Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(gintaarielis @ 2009 01 30, 05:51)
Na, kam man kai ZIvkai butu like taip pat i plaucius labai neimciau del svorio, bet turiu visa desimti ir blogiausia yra ne svoris priaugtas, o kad neilendu i savo drabuzelius, o ju nemazai. Krizes laikais tai naujo garderobo neprisipirksi.

O del mazojo tai uzmiega sunkokai apie 10val. turiu butiniausiai pasiimti ant ranku, o nakti tai vos spejau keisti savo pieno fabrikeli. Jau ipratau keltis kas valanda.  Tikriausiai, mane tai neerzina ir joks vargas todel, kad antrasisi vaikelis ir patirtis daro savo.  Seip yra maminis reikalaujantis daug demesio. Daug seilejasi ir jau paima zaisliukus su abiem rankytem. Bet vat dar nesivarto.
Inga Spa labukas 4u.gif  smile.gif

labutis 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

Mano mazytei yra 4men ir 4d. ji gime tokia kudute 3320g ir 50cm kojos plonos buvo nu dabar burbuliukas praeita men sverem (3men 6kg ir 64cm priaugom 1200g ir paugom 4cm) kojos pasidare storokos apsigarizaliojo, nors valgom misinuka.Dar suvalgom 3arb sauksteliu obuoliu sulciu ir tyreles po 3arb. s. i diena tyreles. jei taip jei svoris auga tai jauciu bulves dar neduosiu paziuresiu ka daktare sakys.eisim sia savaite gausim skiepa. Dar norejau paklausti mano Ugniukas miega tik po 15-20min i diena ar cia pas visa taip mazai miega ar tik mano?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
uz 4 dieneliu mums 4 menesiukai, taigi jungemes prie jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga_Spa @ 2009 02 02, 12:34)
sveikos,

Mano mazytei yra 4men ir 4d. ji gime tokia kudute 3320g ir 50cm kojos plonos buvo nu dabar burbuliukas praeita men sverem (3men 6kg ir 64cm priaugom 1200g ir paugom 4cm) kojos pasidare storokos apsigarizaliojo, nors valgom misinuka.Dar suvalgom 3arb sauksteliu obuoliu sulciu ir tyreles po 3arb. s. i diena tyreles. jei taip jei svoris auga tai jauciu bulves dar neduosiu paziuresiu ka daktare sakys.eisim sia savaite gausim skiepa. Dar norejau paklausti mano  Ugniukas miega tik po 15-20min i diena ar cia pas visa taip mazai miega ar tik mano?

Kiek teko skaityti knygose tai tavo vaikutis turėtų miegoti daugiau 2.gif Man rodosi g.gif kad po 2 val bedravimo vaikutis turėtų miegoti nuo pusvalandžio iki valandos, išskyrus ilgąjį pietų miegą.
Papildyta:
Linkiu visosm sekmės bigsmile.gif Mes jau keliamės i 5 mėnesiuką. wub.gif
Atsakyti
Maniskis irgi nedaug miega diena - bendrai sudejus gal valanda gautusi... smile.gif Nematau cia nieko blogo, jeigu vaikas linksmas ir sveikas smile.gif
Atsakyti
Jungiames ir mes su Kristupeliu i 4 menesio gretas smile.gif vasario 1 suejo 3 menesiai, sveriam 6100g, ugis 62,5cm ax.gif maitinu savo pieneliu, apie primaitinima misinukais, o juo labiau koselem net minciu neturiu kol kas biggrin.gif auga mazylis gerai, moka jau juoktis balsu, labai megsta nyksti ciulpti, bet dazniausiai kai nuobodziauja, ragauja zaislus jau, baisiausiai tyrineja, snekasi su jais, ciupineja thumbup.gif , barskuti puikiausiai laiko, barskina, labai tyrineja, nes toks spalvotas jis, su burbuliukais, nu labai jam patinka biggrin.gif labai sypsosi, visokiausias grimasas rodo, sneka labai, gargaliuoja kazka vis:wub: tai gal ir tiek wub.gif
Atsakyti
Sveikutės mamutės! Martynui jau 4 mėn ir 10 dienelių,tai atbėgome draugauti smile.gif
Sūnelis aktyvus,bando jau ant šono verstis,riečiasi sėstis.
Žaisliukus nulaiko,tačiau nelabai duodu,nes jau kartą susimušė sau nosytę.
Miega dieną 30-40min,o pietų miego - 3 val. lauke.
Sveria 7700g+64cm (gimė: 2997g+49cm),rubuiliukas smile.gif
Atsakyti
musu mazulyte taip pat labai domisi ziasliukais, kalbasi su jeis labiau nej su mam ar teciu biggrin.gif
labai megsta rankas ir pasipardyti budama plika bigsmile.gif
zaisliukus jau nulaikome gerai, tik pacios dar ju nepajamame reikia jai idedi i rankute smile.gif
galvyte laikom gerai tiek ant ranku tiek ant pilvo ax.gif
verstis dar nebandome bet to nesureiksminu manau viskam savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytės, as esu studentė ir rašau darbą apie emocinę būseną po gimdymo, depresiją. Būčiau labai dėkinga jei užpildytumėt anketa biggrin.gif gali pildyti visos gimdžiusios prieš pusę metų bigsmile.gif ją rasit http://www.apklausa....m=17020&lang=0"
didelis dėkui blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mano mergytei kita savaite sueis 4 menesiukai. Auga sveika ir stipri, valgo mano pienuka (labai tuo dziaugiuosi) smile.gif Jau 3,5 menesio budama pradejo vartytis, o dabar jau tik spek gaudyti, paguldyta ant nugarytes labai vikriai apsivercia ant pilvuko ir pyksta, jei bandai paguldyti ant nugaros. Labai megsta tyrineti savo rankytes, ragauti zaisliukus, jau laisvai perima juos is vienos rankytes i kita smile.gif Daug sypsosi, ciauska, juokiasi balsu, ypac kai duksta su sesute.
Vat kokios mes 4u.gif
Atsakyti
kiek turi suvalgyti 4 men kudikis?
kiek suvalgo jusu angeliukai? ax.gif
Atsakyti
kokia pirma kosyte pradejot maitinti savo vaikuti
Atsakyti