Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(spindulys @ 2009 02 16, 12:56)
Laba diena  4u.gif

Mano mergyte vakar vertese ant sono is keliu kartu  thumbup.gif , o kai maudemes taip energingai pilvuka kilnojo i virsu darydama tilteli, abiem teveliam dziaugsmelio pilnos kelnes  wub.gif . Gal pradesim vytis atsiliekancia raida ax.gif

sveikinam sveikinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulys @ 2009 02 16, 12:56)
Laba diena  4u.gif

Mano mergyte vakar vertese ant sono is keliu kartu  thumbup.gif , o kai maudemes taip energingai pilvuka kilnojo i virsu darydama tilteli, abiem teveliam dziaugsmelio pilnos kelnes  wub.gif . Gal pradesim vytis atsiliekancia raida ax.gif

thumbup.gif Mes irgi kazka panasaus bandom, bet mes didziuliai ir storuliai biggrin.gif tai sunku biggrin.gif

SU VASARIO 16-A !!!
Atsakyti
QUOTE(Numenor @ 2009 02 15, 23:17)
Maniskis tai dar cepsi, tarsi kokius ledus laizydamas: patraukia is kruties, paleidzia, pacepsi is didelio skanumo, vel valgo biggrin.gif

Jau cia prajuokinot, fainuoliai tikri thumbup.gif
Atsakyti
laba merginos...
neskaitet dar apie nelaime.. http://www.supermama...?...0081&st=156
paskaicius sirdis plysta...negali susilaikyti be asaru..
Atsakyti
Sveikos mamytes,kaip jusu vaikuciu delniukai,ar dar laiko suspaude kumsciukus,maniskis kazko dar labai neatpalaiduoja,aisku nebera taip kaip anksciau,kai nori isplauti delniukus tai turi vargelio kol prie ju prieini smile.gif ?
Papildyta:
QUOTE(indruliukeee @ 2009 02 17, 11:08)
laba merginos...

O as bijau skaityti...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(breta18 @ 2009 02 17, 13:48)
Sveikos mamytes,kaip jusu vaikuciu delniukai,ar dar laiko suspaude kumsciukus,maniskis kazko dar labai neatpalaiduoja,aisku nebera taip kaip anksciau,kai nori isplauti delniukus tai turi vargelio kol prie ju prieini smile.gif ?
Papildyta:

sveika smile.gif
maniskis buna dar ir kartais suspaudes, bet ir atpalaidaves daznai smile.gif
cia normalu taip smile.gif nesirupink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruliukeee @ 2009 02 17, 11:08)
laba merginos...

neatidaro man verysad.gif atsivercia pagrindinis, kur visos forumo temos...
Atsakyti
QUOTE(pamaivelka @ 2009 02 17, 14:18)
neatidaro man verysad.gif  atsivercia pagrindinis, kur visos forumo temos...

man irgi neatidaro, o kas tenyra aprasyta g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, norejau paklausti kaip pas jus, ar daug laiko su mazuliukais praleidzia tetis, ar pavyksta jam nuraminti verkianti vaikuti?
Atsakyti
QUOTE(breta18 @ 2009 02 17, 14:48)
Papildyta:

Laba

kumsciuku jau nesuspaudzia, buna atpalaidavus. Nebent apziurineja rankytes, tada ir kumstuka padaro smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2009 02 17, 15:29)
Sveikos mamytes, norejau paklausti kaip pas jus, ar daug laiko su mazuliukais praleidzia tetis, ar pavyksta jam nuraminti verkianti vaikuti?

Na mums tai labai pasiseke, tetis su mumis praktiskai buna visada, nes darbo grafikas toks, dirba kas 3 para thumbup.gif Musu tetis tikras pagalbininkas, mamytes desinioji ranka, visada padeda smile.gif Mes ji labai mylim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2009 02 17, 16:29)

Kadangi tetis dirba visa darbo diena, tai grizes namo stengiasi kuo daugiau pabendrauti su musu meskute blush2.gif
Del nuraminimo, manau, man sekasi geriau nuraminti mazyle, bet taip ir turi buti smile.gif Nors vyrui taip pat puikiai tai pavyksta smile.gif Pirmaji menesi buvo sunkoka, bet dabar susibendravo matyt bigsmile.gif
Atsakyti