Dėkui, pamaitinsiu ir paskaitysiu.... Toks jausmas, kad pienuko pradėjo mažėti
ZUVYTES:
Tam straipsnyje tiek oliu.... Ir kaip atsipint tuos pavadinimus, kai skaitai....
Tam straipsnyje tiek oliu.... Ir kaip atsipint tuos pavadinimus, kai skaitai....
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 18, 19:27)
is ko taip sprendi?
Kazimierukas kuičiasi, sukasi nuo papuko, šneka, o ne valgo, o po to pyksta ir nevalgo...Tarsi žaidimas... Ir taip, ir taip č bet vis tiek nea...Tik nakti ramiai...
Ir minkstos visada
Ir minkstos visada
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 18, 20:47)
Kazimierukas kuičiasi, sukasi nuo papuko, šneka, o ne valgo, o po to pyksta ir nevalgo...Tarsi žaidimas... Ir taip, ir taip č bet vis tiek nea...Tik nakti ramiai...
zinok ir mano taip, bet papai tai pilni, tiesiog mano tai valgyt reciau pradejo (kas 2 valandas ) ir nebenori kai pasiulau tai susinervina. ai ir ji dar labai susinervina kai primeta kad as ja migdau
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 18, 19:51)
zinok ir mano taip, bet papai tai pilni, tiesiog mano tai valgyt reciau pradejo (kas 2 valandas ) ir nebenori kai pasiulau tai susinervina. ai ir ji dar labai susinervina kai primeta kad as ja migdau
tas pats - kai miegot arba vynioyis laukan....
Taip norečiau kažkaip ilgieliau... vakar bandžiau pientraukič ti nirkoč bet nakti pavalge be papildomo ir mjgo.... dabar ant rankų miega
kaip masažai?
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 18, 20:57)
tas pats - kai miegot arba vynioyis laukan....
Taip norečiau kažkaip ilgieliau... vakar bandžiau pientraukič ti nirkoč bet nakti pavalge be papildomo ir mjgo.... dabar ant rankų miega
kaip masažai?
kaip masažai?
i masaza tik ryt dar pirma kart eisim
Ai zinai dar kai alkanoka buna tai nervuojasi kad pienukas ne is kart upem teka - bet as nepasiduodu, pakalbinu ja, paglostau, ji dar paciulpia ir pradeda teketi
O tau gal ir pamazejo po visu ligu ir stresu - tai ka daryt pati zinai kuo daugiau valgys tuo daugiau gaminsis ir viskas bus ok
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 18, 20:04)
i masaza tik ryt dar pirma kart eisim
Ai zinai dar kai alkanoka buna tai nervuojasi kad pienukas ne is kart upem teka - bet as nepasiduodu, pakalbinu ja, paglostau, ji dar paciulpia ir pradeda teketi
O tau gal ir pamazejo po visu ligu ir stresu - tai ka daryt pati zinai kuo daugiau valgys tuo daugiau gaminsis ir viskas bus ok
Bandysiu - laiko turiu, darbo nėra dėl krizės ir metų pradžiaa, tai džiaugiuosi, kad galiu su žiogu būti.... Vyras vėl Norvegijoj....
žiogiukas su šypsena užmigo...
Dabar galima pasiinternautinti....
Ar tikrai 4 turi jau vartytis?
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 18, 17:51)
zinok ir mano taip, bet papai tai pilni, tiesiog mano tai valgyt reciau pradejo (kas 2 valandas )
o, pazanga saunuole
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 18, 20:42)
manau kiekvienam individualiai mes vat jau 4, tai dabar jau intensyviai vartomes,nors dazniau nuo nugarytes ant pilviuko, o kai atgal reikia tai geriau mama kviecia
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 18, 23:42)
žiogiukas su šypsena užmigo...
kaip miela
O mano mergina tai dabar tik pati uzmiega - paguldau duodu soske ir toki pliusini suniuka - tai ji niurko niurko ta suniu ir tik ziu akeles uzsimerkia nes jei supi tai tuoj suuodzia kad migdai ir tooooki skandala sukelia
Tai jums dar ne keturi pagal koreguota jei storesnis vaikas gali ir penkta menesi tik pradet vartytis
o mano tik i viena puse apsiversti moka