Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(Waidilute @ 2008 12 17, 22:02)
as kalbu apie galvos kelima tik sodinant vaika, visa kita laika galvos laikyti nereikia nei ant pilvo nei kai rankose nesioju.

matot mes vaiko dar nesodinam tai del sito nzn gal ir pas musu maziu ji nusvirtu,
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 17, 22:42)
matot mes vaiko dar nesodinam tai del sito nzn gal ir pas musu maziu ji nusvirtu,

kaip keista. man tai pediatere taip pasake ir kad as jau po biski ja turiu pradet sodint g.gif gal pas mus apylinkej sundaktare???? g.gif ir pas nerrologus visokius ir chirurgus siuncia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(St.Rasa @ 2008 12 03, 18:25)
sveikos,

ar jusu mazuliukai triju men jau zaide em i rankas zaisliukus  g.gif

Maniske tai ima kisa i burna ir nuo vakar ismoko is vienos rankytes perduot savo kitai rankytei barskuti thumbup.gif ot tai vaikui atradimas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
nors mes tik prie 3men artejam, man smalsu, kaip jum praejo praeitas menuo ? kas isimine labiausiai ?
Atsakyti
[quote=Waidilute,2008 12 18, 01:59]
kaip keista. man tai pediatere taip pasake ir kad as jau po biski ja turiu pradet sodint g.gif gal pas mus apylinkej sundaktare???? g.gif ir pas nerrologus visokius ir chirurgus siuncia doh.gif
Papildyta:
mes irgi pas daktarus konsultavomes ir mums pasake,kad nuo 4 men galima palengva ant savo keliu prisodinti,bet jei nenorim tureti problemu su stuburiuku geriau pradeti sodinti nuo 5men.o pas neurologus,ir hirurgus mus irgi siunte
Atsakyti
sveikos as cia naujoke ar primsit mane i savo burei blush2.gif mano dukrytei 28 bus 4 menesiai ji jau po truputi ima daiktus ir labai nori sestis kai guli tai stengiasi atsisesti
Atsakyti
QUOTE(kauke @ 2008 12 18, 17:05)
sveikos as cia naujoke ar primsit mane i savo burei blush2.gif mano dukrytei 28 bus 4 menesiai ji jau po truputi ima daiktus ir labai nori sestis kai guli tai stengiasi atsisesti

sveika,visi maziukai bando sesti,maniskis tai dar ir pyksta kai neisejna atsisesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 17, 19:42)

labukas mamytes ir mazuliai 4u.gif
mes irgi perkopem i 4 ta menesiuka, tad priimkit ir mus ax.gif
o siiap tai leliukus nuo 3 mensiuku reikia gulincius imti uz rankyciuir tysti ivirsu, lyg pasodinti noretu, ir jis turetu kelti galvute i viena linija su kuneliu 4u.gif
mes tai jau darome!
Papildyta:
veje kaip as cia bele kaip parasiau, klavietura ko tai stringa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 12 18, 20:35)
labukas mamytes ir mazuliai 4u.gif
mes irgi perkopem i 4 ta menesiuka, tad priimkit ir mus ax.gif 
o siiap tai leliukus nuo 3 mensiuku reikia gulincius imti uz rankyciuir tysti ivirsu, lyg pasodinti noretu, ir jis turetu kelti galvute i viena linija su kuneliu 4u.gif
mes tai jau darome!
Papildyta:
veje kaip as cia bele kaip parasiau, klavietura ko tai stringa blink.gif

maniske taip nenori doh.gif iskart ant koju stojasi doh.gif doh.gif o ir kiek bandem neissejo gal tik pora kartu. g.gif
O kaip pas jus su vertimusi? mes tai jau nuo nugaros ant sono mokam atsigult thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidilute @ 2008 12 18, 20:28)
maniske taip nenori  doh.gif  iskart ant koju stojasi  doh.gif  doh.gif  o ir kiek bandem neissejo gal tik pora kartu. g.gif 
O kaip pas jus su vertimusi? mes tai jau nuo nugaros ant sono mokam atsigult  thumbup.gif

tai panike nesiterlioja-kam cia sest, jei is kart galima atsistot lotuliukas.gif
o su vertimusi tai tas pats-nuo nugarytes ant soniuko iseina, bet ant pilviuko buvo tik viena karta nusivertes, daugiau nepavyksta, nebent labai jau padedi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidilute @ 2008 12 17, 19:26)
Sveikos mamytes,
Pradedu nauja temete ta proga kad jau i 4 menesi zengiam 4u.gif
Ir iskart turiu klausima: kaip jusu vaikusiai kelia galvas kai bandot pasodint?
Maniske keltai dar nebando  doh.gif  as ja uz rankyciu kelt bandau o ji sikniuka kelia ir galva spauzia prie pagrindo  doh.gif  kazi o kaip jums sekas?
O gal kam panasiai yra buve?

laba,
mus irgi tas pats,uz rankyciu keliant-sodinant-gaslvyte atsilieka,nors siaip galvyte jau gana seniai laikyt eme ir aukstai kelia ant pilvo paguldyta. Beje,as irgi kazkur skaiciau,kad daryt toki pratimuka po biski, galvute vos vos prilaikant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazkasatsitiko: 19 gruodžio 2008 - 12:10
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2008 12 19, 13:09)
laba,
mus irgi tas pats,uz rankyciu keliant-sodinant-gaslvyte atsilieka,nors siaip galvyte jau gana seniai laikyt eme ir aukstai kelia ant pilvo paguldyta. Beje,as irgi kazkur skaiciau,kad daryt toki pratimuka po biski, galvute vos vos prilaikant

dziugu kad ne mes vienos tokios 4u.gif o kaip jums su vertimusi ant sono? ax.gif

Papildyta:
Sitam skyrelyje tai tylu... unsure.gif
Kazkaip is antro i trecia men mamytes aktyviau bendravom blush2.gif
Drasiau mamytes dalinkimes pasiekimais ir rupesciais, juk tam cia visos ir susirinkom thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Margiriene @ 2008 12 18, 13:24)
Sveikutes  4u.gif
nors mes tik prie 3men artejam, man smalsu, kaip jum praejo praeitas menuo ? kas isimine labiausiai ?

labukas smile.gif
1. pagausejo "zodynas" mazes lotuliukas.gif
2. Dar paaugom per 1 men net 4cm blink.gif
3. Atradimas : kumstis burnoj geriau nei soske! o ir po viena gfalima pirstukus ciulp! lotuliukas.gif thumbup.gif
Atrodo viskas jei nieko neuzmirsau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(St.Rasa @ 2008 12 03, 15:25)
sveikos,

ar jusu mazuliukai triju men jau zaide em i rankas zaisliukus  g.gif

mes 3 jau emem zaisliukus ir is kart i burnele lotuliukas.gif kas tik i rankele-is kart ragaujama.... o jau kaip pyksta jei zaisliukas didesnis uz burnyte tongue.gif
taippat pradejome skaityti knygeles-pirmoji buvo su skalbiamu virseliu, nes ne kiek skaitoma , o kiek valgoma biggrin.gif be jis labai susidomejes ziurineja ja, baksnoja pirstukais, komentuoja ka mato wub.gif turime jau ir kelias normalias knygeles, gavom dovanu is lt, tai reakcija tokia pat-didelis susidomejimas...
mamytes, o ar jusu leliukai pakvietus juos vardu kreipia demesi i jusu balsa? maniskis tai jei nugara pupso bauceryje, pakvieti ji vardu, tai sukioja galvyte, bando pamatyti is kur cia mama kalba wub.gif
Atsakyti