresni, sveikesni ir mažiau elektrinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nowyte @ 2012 06 01, 19:33)
Sveikutės  4u.gif  O aš norėjau pagirti gasulo-rasulo molį  smile.gif Jau apie mėnesį plaunu plaukus nenaudodama jokio šampūno, tik šį molį. Pasidarau iš molio ir vandens košelę, įpilu kelis lašelius kokio nors aliejaus, pvz, migdolų ar ricinų paskutiniu metu, ištrinu plaukus, palaikau keletą minučių ir nuplaunu. Na mano plaukai yra gana riebūs ties šaknimis, tai galiu pasakyti, kad molis man išlplauna taip pat švariai, kaip ir šampūnas, ir mano plaukams jis puikiai tinka. Pastebėjimai: man užtenka vieną kartą ištrinti plaukus (su šampūnu kartais reikėdavo dviejų), plaukai atrodo puresni, sveikesni ir mažiau elektrinasi smile.gif

as isbandziau allepo muila plaukams, taip pat labai puikus dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ING9827 @ 2012 06 18, 12:10)
as isbandziau allepo muila plaukams, taip pat labai puikus dalykas smile.gif

o koks jūsų plaukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 06 18, 13:33)
o koks jūsų plaukas? ax.gif

mano plaukai linke sauseti, veltis, garbanotis, dregnu oru pustis, zodziu sunkus atvejis smile.gif) bet kadangi atsisakiau chemijos, naudoju tik naturalias priemones, jie siek tiek paklusnesni. Beje atsiauginau jau sprindi sveiku plauku, labai skiriasi nuo chemiskai pazeistos likusios dalies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ING9827 @ 2012 06 18, 13:46)
mano plaukai linke sauseti, veltis, garbanotis, dregnu oru pustis, zodziu sunkus atvejis smile.gif) bet kadangi atsisakiau chemijos, naudoju tik naturalias priemones, jie siek tiek paklusnesni. Beje atsiauginau jau sprindi sveiku plauku, labai skiriasi nuo chemiskai pazeistos likusios dalies smile.gif

Aš taip pat šį muilą turiu, bet dar neišbandžiau ax.gif
o jis jums dar labiau nesausina plaukų? kaip su juo plaunate? ir kokį turite, kelių proc lauro aliejaus? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 18 birželio 2012 - 13:45
QUOTE(Basari'a @ 2012 06 18, 14:36)
Aš taip pat šį muilą turiu, bet dar neišbandžiau  ax.gif
o jis jums dar labiau nesausina plaukų? kaip su juo plaunate?  ir kokį turite, kelių proc lauro aliejaus? bigsmile.gif

man asmeniskai tikrai nesausina, siaip abejoju jog ir gali sausint, kadangi pagamintas is alieju smile.gif o kiek procentu tikrai nepasakysiu, pirkau ta mazesnio kiekio, rombo formos, pabandymui. Kadangi labai patiko, greitu laiku pirksiu didesni. O plaunu tai paprastai, slapius plaukus pora kartu ismuilinu ir nuplaunu siltu vandeniu. Beje jeigu galva plaudavote cheminiais sampunais, neissigaskite, issiplovus plaukus jie taps siurkstus ir velsis. Tai normalus reiskinys. Po keliu plovimu plaukai pripras ir nebesivels, o galu gale tiesiog naudokite kondicionieriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Basari'a @ 2012 06 18, 14:36)
Aš taip pat šį muilą turiu, bet dar neišbandžiau  ax.gif
o jis jums dar labiau nesausina plaukų? kaip su juo plaunate?  ir kokį turite, kelių proc lauro aliejaus? bigsmile.gif

pamirsau pamineti jog ir veida prausiu siuo muilu, labai svelnus veidukas buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ING9827 @ 2012 06 18, 15:25)
man asmeniskai tikrai nesausina, siaip abejoju jog ir gali sausint, kadangi pagamintas is alieju smile.gif o kiek procentu tikrai nepasakysiu, pirkau ta mazesnio kiekio, rombo formos, pabandymui. Kadangi labai patiko, greitu laiku pirksiu didesni. O plaunu tai paprastai, slapius plaukus pora kartu ismuilinu ir nuplaunu siltu vandeniu. Beje jeigu galva plaudavote cheminiais sampunais, neissigaskite, issiplovus plaukus jie taps siurkstus ir velsis. Tai normalus reiskinys. Po keliu plovimu plaukai pripras ir nebesivels, o galu gale tiesiog naudokite kondicionieriu smile.gif
Papildyta:

pamirsau pamineti jog ir veida prausiu siuo muilu, labai svelnus veidukas buna smile.gif

išbandžiau, tikrai lb patiko thumbup.gif

o kaip muilinate, su muilu trinate plaukus ar išsimuilinate rankas ir tada plaukus? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 06 19, 19:30)
išbandžiau, tikrai lb patiko  thumbup.gif

o kaip muilinate, su muilu trinate plaukus ar išsimuilinate rankas ir tada plaukus?  blush2.gif  ax.gif

stengiuosi rankas issimuilint ir tada trint plaukus, manau maziau plaukai pazeidziami negu trinant su muilu smile.gif siaip is esmes darykite kaip jums patogiau yra rolleyes.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(ING9827 @ 2012 06 19, 19:36)
stengiuosi rankas issimuilint ir tada trint plaukus, manau maziau plaukai pazeidziami negu trinant su muilu smile.gif siaip is esmes darykite kaip jums patogiau yra  rolleyes.gif  good.gif

na aš taip ir dariau ax.gif
tik lb nedaug putoja, o dar tokį mažą gabaliuką atsipjoviau, kad buvo sunku išmuilinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 06 19, 20:30)
na aš taip ir dariau  ax.gif
tik lb nedaug putoja, o dar tokį mažą gabaliuką atsipjoviau, kad buvo sunku išmuilinti  biggrin.gif

kad neputoja tai ir man nepatinka, erzina biggrin.gif as taip pat maza gabaliuka turiu, bet zadu pirkti dideli. Ir patogiau ir ilgiau nereiks sukt galvos del ateinancio pirkimo smile.gif) o plaukai jusu nepasidare siurkstus po plovimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ING9827 @ 2012 06 19, 21:17)
kad neputoja tai ir man nepatinka, erzina biggrin.gif as taip pat maza gabaliuka turiu, bet zadu pirkti dideli. Ir patogiau ir ilgiau nereiks sukt galvos del ateinancio pirkimo smile.gif) o plaukai jusu nepasidare siurkstus po plovimo? ax.gif

įdomus tas plaukas toks paliko, bet įtariu, kad aš gerai neišploviau muilo, nes lb skubėjau doh.gif biggrin.gif o ir kvapas liko net plaukams išdžiuvus ax.gif
Atsakyti