Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus plaukų šampūnas

Perskaiciau jusu temele ir vieno nesupratau: ar jus miltu mase tiesiai ant plauku dedat ar tik tai kas isbega perkosus? g.gif

@Ronja, o kiek tiksliai tu pieno/mieliu dedi? Gal galetum tiksliai aprasyti si rezepta blush2.gif

Dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belisime: 07 sausio 2011 - 00:56
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 01 06, 23:11)
Aš buvau labai apsidžiaugusi, jau pamaniau, kad tikrai stebuklas. Man tokio efekto nėra, kaip jau buvau įtikėjusi, plaukai išplauti būna švarūs, bet neilgam, jau vakare taip baisiai atrodo, riebaluoti baisiai, tokie apsunkę..,. kažkas netinka, gal tikrai dar mielių reik pridėti? Beje aš nelaikau taip ilgai, nėr kada, tik gerai išsitrinu ir palaikau kol dantis išsivalau ir viskas.
Ai visiškai nusivyliau tais savo plaukais.

turbut mes panasiu plauku lotuliukas.gif lotuliukas.gif

paskui as meginau irgi trumpiau laikyti, manau, kad reiksmes turi ir kokiais dazais dazyta
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2011 01 08, 20:39)
turbut mes panasiu plauku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

paskui as meginau irgi trumpiau laikyti, manau, kad reiksmes turi ir kokiais dazais dazyta

mano plaukai nedažyti, natūralūs
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 01 10, 12:12)
mano plaukai nedažyti, natūralūs

turejau omeny pacio plauko stori, gal net strukturos panasuma unsure.gif

as "ant" savo plauku zinau, kad jei ju nedazyciau, tai dar labiau riebaluotusi ir is vis turbut butu tragedija, dazymas man nusausina plauka (nors ir nera gerai) bet kai nedazai arba atauginejancios saknys dar greiciau riebaluojasi. Dabar pradejau dazyti beamoniaikiais dazais, tikrai maziau kenkia plaukui. O pav. kurios dazo basma, chna tai jau savaime priduoda blizgesio, et pavydziu, buciau tamsesne ir as tamsinciau rolleyes.gif

kai isbandysi su mielem parasyk ar tiko tavo plaukuciamas
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2011 01 03, 12:00)
nu po paskutinio plovimo susbiesinau  ax.gif ploviau "naujuju dienos" ryta, issiplove kaip ir normaliai, taciau sekancia diena kaip neplauti, taip susiriebalavo  doh.gif , svarsstau, kad turbut per ilgai islaikiau - valanda pries plovima, itariu per daug nusausinau. Ech, buvau pradejus dziugauti, kad nereikes kasdien plauti, niu nors kas antra diena. Reikes pabandyti su mieliem, ar daug ju dedate vienam kartui, ir vandenuko nebereikia, piene (su mielem) ismaisote miltus? Laikot turbut irgi 15-20min.?

QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 01 06, 22:11)
Aš buvau labai apsidžiaugusi, jau pamaniau, kad tikrai stebuklas. Man tokio efekto nėra, kaip jau buvau įtikėjusi, plaukai išplauti būna švarūs, bet neilgam, jau vakare taip baisiai atrodo, riebaluoti baisiai, tokie apsunkę..,. kažkas netinka, gal tikrai dar mielių reik pridėti? Beje aš nelaikau taip ilgai, nėr kada, tik gerai išsitrinu ir palaikau kol dantis išsivalau ir viskas.
Ai visiškai nusivyliau tais savo plaukais.

jūs abi be pieno ir mielių darėte? gal reikėjo ilgiau palaikyti? Nes visgi miltai tai ne šampūnas, jiems reikia laiko sugerti sebumą rolleyes.gif 2-3 min tikrai nepakankamas laikas smile.gif

be reikalo nusivylėte abi :)mano plaukai - sausi, todėl maniškiams ir tinka pienas su mielėm, nes vieni miltai per daug nusausina. jūs be pieno dalykite, tik su miltais ir vandeniu ar kokiu žolių nuoviru. arba pabandykite mieles skiesti vandenyje, o ne piene.

QUOTE(belisime @ 2011 01 07, 01:55)
Perskaiciau jusu temele ir vieno nesupratau: ar jus miltu mase tiesiai ant plauku dedat ar  tik tai kas isbega perkosus?  g.gif

@Ronja, o kiek tiksliai tu pieno/mieliu dedi? Gal galetum tiksliai aprasyti si rezepta  blush2.gif

Dekui

aš esu tinginė, todėl nemėgstu terliotis ir nieko niekur neperspaudžiu. Pasidarau košę makalošę ir tiesiai ant plaukų.

Proporcijų taip pat nematuoju - čia gi ne pyragas, jei mažiau ar daugiau ko įdėsi, nieko neatsitiks smile.gif

Beje, tešlos pasidarau tikrai ne mažai. Padarau tiek, kad visus plaukus galėčiau padengti tikrai storu sluoksniu.

Kai darau su mielėm, palaikau gal kokią valandą. Kai be mielių gal kokias 15-20 min.

Dar vienas niuansas - jei iki tol plovėte šampūnais ir naudojote kondicionierius, kurį laiką plaukai nesielgs tinkamai po to, kai nustosite naudoti chemiją. Aš gi gal mėnesį vargau plaudama su sodos tirpalu. Jis išplovė visą chemiją, silikonus iš plaukų, todėl gal mano plaukus ir veikia natūralūs plovikliai kitaip - jie jau prisitaikę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronja, Plėšiko Duktė: 12 sausio 2011 - 09:02
pabandziau ir as siandiena issiplauti galva tokiu misiniu: kiausinio trinys,ruiniai miltai siektiek rasulo ir baltojo moliu. tai galiu pasakkyti kad isiplove plaukai labai gerai, purus labai, bet galai nusausejo ir nebeapsikenciu kiausinio kvapo kuri visadiena jauciu blink.gif kitasyk bandysiu su mielem ir miltais be molio, nes kai buvau bandzius tik su rasulo moliu plauti tai plaukas labi puciasi ir lieka toks kaip apsineses siurkstus nors ir blizga
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,issiploviau plaukucius ir as su ruginiais miltais,super thumbup.gif ,jau trecia diena,o dar nesirebaluoja,ko nebudavo issiplovus su sampunu,nors ir dazyti plaukai'blandinka as',reikdavo butinai kokio balzamo,ar kaukes,dabar po rugines koses plaukai svelnus ir atrodo kad ju daug lotuliukas.gif .
Atsakyti
Gal kuri gaminote pati sampuna su prausiklio baze ? g.gif Noriu pasigaminti, nusipirkau AN visokiu "ingridientu", bet kazko nedrasu pradeti...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2011 01 12, 09:58)
jūs abi be pieno ir mielių darėte? gal reikėjo ilgiau palaikyti? Nes visgi miltai tai ne šampūnas, jiems reikia laiko sugerti sebumą  rolleyes.gif 2-3 min tikrai nepakankamas laikas smile.gif
be reikalo nusivylėte abi :)mano plaukai - sausi, todėl maniškiams ir tinka pienas su mielėm, nes vieni miltai per daug nusausina. jūs be pieno dalykite, tik su miltais ir vandeniu ar kokiu žolių nuoviru.  arba pabandykite mieles skiesti vandenyje, o ne piene.

Na esu laikiusi ir apie valandą laiko, bet kasdien tikrai nėra laiko ryte tiek išlaikyti, o iš vakaro išsiplovus tai ryte vėl būčiau riebaluota doh.gif . Ryt ryte lysiu į vonią ilgesniam laikui, galvoju gal dar išsispausti citrinos sulčių?
Rytoj vakare parašysiu rezultatus.
Šiaip aš ir dukrom pradėjau ta koše plauti. Patį pirmąjį kartą tai vaikai iš rimtųjų verkė krokodilo ašarom lotuliukas.gif , kokį š...tu man čia dedi...sekančius kartus ašaros liovėsi, o jau dabar pačios tą košę pasidaro ir pačios užsitepa lotuliukas.gif . Bet vienai atrodo puikiai tinka, o kitai tai šiaip sau (jau prasidėjo brendimas, hormonų pokyčiai, tai plaukai labai riebaluojasi schmoll.gif ).
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 01 15, 00:51)
o iš vakaro išsiplovus tai ryte vėl būčiau riebaluota  doh.gif .

nu maniau tik as su sia problema vargstu smile.gif siaip vis su mielem noriu pabandyti uzmirsau nusipirkti, nezinau kada kita karta vaziuosiu i miesta, idomu kuriam skyrely tos mieles randasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2011 01 15, 19:45)
nu maniau tik as su sia problema vargstu  smile.gif siaip vis su mielem noriu pabandyti uzmirsau nusipirkti, nezinau kada kita karta vaziuosiu i  miesta, idomu kuriam skyrely tos mieles randasi  rolleyes.gif

mielės būna šviežios, tai jos sudėtos šaldytuvuose kur pienas, jogurtai, majonezas ir visokie margarinai, gerai labai apžiūrėti reik, geriausia būtų pasiklausti pardavėjos, jei nerandi.
Būna mielių sausų, džiovintų, tai jos prie prieskonių.

Su mielėm dar nebandžiau, bet eilėj jau stoviu.
O su citrina, jos išspaudžiau pusė didelė, buvo gan nemažai sulčių, tai kažkokio ypatingo rezultato nepastebėjau, gal kvapas tik.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

ir as vakar pabandziau naturaliai issiplauti galva. Ruginiu miltu neradau pirkti, tai ploviau su soda, o skalavau su praskiestu actu.
Plaukai gerai issiplove, svelnus, kol kas dar nesusiriebalavo smile.gif .(plaukai mano beveik iki juosmens, nedazyti)

Paskui noreciau isbandyti ir ruginius miltus, ar rugine duona. g.gif
Atsakyti