mes siandien visa diena prisitraukimus darome maziukas baby gym`e kad pasigauna zaisliuka, isikimba ir keliasi i virsu net issigandau, kad sulauzys pasikelia galvyte ir nugaryte gera sprindy dar naujas pratimas-pupsodamas bounceryje kad ir prisegtas dirziukais,sugeba apsiversti ant pilvo tada klykia bele kaip, nes gi bounceris idubes, o jis pakrenta ant pilvo negaliu palikti vieno anei minutei
siandien po triju dienu pertraukos pakakojo pirma karta taip ilgai uzsilaike... o jau bezdaliukai vakar ejo, tai
Papildyta:
QUOTE(mamyčiux @ 2009 01 14, 22:55)
Labutis mamytės,
Priimkit ir mus į savo tarpą.
Norėčiau ir aš pasigirti dėl savo dukrytės
Mes jau turime antrą dantuką. Šiandien jau ragavome Hipp košytės. Dėl fizinių pasiekimų tai mes jau pasiverčiame ant šono vieno paskui galime ir ant kito, tačiau dar patys neapsiverčiame ant pilvuko. Mano mažoji jau nuo trečio mėn. bando sėstis t.y kelia galvytę ir labai dėl to mūsų raumenukai pavargsta. Be to kiek girdėjau tai nepatartina vaikučių sodinti dabar ypač mergaičių. Tik nežinau ar tai pletkai ar tiesa, bet stengiuosi kad kuo mažiau kad ji sėstusi. O šiaip tai ji labai aktyvi dabar nebeguguoja o ūkauti pradėjo, o kads kalba būtų įtikinamesnė tai ir rankytėmis mojuoja ir kojytėmis spardosi.
Priimkit ir mus į savo tarpą.
Norėčiau ir aš pasigirti dėl savo dukrytės
Mes jau turime antrą dantuką. Šiandien jau ragavome Hipp košytės. Dėl fizinių pasiekimų tai mes jau pasiverčiame ant šono vieno paskui galime ir ant kito, tačiau dar patys neapsiverčiame ant pilvuko. Mano mažoji jau nuo trečio mėn. bando sėstis t.y kelia galvytę ir labai dėl to mūsų raumenukai pavargsta. Be to kiek girdėjau tai nepatartina vaikučių sodinti dabar ypač mergaičių. Tik nežinau ar tai pletkai ar tiesa, bet stengiuosi kad kuo mažiau kad ji sėstusi. O šiaip tai ji labai aktyvi dabar nebeguguoja o ūkauti pradėjo, o kads kalba būtų įtikinamesnė tai ir rankytėmis mojuoja ir kojytėmis spardosi.
jau antras dantukas? pas mus tai seilytes upeliais teka, i burnyte lenda viskas kas papuola po ranka, bet dar niekas neisdygo labai jau laukiam su teveliu to pirmojo dantuko
QUOTE(dolly` @ 2009 01 15, 19:48)
mes siandien visa diena prisitraukimus darome maziukas baby gym`e kad pasigauna zaisliuka, isikimba ir keliasi i virsu net issigandau, kad sulauzys pasikelia galvyte ir nugaryte gera sprindy dar naujas pratimas-pupsodamas bounceryje kad ir prisegtas dirziukais,sugeba apsiversti ant pilvo tada klykia bele kaip, nes gi bounceris idubes, o jis pakrenta ant pilvo negaliu palikti vieno anei minutei
siandien po triju dienu pertraukos pakakojo pirma karta taip ilgai uzsilaike... o jau bezdaliukai vakar ejo, tai
Na dabar pas mane tas pats darosi Nei minutei negaliu palikti vieno - verciasi, ima uz pirstu ir kad keliasi, iki atsistojimo Man net truputi baisu. Patinka, kai lyg ir pastatai ant kolyciu, tai tada patenkintas, nors ir zinau, kad negalima. Bet, jeigu ne, tai pyksta O po ligonines tai vakarais negaliu visai ramiai uzmigdyti - niurzga, net rekia aarba verkia iki isterikos,... Negali palikti: ir pikta, ir sirdi skauda.... Kartais atrodo, ad stogas vaziuoja, bet negli pykt
Kai pradejau duoti bifolac, mano mazgiukas "kukoja" kiekviena diena.
Gydytoja prirase, taciau nepasake, kiek dienu gert. Gal kas turi praktikos?
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 15, 23:56)
Na dabar pas mane tas pats darosi Nei minutei negaliu palikti vieno - verciasi, ima uz pirstu ir kad keliasi, iki atsistojimo Man net truputi baisu. Patinka, kai lyg ir pastatai ant kolyciu, tai tada patenkintas, nors ir zinau, kad negalima. Bet, jeigu ne, tai pyksta O po ligonines tai vakarais negaliu visai ramiai uzmigdyti - niurzga, net rekia aarba verkia iki isterikos,... Negali palikti: ir pikta, ir sirdi skauda.... Kartais atrodo, ad stogas vaziuoja, bet negli pykt
mes bifolaca geriam beveik nuo pirmojo menesio. o nustoti tai kaip ir nezadam. nes tik neduok pora dieneliu ir vel zaliai kokoja o jus kaip maitinates, kad retokai tustinasi??? musiske tai buna padarius kaskart keiciant sauskelnes
tai jusu maziuke kaip naujagime
as skaiciau, kad maziukams augant, normalu kakoti reciau, kartais buna iki vieno karto per savaite... mat jiems augant praktiskai visas MP susinaudoja o nuo ko tas bifolac?
as skaiciau, kad maziukams augant, normalu kakoti reciau, kartais buna iki vieno karto per savaite... mat jiems augant praktiskai visas MP susinaudoja o nuo ko tas bifolac?
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 15, 22:44)
mes bifolaca geriam beveik nuo pirmojo menesio. o nustoti tai kaip ir nezadam. nes tik neduok pora dieneliu ir vel zaliai kokoja o jus kaip maitinates, kad retokai tustinasi??? musiske tai buna padarius kaskart keiciant sauskelnes
Bifolac stiprina zarnyno veikla. Gerosios bakterijos. Mes pradejom jas gerti, kai pasigavom roto virusa. Tai israsant is ligonines prirase, kad atstatyti zarnyna po dehidratacijos ir viduriavimo. Anksciau kaip laikrodukas kukodavo kas antra diena, dabar kiekviena. Man akuseres irgi sake, kad maitinant MP gali tustintis karta per 10 dienu Na mes maitinames misriai. MP+semper, nes tik mano neuztenka nuo pat gimdymo namu.
Paskutiniu metu labai neramiai miega, sukasi, malasi, kaip gyvas sidabras
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 15, 23:44)
Mano mazylei irgi taip, mes irgi geriam nuo gimimo, tik mum pediatre patare keitalioti bakterijas - gerem Bifolac, Yougurt, dabar geriam Gefillus - tai sitie jai geriausi Nors is esmes reiktu disbakteriozes tyrima pasidaryti tada nustatytu kokiu bakteriju truksta
Ir dar pastebejau kad kai suvalgau ka nors su sokoladu tas kakus pazaliuoja - alergizuoja.
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 16, 00:20)
Zinok ir mano taip miega - paguldau uz pusmetrio, o paskui prabundu su jos galvyte mano pazastyje
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 16, 05:44)
Zinok ir mano taip miega - paguldau uz pusmetrio, o paskui prabundu su jos galvyte mano pazastyje
as to nevadinu neramiu miegojimu paprasciausiai maziukas jaucia kur mama, tai per miegus ir slenka i ta puse, glaudziasi... maniskis ta pati daro ir visada pabundu, tai veiduku i mane
QUOTE(dolly` @ 2009 01 16, 09:09)
as to nevadinu neramiu miegojimu paprasciausiai maziukas jaucia kur mama, tai per miegus ir slenka i ta puse, glaudziasi... maniskis ta pati daro ir visada pabundu, tai veiduku i mane
nu mano prie to pacio dar burzgia, mojuoja rankom, reikalauja papo ir spjaudo soske nakti soskes galiu net nekisti, net jei ir valgyt nenori vistiek papuka jai burnyten duok - apsizioja ir miega
Ai dar kartais uztenka ranka paduot - apkabina po pirstuka i rankute ir ramu. Labai mamos reikia - prisiglausti. Man taip miela
tikrai
maniskis labai megsta mano ranka apsikabinti kai buna labai pavarges
maniskis labai megsta mano ranka apsikabinti kai buna labai pavarges
Musu mazoji irgi per miegus "keliauja" Tik ji keliauja po savo lovyte Paguldau tiesiai, o atsikelia skersai lovytes guledama
jurgutex,keliames i 4ta menesiuka, matau jums jau virs
Papildyta:
nusisnekejau i 5ta!!!!!!!!!!
Papildyta:
nusisnekejau i 5ta!!!!!!!!!!