Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus plaukų šampūnas

QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 17, 14:06)
jei plaunu tik su miltais - laikau tik tiek, kiek man reikia laiko nusipraust vonioje pačiai. aišku, aš - neskubu smile.gif mėgstu pamirkt vonioj, tai man gal išeina kokių 15-20 min. o gal, kai būnu dar lėtesnė, ir 30 min smile.gif bet net ir trumpesnio palaikymo visiškai užtenka, kad plaukai liktų švarūs.
dabar laikiau ilgiau, nes su mielėm smile.gif

anksčiau plaudavau kasdien (su šampūnu), nes plaukai antrą dieną būdavo susiploję. dabar iš principo galėčiau plauti kas kokias tris dienas, o gal ir dar rečiau, bet plaunu kas dvi.

pastebėjau tik, kad vien miltai ir vanduo biškį per daug man išsausina galvos odą. dabar, kai dariau su pienu ir mielėm, plaukai visiškai švarūs, bet ant odos malonesnis jausmas. plaukai mažiau papurę. na, iš vieno bandymo dar sunku ką spręst smile.gif

Pirmas bandymas, prisiruosiau, nu nenusivyliau smile.gif svarus, seleneles visur byra smile.gif del blizgumo tai lyg yra nedazlibinau kambario sviesoj, tik uzvakar buvau dovanota toki skysti susitepus nuo slinkimo is Egipto negaliu nesunaudoti tu ampuliu smile.gif tai va ir tas skystis gal priduoda blizgesio, siaip mano sviesinti tai butinai reiks kuom patepti, nes tokie sausoki. Bet pirmu rezultatu tai as dziaugiuosi thumbup.gif Ai man be galo svarbu, kad nereiktu kiekviena diena plauti, nors kas antra, o kas trecia butu super. Tik vo jei sakai, kad oda ir plaukus issausins reiks galvoti ka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerūna: 19 gruodžio 2010 - 22:53
džiaugiuos, kad ir tau patiko smile.gif man tai labai gerai tinka miltus maišyti su piene ištirpintomis mielėmis smile.gif plaukai - labai švarūs, net gurgždantys, bet galvos oda nenusausinta per daug mirksiukas.gif

aš plaukus su chna ir basma dažau, tai jos irgi priduoda daug žvilgesio plaukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 11, 13:51)
vajej, merginos, bet man tas plovimas miltais tikrai nerealiai patiko  lotuliukas.gif net pasirodysiu...  blush2.gif nuotraukaas dariau, nes bandžiau dažytis plaukus su chna, o paskui su chna ir basma, tai norėjau pažiūrėti, kaip prie šaknų atrodo plaukai (veidrodyje sunku pažiūrėt...  ax.gif )

tai va, čia - plauti su duona, glotnūs plaukai:
user posted image

o čia - po plovimo miltais (tik užmigau šlapiais neiššukuotais plaukais, bet to, jau galiukus reik kirpt  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif )

user posted image

plaukai žymiai puresni, nei kada nors nuo bet kokio šampūno. o apie tokį blizgėjimą jau išvis buvau pamiršusi  doh.gif tad kuo nuoširdžiausiai rekomenduoju pamiršti visą chemiją, nes per kokį mėnesį pilnai atstačiau savo vargšę pelytės uodegytę ir beliko tik galiukus pakirpt  thumbup.gif

NEREALU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif negaliu patikėti savo akimis, mano plaukai žiauriai riebūs, ir labai ploni ir dar jų mažai, tai atrodau tikrai vargšė pelytė į dienos pabaigą, nors ryte plaukai išplauti... Kaip gaila, kad jau pardas uždarė, tai bėgčiau tuoj pat pirkti miltų...
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif džiaugiuos, kad vis daugiau žmonių atranda ruginius miltus smile.gif bet aš tai įsimylėjau į tą savo naujausią atradimą - mielės, ištirpintos šiltame piene ir sumaišytos su miltais wub.gif
Atsakyti
Ronja, dar pagalvojau dėl šito būdo plauti plaukus ir aliejinių kaukių. Miltai matyt irgi veikia panašiu tausojančiu principu kaip molis - kaip kempinė sugeria viską, bet nesuardo natūralaus balanso. Jie neputoja, per daug nenuriebalina galvos, todėl ir plaukai atrodo gerai ir vargu, ar tokia didelė būtinybė dėti jiems aliejines kaukes wink.gif
Atsakyti
aš irgi apie aliejinių kaukių plovimą galvojau smile.gif pagalvojau, kad į miltų mišinį galima pabandyti molio įpilt, gal toks mišinys geriau, daugiau sugertų riebalo?

na, čia teorinis svarstymas smile.gif
Atsakyti
pabandyk, gal ir gerai bus wink.gif
Atsakyti
labai smalsu pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
bent man molis labai plaukus elektrina - siūlau jį bandyti tada, kai eiti niekur nereikės biggrin.gif
Atsakyti
jau skaičiau, kad gasulas merginom plaukus suvelia stipriai smile.gif šiaip kai pagalvoji (vis dar teoriškai), tai mielės - rūgščios, ypač, kai ima kilti. turėtų ir jos plauti riebalus rolleyes.gif
Atsakyti
nu po paskutinio plovimo susbiesinau ax.gif ploviau "naujuju dienos" ryta, issiplove kaip ir normaliai, taciau sekancia diena kaip neplauti, taip susiriebalavo doh.gif , svarsstau, kad turbut per ilgai islaikiau - valanda pries plovima, itariu per daug nusausinau. Ech, buvau pradejus dziugauti, kad nereikes kasdien plauti, niu nors kas antra diena. Reikes pabandyti su mieliem, ar daug ju dedate vienam kartui, ir vandenuko nebereikia, piene (su mielem) ismaisote miltus? Laikot turbut irgi 15-20min.?
Atsakyti
Aš buvau labai apsidžiaugusi, jau pamaniau, kad tikrai stebuklas. Man tokio efekto nėra, kaip jau buvau įtikėjusi, plaukai išplauti būna švarūs, bet neilgam, jau vakare taip baisiai atrodo, riebaluoti baisiai, tokie apsunkę..,. kažkas netinka, gal tikrai dar mielių reik pridėti? Beje aš nelaikau taip ilgai, nėr kada, tik gerai išsitrinu ir palaikau kol dantis išsivalau ir viskas.
Ai visiškai nusivyliau tais savo plaukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 06 sausio 2011 - 21:12