Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus plaukų šampūnas

QUOTE(Vasara-ziema @ 2011 01 13, 12:08)
Sveikutes 4u.gif ,issiploviau plaukucius ir as su ruginiais miltais,super thumbup.gif ,jau trecia diena,o dar nesirebaluoja,ko nebudavo issiplovus su sampunu,nors ir dazyti plaukai'blandinka as',reikdavo butinai kokio balzamo,ar kaukes,dabar po rugines koses plaukai svelnus ir atrodo kad ju daug lotuliukas.gif .

reikes pabandyti ir man, nes mano plaukai riebaluojasi greitai, tenka galva plaut kiekviena diena doh.gif
Atsakyti
Nu ka, susigundziau ir as pabandyti kokiu naturaliu produktu galva issiplaut, nes kaip tik baigesi mano Natura siberica, o liko tik visokie pantenai is seniau pirkti, kuriu dabar stengiuos nebenaudot. Kadangi neturejau miltu ruginiu, isbandziau soda(du saukstus sumaisiau su puse litro vandens, ismaisiau, suslapinau galva, uzsipyliau ta misini, patryniau, palaikiau pora minuciu ir nuploviau). Kaukes jokios nedejau(seniai jau norejau paziuret kaip plaukai be visokiu kaukiu, balzamu ir aliejuku atrodo, nes labai daug naudoju ), tik galus praploviau ryziu actu(kitokio neturejau). Rezultatas maloniai nustebino,plaukai papure, blizgus ir tikrai issiplove svariai, nors buvau trupuciu aliejum sutepus... Reikes dar pabandyt dar tais miltais, bet manau su soda tikrai labai neblogai cia gavosi ax.gif
Atsakyti
na va isbandziau su soda plaukucius isplauti-kazkoks kosmaras plaukai tokie kieti kaip kokiu cukrum supurksti, palieti tai net toks siukzdantis garsas, matyt mano plauksas per sausas tokiam plovimuj
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 02 05, 15:03)
na va isbandziau su soda plaukucius isplauti-kazkoks kosmaras plaukai tokie kieti kaip kokiu cukrum supurksti, palieti tai net toks siukzdantis garsas, matyt mano plauksas per sausas tokiam plovimuj

A ne? Tai gal per daug sodos idejei? nes skaiciau,kad jos reikia itin kieki atitaikyti, kad neperdziovintu... ir dar actu perpilti, jei jauti, kad sausi labai smile.gif
Atsakyti
As su soda plaunu, tai man visada tokie svelnuciai plaukai, kokias 3-4 dienas nesiriebalina po plovimo. Plaudama tuo paciu ir su actu visada perpilu. Naudoju obuoliu acta.
Atsakyti
Kaip įdomiai su ta soda. Tos kurios naudojat sodą plaukams, gal galėsit parašyti komentarus po kokio mėnesio? ax.gif
Įdomu, bet va pati pradėjau bijoti eksperimentuoti su ta soda.. Biški ne į temą:Naudojau ją po dantų pastos, kartais vietoj jos, kažkur buvo išgirta, kad dantys pašviesėja, apnašos dingsta, sustiprėja dantenos. Na ir taip kokį mėnesį "valiausi" ir išties- dantys pašviesėjo ir jokia dantų pasta taip nenuvalydavo apnašų, bet... Dantenos labai susilpnėjo, kraujuodavo, vieną dantį taisiaus- 2 mėn.nes stomotologė vos prisiliesdavo prie to danties- iš dantenų kraujai pasipildavo, o apie jautrumą tai išvis patylėsiu.. doh.gif
Atsakyti
tai va as ir prisiskaiciau apie soda jos nauda, ir i puslitri vandens ipyliau du saukstus sodos...tai padek dieve nezinau ka daryt istryniau dabar galva aliejumi ir meldziu stebuklo o tai reiks rezti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilveliukas: 05 vasario 2011 - 21:18
QUOTE(pilveliukas @ 2011 02 05, 21:18)
tai va as ir prisiskaiciau apie soda jos nauda, ir i puslitri vandens ipyliau du saukstus sodos...tai padek dieve nezinau ka daryt istryniau dabar galva aliejumi ir meldziu stebuklo o tai reiks rezti ...

as nieko neskaicius is karto kokius 4 saukstus sodos sunaudojau, ir tai viskas gerai buvo. biggrin.gif
Greitai menuo jau ir bus, kai taip plaunu.

Uzsisakiau ruginiu miltu, kai gausiu is karto su miltais bandysiu.
Atsakyti
gal jusu plaukai nedazyti, ar tarkim pats plaukas storesnis, o pas mane jie sviesinti i ryzuma ir tokie posausiai, nes linke pustis, tai va man pasirode per grubus prausiklis su soda sausumo klausimu man norisi plauku i sliduma kad blizgetu turetu sunkumo bet butu nesukrite
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 02 05, 21:56)
gal jusu plaukai nedazyti, ar tarkim pats plaukas storesnis, o pas mane jie sviesinti i ryzuma ir tokie posausiai, nes linke pustis, tai va man pasirode per grubus prausiklis su soda sausumo klausimu man norisi plauku i sliduma kad blizgetu turetu sunkumo bet butu nesukrite

Taip, pas mane galima sakyti nedazyti, tamsus iki puses nugaros plaukai. Is esmes sveiki, nunualinti.
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 02 05, 20:35)
Kaip įdomiai su ta soda. Tos kurios naudojat sodą plaukams, gal galėsit parašyti komentarus po kokio mėnesio? ax.gif
Įdomu, bet va pati pradėjau bijoti eksperimentuoti su ta soda..  Biški ne į temą:Naudojau ją po dantų pastos, kartais vietoj jos, kažkur buvo išgirta, kad dantys pašviesėja, apnašos dingsta, sustiprėja dantenos. Na ir taip kokį mėnesį "valiausi" ir išties- dantys pašviesėjo ir jokia dantų pasta taip nenuvalydavo apnašų, bet... Dantenos labai susilpnėjo, kraujuodavo, vieną dantį taisiaus- 2 mėn.nes stomotologė vos prisiliesdavo prie to danties- iš dantenų kraujai pasipildavo, o apie jautrumą tai išvis patylėsiu.. doh.gif

Kas per daug, tas nesveika; manyciau pakaktu 1-2 kartus savaiteje.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 02 08, 00:32)
Kas per daug, tas nesveika; manyciau pakaktu 1-2 kartus savaiteje.

Geriau pagalvojus, tai dabar visiškai sutinku. thumbup.gif Na bet, SM tik nepamenu kokiame forume skaičiau, kad pradėję valytis dantis su soda visiškai atsiribojo nuo dantų pastų ir rezultatai buvo teigiami . Tai maniau, kad ir man tiks ir patiks, bet klydau.. doh.gif
Atsakyti