Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėnuo

QUOTE(marecka @ 2009 01 04, 12:33)
Sveikutes  4u.gif  o mes kazkaip dar su lopsiu vazinejames automobilyje, nes man patogiau, nes mazaja dedu i kompinzona - vokeli, tai nepatogu toj kedutej prisegti, sakiau pavasariop ropsimes i ta kede, o kol kas kol telpam, turim toki tase-lopsi, arba nuo vezimo lopsi nuimu, issimetu i gala, o ratus i bagazine, kazkaip ipratau taip  thumbup.gif
o del valgymo tai jau maniskei irgi neikisi, jei ji nenori  schmoll.gif  bandziau dazniau maitinti, kai svorio nepriaugom, tai kur tau, ne pro kur, ateina laikas, pati pareiskia nora, o jei anksciau laiko bandai, rekia, su liezuviuku lauk stumia ir viskas  schmoll.gif

linkiu, kad neatsitiktu jokios nelaimes jums taip vazinejant 4u.gif bet jei net ne avarijos, o staigaus stabdymo metu ar pagalvojai apie savo vaikiuka?juk jis gali tiesiog isskirsti is to lopsio blink.gif ir dar manyciau yra viena priezastis del kuriso turetum sodinti mazaja i kedute-ar negali buti taip, kad kai ji bus puses metu(jei pavasari jau sesit) ta kedute ji visai nepatiks, nes ji bus nepratus joje sedeti... juk tokio amziaus vaikiukai jau labai zino kas jiems patinka ir kas ne. tada bus daugiau vargo nei dabar... na, cia mano nuomone, neisizeisk mirksiukas.gif

QUOTE(marecka @ 2009 01 04, 13:03)
Ar jus jau avrtotes nuo pilvo ant nugaros ar atvirksciai ir ant soniuku? maniske nuo nugaros ant soniuko atsigula arba nuo pilvo kartais apvirsta ant nugarytes, bet nevalingai dar  ax.gif  bet guledama ant pilvuko labai aukstai ir tvirtai iskelia galvyte  thumbup.gif

mes jau geras dvi svaites vartomes ax.gif siaip mazius biskeli tinginukas-megsta guleti ant pilviuko, tai ir nesivercia rolleyes.gif bet si vakara kaip tycia kokia 10 minuciu zaidem-as ji paguldau ant pilviuko pries veidrodi, jis kryksdamas ziuri i mane ir galva tik uzvercia, bumpt ant nugaros... as ji vel atverciu, jis vel bumpt atgal... wub.gif o ant soniuku vartaliojasi beveik istisai - tik paguldyk ant nugaros , tai uz kokiu 15 min besivartydamas i sonus apsisuka 180 laipsniu kampu blink.gif loveleje tai gerai, bet vat baby gym`e jau reik paziureti, nes nusirita ant grindu doh.gif

Papildyta:
[quote=marecka,2009 01 04, 15:28]
buvau toj temelej, o musu lopsys tvirtu dugnu, sonais, o pritvirtinam su masininiu dirzu taip pat kaip ir kedute tvirtinam, didysis savo automobilinej sedi, as uz sauguma, ypac vaiku thumbup.gif
o del apetito, kaip kada, kartais daugokai panelyte suvalgo, o kartais mazai g.gif na ziuresim, bandysim sia savaite nuvaziuoti pasisverti bus matyti smile.gif
[/quote]
kol parasiau ka norejau, jus cia ir issiaiskinot su tuo lopsiu doh.gif lotuliukas.gif
marecka,mes paskutines 3 sav priaugom maziau nei anksciau, tai mums patare atvirksciai-ne dazniau valgyti, o kaip tik didesniais intervalais unsure.gif maniskis buvo isivaziaves kas dvi val, bet normaliai, iki pusvalandzio valgydavo, bet dabar dienele pasirekave valgom kaip rekomenduoti kas 3 val, paziuresim kaip bus su svoriu.... o kas kiek jus valgote?

[quote=kur-rita,2009 01 04, 18:37]
[quote=dolly`,2009 01 02, 03:03]
su naujaisiais metais, mamytes!
EgluteN, sveika atvykusi mirksiukas.gif sveikinam su 3 menesiukais!

dolly;ar ilgai kankinotes su dantuku?mums pradejo kaltkis jau senokai,bet paskutiniu metu lb jau zizia mazas,naktim nemiega,sia nakti is vis tik kokiu 40min pamiegojo doh.gif tai nzn ar dar ilgai taip bus.......
[/quote]
na pats tas irzlumas, rekimas ir t.t buvo 5 dienas... dabar jau vel normaliai-antrasis matyt sustojes , laukia savo momento rolleyes.gif
man tai juokinga buvo-paskutine metu diena buvom pas daktariuka, kad paklausytu sirdute norejom, paziuretu momeneli ir t.t. tai as jam ir sakau, kad man atrodo, jog mano maziukui dantukai kalasi, nes visi pozymiai yra... ikiso jis pirsta maziukui burnelen "oi ne, dar kelios savaites bus iki issikalimo". vakare patikrinu-kad jau duria lotuliukas.gif na ir daktaras , galvoju, matyt jo pirstai visai atbuke lotuliukas.gif

mamytes, o kaip jusu mazyliams sekasi pasiekti pedeles?
mes siandien pabandem saviskiui "iduoti" kojele i rankutes ax.gif nu tai kaip apsidziaugem, kai jis suprato ka turi daryti-paciupo uz pirstuku ir stena wub.gif greit issprudo, dar nelabai suvaldo... pats rieciasi i kamuoliuka , tas kojeles lenkia prie saves, spokso i pirstukus... jau taip miela... kazkaip labai laukiu kada jis prades i burnyte ja deti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 01 04, 19:59)
Na tai ir gerai,vazinekites i sveikatyte thumbup.gif Mazuju saugumas-svarbiausia drinks_cheers.gif
Papildyta:
Na saunuole koldunas thumbup.gif bet tu ja cia gerai vadinti sugalvojai lotuliukas.gif O jei rimtai,tai kuo vardu mazyle?

tetis cia taip apvadino vaika, nes tokio storuliuke biggrin.gif Emilija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 05, 08:54)
tetis cia taip apvadino vaika, nes tokio storuliuke  biggrin.gif  Emilija  wub.gif

Grazus vardas thumbup.gif Butume patys deje,jei dukryte butu gimus,nestumo pradzioj turejome kleleta berniukui ir keleta mergytei issirinke ax.gif
Atsakyti
Dekui mamytes uz sveikinimus 4u.gif O taip tu 3menesiuku laukiau doh.gif Del pilvuko putimo,nors neilgai buvo,paskui atpilinejimai,zalias kakis,o dabar jau tikrai kas kita,toki jau ir pakamuot gali,tik zinoma atsargiai.O dabar tai ypac,nes ana diena tokiu baisybiu prisiskaiciau apie sukresti kudikio sindroma,kad doh.gif doh.gif doh.gif Net issigandau,kiek galima pakenkti nezinant ir tiesiog zaidziant su mazyliu,tai para laiko suneli apziurinejau is visu galu doh.gif Yra ta temele skyrelyje vaiko sveikata.
Musiskis taip jau nori sestis,kad net miegodamas kojytes iskelia 90laipsniu kampu.Matyt bando sestis,o vietoj galvytes kojytes kelias,tai sedi atsigules lotuliukas.gif Kojyciu nesieka,aplamai nemegsta daiktu per istiesta ranka.Stai todel su arkliukais ant supynes rimtai pradejo zaisti,kai ta toybar nukeliau zemiau.Dabar nusiplesia tuos arklius nuo lipuckiu ir i burna,glaudzia,gniauzia,juokiasi thumbup.gif O anksciau budavo kiek padauzo,ziuri i juos,i mane ir rekia supynej.Mamai kol daejo doh.gif O diena tai visas klaustukas.Siandien sakiau pabandysim nauja triuka,kad jau taip judeti pats nori:gerai persiubliuosiu jo kambari ir padesiu basom kojytem ir tik su marskinukais ilgom rankovytem ant kilimo.Paziuresim ar is tu nervu paropos ar vartytis prades,nes ant mano lovos jam ciuzinys per minkstas,jo lovytej isispirus i paklode sunku,ji juk ciauzo,o ant zemes turetu kazkas gautis,jei bus nuotaikoj atzalele musu,nes nenustingsta tikraja to zodzio prasme biggrin.gif Bet siaip tai turbut ,kad puse dienos su juo nuo ryto lovoj zaisdama praleidziu dave rezultatu.Niurzgedamas greiciau uzmiega,pasodintas i kedute nebeverkia.Anksciau matyt mamos demesio vaikui truko,nes nuo ryto begdavau kaip paklaikus namus tvarkyti,valgyti daryti ir pan.O dabar issidukstam,issizaidziam,nusiprausiam,vitaminai,kremukai ir i apacia,i kedute su arkliukais ar ja i supyne idedu,jis man net pamiegot po pora kart per diena pradejo.Bet valgom taip pat,kas 2val.ir net pusantros doh.gif Tik stai nakti iki pirmo maitinimo istempia jau 5val. thumbup.gif buna,kad ir po antro maitinimo(o jis gali but ir po 2val.)vel 5val. ismiega.Ir suprask tu ji...Dabar rado nauja uzsiemima-akutes kumstukais trint,na bet tai daro pries miegeli ir prabudes,kai razosi ar kai maivosi biggrin.gif Jusiskiai netrina akuciu?
Dantys musu nurimo,vakarais kartais buna,kad skauda jam maziukui,tai tada tetis duoda pirsta pakramtyti.Dantenytes kietos ir daug maz jauciu kur pirmieji dantukai randasi,bet iskils jie arba ne taip jau skausmingai arba po keliu sav. g.gif
Oi koki romana as cia sukurpiau doh.gif lotuliukas.gif Begu apsitvarkyti namucius,nusimaudyti,o tada vaziuosime per musu pirma sniega-pasnigo siandien,tai mazyliui per langa rodziau ir foto padariau-i parduotuve trukstamu produktu tortukui tongue.gif As cia taip svori vadinasi metau thumbup.gif Pripratau per nestuima,tai dabar nors mazycio gabalelio reikia ryte su kavyte ar vakare su arbatyte essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 05 sausio 2009 - 12:09
QUOTE(dolly` @ 2009 01 05, 02:20)

marecka,mes paskutines 3 sav priaugom maziau nei anksciau, tai mums patare atvirksciai-ne dazniau valgyti, o kaip tik didesniais intervalais unsure.gif  maniskis buvo isivaziaves kas dvi val, bet normaliai, iki pusvalandzio valgydavo, bet dabar dienele pasirekave valgom kaip rekomenduoti kas 3 val, paziuresim kaip bus su svoriu.... o kas kiek jus valgote?

mes valgom kas 3-4 val. doh.gif ir tai sakau nenori mergina, vos ikisu kita karta schmoll.gif o po nakties, 6val. kai pamiega valgo be jokiu oziu ir daug g.gif
Atsakyti
Tik ka maziukas mane prijuokino: ziuri i save veidrodyje ir kad aiskina savo atvaizdui kazka. Taip miela ir juokinga... Mano mazgiukas irgi jau po truputi atsivercia ant pilvo, kai guli ant sono, o kai atsigula ant pilviuko, tai pyksta, kai pavargus staiga nosis isiremia i ciuzini.... O zaisliuku neima - pagrindiniai ir idomiausi pasidare kumstukai: vis burnoj tai po viena, tai abu... 4u.gif
Atsakyti
Mano mergytei jau nuo to kumstuku ciulpimo (tiksliau gal kramtymo) net pirstukai suskeldejo iki zaizdeliu unsure.gif vis ikisu soske, bet ji taip jau spjauti ja ismoko, kad jei ne grandinele tai kazi kur sokucius nuskristu doh.gif ir ... kumstukas burnyten keliauja.

Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 05, 14:24)
Tik ka maziukas mane prijuokino: ziuri i save veidrodyje ir kad aiskina savo atvaizdui kazka. Taip miela ir juokinga... Mano mazgiukas irgi jau po truputi atsivercia ant pilvo, kai guli ant sono, o kai atsigula ant pilviuko, tai pyksta, kai pavargus staiga nosis isiremia i ciuzini.... O zaisliuku neima - pagrindiniai ir idomiausi pasidare kumstukai: vis burnoj tai po viena, tai abu... 4u.gif

Globusyte - kaip tu pati jautiesi? Maitini?
Atsakyti
Na mums dar pavyksta susitarti. Karts nuo karto mano pirsta paciulpia, o soske tai ignoruoja, nebent tik lauke arba pries pat uzmiegant, bet po to iskrenta biggrin.gif Tik paskutiniu metu labai jau riestis pradejo irpries uzmiegant girgzda (irzliai)... g.gif

Pati atsigavau. Labaipadejo Smecta. Dabar jau lyg ir viskas tvarkoje. Pradejau po truputi normaliai valgyti. Jau turim dar viena kaimyna. Irgi berniukas. Tad bus trijule ojojojoj.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 05 sausio 2009 - 13:42
laba visoms!
na va, teveliui atostogos baigesi, tai mudu jau vel gryztam i siokia tokia rutina... gal pavyks dienom pamiegoti kaip priklauso g.gif

EgluteN, tikiuosi pavyks atvo sumanymas mirksiukas.gif bet siaip tai maziukai pirmiau sedet pradeda , tik paskui ropoti... na taip skaiciau... maniskis irgi ant pilvo guledamas makaluoja kojom rankom, bando kaip kareivis slaiuzti, bet nelabai pavyksta. stengiames padeti, tai tada dar dar... nu bet taip juokingai wub.gif matosi kad vaikas stengias ir nori, bet dar truksta turbut jegu... siaip labiausiai pajudet i prieki padeda tevelio delnas kojyciu gale, tai i ji atsispiria ir pirmyn... buna su rankytem nespeja, tai apatine lupele ant smakriuko uzsivynioja lotuliukas.gif
siandien biskeli sedejom atsireme i pagalve ax.gif bet neleidau ilgai, tik kelias minutes ir tai nelaukiau , kol prades linkti i kuri nors sona... bet kaip jam patiko bigsmile.gif -soske popt is burnytes, akytes net placiau atsimerke, dairosi, lyg kambari pirma karta matydamas...
Atsakyti
Sveikutes,
Na va,gryzome.Pyragas i orkaite pasautas,puse darbo padaryta biggrin.gif Susalau nerealiai,atrode ausys nukris pusiaukeleje,o stai zmogutis dar miega vezime,prasegiojau visa,atklojau,maniau greit atsikels,o jis ne pro kur g.gif O su tuo ropojimu,tai mane juokas sueme,tiek vaikas isijaute doh.gif Padejau ir as jam atsisipirti ir rankutems parodziau ka daryti,o kai paleidau pati,tai tiek eme spurdeti,krykstauti,kazka aiskinti ir duotis ant kilimo,kad issigandau jog galva nenulektu is to mosikavimosi doh.gif lotuliukas.gif Pasiemiau ant ranku,nuraminau sukilusi azarta ir pamaitinus daviau posma nusnausti.Zinoma nezadu as jo dar leist ant zemes ropot,bet siandien tiek po lova davesi,kad nutariau vaikinui parodyti kokio skonio tas dalykas is tikruju biggrin.gif Beja,siandien apsiverte pats nuo pilvo ant nugaros.Bet nepatiko jam tas triukas,kad ir minkstai lovytej bet vis tiek galvyte stuktelejo,tai akutes suasarojo,lupa patempe ir pravirko truputi:verysad: Geriau jam pas mama ant klubo sedet ar zaist ant lovos ant nugarytes paguldytam su mama wub.gif
Atsakyti
labas rytas !
mes turime nauja pasiekima-pirmaji sulauzyta zaisla lotuliukas.gif stai reikes nauja mobile ant lovytes kur tvirtinasi pirkti, nes maziuko tai megstamiausias uzsiemimas-klausyti muzikos, ziureti i besisukancius zverelius ir kalbetis su jais wub.gif tik viena karta radau as ji pagavus viena zveriuka uz kojos ir krykstaujant, mat ta karusele negalejo suktis jo laikoma, tai prasisukinejo, o jam jau dziaugsmo is to garso bigsmile.gif po keliu tokiu ziadimu, pakeleme auksciau zverelius, bet pasiekia ir taip blink.gif na, o siandien jau nebeveikia schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
reikia pagalbos. vaikiuka maitinu krutimi. bet reikia isvykt ir noriu palikti pienelio pamaitinimui buteliuke. mum greit sueis 4 men, bet net neisivaizduoju kiek to pienelio pritraukti. padekite prasau
Atsakyti