QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 17, 14:06)
jei plaunu tik su miltais - laikau tik tiek, kiek man reikia laiko nusipraust vonioje pačiai. aišku, aš - neskubu mėgstu pamirkt vonioj, tai man gal išeina kokių 15-20 min. o gal, kai būnu dar lėtesnė, ir 30 min bet net ir trumpesnio palaikymo visiškai užtenka, kad plaukai liktų švarūs.
dabar laikiau ilgiau, nes su mielėm
anksčiau plaudavau kasdien (su šampūnu), nes plaukai antrą dieną būdavo susiploję. dabar iš principo galėčiau plauti kas kokias tris dienas, o gal ir dar rečiau, bet plaunu kas dvi.
pastebėjau tik, kad vien miltai ir vanduo biškį per daug man išsausina galvos odą. dabar, kai dariau su pienu ir mielėm, plaukai visiškai švarūs, bet ant odos malonesnis jausmas. plaukai mažiau papurę. na, iš vieno bandymo dar sunku ką spręst
dabar laikiau ilgiau, nes su mielėm
anksčiau plaudavau kasdien (su šampūnu), nes plaukai antrą dieną būdavo susiploję. dabar iš principo galėčiau plauti kas kokias tris dienas, o gal ir dar rečiau, bet plaunu kas dvi.
pastebėjau tik, kad vien miltai ir vanduo biškį per daug man išsausina galvos odą. dabar, kai dariau su pienu ir mielėm, plaukai visiškai švarūs, bet ant odos malonesnis jausmas. plaukai mažiau papurę. na, iš vieno bandymo dar sunku ką spręst
Pirmas bandymas, prisiruosiau, nu nenusivyliau svarus, seleneles visur byra del blizgumo tai lyg yra nedazlibinau kambario sviesoj, tik uzvakar buvau dovanota toki skysti susitepus nuo slinkimo is Egipto negaliu nesunaudoti tu ampuliu tai va ir tas skystis gal priduoda blizgesio, siaip mano sviesinti tai butinai reiks kuom patepti, nes tokie sausoki. Bet pirmu rezultatu tai as dziaugiuosi Ai man be galo svarbu, kad nereiktu kiekviena diena plauti, nors kas antra, o kas trecia butu super. Tik vo jei sakai, kad oda ir plaukus issausins reiks galvoti ka