QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 14, 09:04)
sezamo aliejų naudoju paprasta, pirkau Maximoje aliejų skyriuje yra ne tik saulėgrąžų, rapso ir alyvuogių aliejaus, bet ir kitokio - sezamų sėklų, moliūgų sėklų, kviečių gemalų berods, kažkokių riešutų, tik nepamenu jau kokių ir kainuoja tikrai padoriai, lyginant su tuo, ką galima pirkti iš specializuotų internetinių parduotuvių
i Maximinius aliejus nepatarciau zvalgytis ten kokybe visiskai prasta, jei jau atsisakyt sampunu (kaip kazkuri minejo) tai naudoti tik kokybiskus sertifikuotus gaminius.
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 14, 12:36)
maišyk su tokiu vandeniu, kad paskui būtų malonu tept ant galvos aš maišau su karštoku vandeniu iš krano
siaip reiktu distiliuoto vandens, arba virinto, nes vanduo is krano labai kietas kalketas netgi isplovus paprastai galva sampunu patariama perlieti virintu vandeniu su obuoliu actu kad suminkstinti ir "nukalkinti" plaukus
QUOTE(Intravert @ 2010 12 15, 11:09)
Truputi nuo temos, bet i tema nes ir plaukams naudojamas. Idomu del to sausumo, turiu kokoso alieju, ant dregno veido, tepiau - na man irgi kaip tau issauseja oda, nebenaudojau idomu kodel?
Reiketu kokosu patepliot isplovus galus, siaip fainas kokosu al. naturalus, parsayta tinka odos ir plauku prieziurai, ne toks ir brangus Siaip girdejau, kad skatina plauku augima, bet kaip kauke viena karta tik pabandziau neuzteko kantrybes
Reiketu kokosu patepliot isplovus galus, siaip fainas kokosu al. naturalus, parsayta tinka odos ir plauku prieziurai, ne toks ir brangus Siaip girdejau, kad skatina plauku augima, bet kaip kauke viena karta tik pabandziau neuzteko kantrybes
kokosu aliejus yra daugiau drekinantis ir gali sauseti oda, reiktu ji pakaitalioti su maitinanciu riebesniu sviestu arba aliejumi, arba pasidaryti riebesni misini
as kokosu sutepu plauku galiukus o kartais visus plaukus pries nakti, o ryte isplaunu
veidui kad nesausetu naudoju diena mangu sviesta o nakciai uztenka lengvesnio kokosu aliejaus
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 15, 14:13)
o šiaip dar galvoju, kad juk būna pirkti kokosų pieno skarbonkėse, gal ir jį galima ne tik pyragams, bet ir plaukų kaukėms naudoti? skardinė ne taip jau ir brangiai kainuoja, gal kokius 5-6lt? (kainų NIEKAD negaliu prisiminti, tai gal ir nusigrybavau...)
as jsu vietoje to nedaryciau
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 19:11)
deja, net labai apsprendžia.
sutinku kad kaina tikrai apsprendzia kokybe
QUOTE(Satura @ 2010 12 16, 15:36)
kas kas, o NB kokybe tikrai nelabai blizga, kaip ir Aliejus. Yra Kvapų namai, yra AromaNatural, yra Sveiki produktai, kur parduoda kokybiškus aliejus, kainos tikrai varijuoja ir išsirinkti tikrai įmanoma
QUOTE(darvina @ 2011 01 14, 18:42)
Gal kuri gaminote pati sampuna su prausiklio baze ? Noriu pasigaminti, nusipirkau AN visokiu "ingridientu", bet kazko nedrasu pradeti......
kai pabandysit parasykit koki gaminotes ir ar pasiteisino. Pati labai noriu pabandyti bet vis neprisiperku produktu
QUOTE(*Nikė* @ 2011 02 05, 19:35)
Įdomu, bet va pati pradėjau bijoti eksperimentuoti su ta soda.. Biški ne į temą:Naudojau ją po dantų pastos, kartais vietoj jos, kažkur buvo išgirta, kad dantys pašviesėja, apnašos dingsta, sustiprėja dantenos. Na ir taip kokį mėnesį "valiausi" ir išties- dantys pašviesėjo ir jokia dantų pasta taip nenuvalydavo apnašų, bet... Dantenos labai susilpnėjo, kraujuodavo, vieną dantį taisiaus- 2 mėn.nes stomotologė vos prisiliesdavo prie to danties- iš dantenų kraujai pasipildavo, o apie jautrumą tai išvis patylėsiu..
mano stomotologe sake kad su soda galima KARTAIS pasveisti dantukus, bet nepersistengti, nes soda daznai naudojama netgi braizo emali tad nenuostabu kad jusu dantys tapo jautrus. negalima taip daznai. Manyciau karto per savaite pilnai uztenka, ir tai pvz man butu per daznai nes mano dantenos ir dantys jautrus.