QUOTE(marecka @ 2009 01 04, 12:33)
Sveikutes o mes kazkaip dar su lopsiu vazinejames automobilyje, nes man patogiau, nes mazaja dedu i kompinzona - vokeli, tai nepatogu toj kedutej prisegti, sakiau pavasariop ropsimes i ta kede, o kol kas kol telpam, turim toki tase-lopsi, arba nuo vezimo lopsi nuimu, issimetu i gala, o ratus i bagazine, kazkaip ipratau taip
o del valgymo tai jau maniskei irgi neikisi, jei ji nenori bandziau dazniau maitinti, kai svorio nepriaugom, tai kur tau, ne pro kur, ateina laikas, pati pareiskia nora, o jei anksciau laiko bandai, rekia, su liezuviuku lauk stumia ir viskas
o del valgymo tai jau maniskei irgi neikisi, jei ji nenori bandziau dazniau maitinti, kai svorio nepriaugom, tai kur tau, ne pro kur, ateina laikas, pati pareiskia nora, o jei anksciau laiko bandai, rekia, su liezuviuku lauk stumia ir viskas
linkiu, kad neatsitiktu jokios nelaimes jums taip vazinejant bet jei net ne avarijos, o staigaus stabdymo metu ar pagalvojai apie savo vaikiuka?juk jis gali tiesiog isskirsti is to lopsio ir dar manyciau yra viena priezastis del kuriso turetum sodinti mazaja i kedute-ar negali buti taip, kad kai ji bus puses metu(jei pavasari jau sesit) ta kedute ji visai nepatiks, nes ji bus nepratus joje sedeti... juk tokio amziaus vaikiukai jau labai zino kas jiems patinka ir kas ne. tada bus daugiau vargo nei dabar... na, cia mano nuomone, neisizeisk
QUOTE(marecka @ 2009 01 04, 13:03)
Ar jus jau avrtotes nuo pilvo ant nugaros ar atvirksciai ir ant soniuku? maniske nuo nugaros ant soniuko atsigula arba nuo pilvo kartais apvirsta ant nugarytes, bet nevalingai dar bet guledama ant pilvuko labai aukstai ir tvirtai iskelia galvyte
mes jau geras dvi svaites vartomes siaip mazius biskeli tinginukas-megsta guleti ant pilviuko, tai ir nesivercia bet si vakara kaip tycia kokia 10 minuciu zaidem-as ji paguldau ant pilviuko pries veidrodi, jis kryksdamas ziuri i mane ir galva tik uzvercia, bumpt ant nugaros... as ji vel atverciu, jis vel bumpt atgal... o ant soniuku vartaliojasi beveik istisai - tik paguldyk ant nugaros , tai uz kokiu 15 min besivartydamas i sonus apsisuka 180 laipsniu kampu loveleje tai gerai, bet vat baby gym`e jau reik paziureti, nes nusirita ant grindu
Papildyta:
[quote=marecka,2009 01 04, 15:28]
buvau toj temelej, o musu lopsys tvirtu dugnu, sonais, o pritvirtinam su masininiu dirzu taip pat kaip ir kedute tvirtinam, didysis savo automobilinej sedi, as uz sauguma, ypac vaiku
o del apetito, kaip kada, kartais daugokai panelyte suvalgo, o kartais mazai na ziuresim, bandysim sia savaite nuvaziuoti pasisverti bus matyti
[/quote]
kol parasiau ka norejau, jus cia ir issiaiskinot su tuo lopsiu
marecka,mes paskutines 3 sav priaugom maziau nei anksciau, tai mums patare atvirksciai-ne dazniau valgyti, o kaip tik didesniais intervalais maniskis buvo isivaziaves kas dvi val, bet normaliai, iki pusvalandzio valgydavo, bet dabar dienele pasirekave valgom kaip rekomenduoti kas 3 val, paziuresim kaip bus su svoriu.... o kas kiek jus valgote?
[quote=kur-rita,2009 01 04, 18:37]
[quote=dolly`,2009 01 02, 03:03]
su naujaisiais metais, mamytes!
EgluteN, sveika atvykusi sveikinam su 3 menesiukais!
dolly;ar ilgai kankinotes su dantuku?mums pradejo kaltkis jau senokai,bet paskutiniu metu lb jau zizia mazas,naktim nemiega,sia nakti is vis tik kokiu 40min pamiegojo tai nzn ar dar ilgai taip bus.......
[/quote]
na pats tas irzlumas, rekimas ir t.t buvo 5 dienas... dabar jau vel normaliai-antrasis matyt sustojes , laukia savo momento
man tai juokinga buvo-paskutine metu diena buvom pas daktariuka, kad paklausytu sirdute norejom, paziuretu momeneli ir t.t. tai as jam ir sakau, kad man atrodo, jog mano maziukui dantukai kalasi, nes visi pozymiai yra... ikiso jis pirsta maziukui burnelen "oi ne, dar kelios savaites bus iki issikalimo". vakare patikrinu-kad jau duria na ir daktaras , galvoju, matyt jo pirstai visai atbuke
mamytes, o kaip jusu mazyliams sekasi pasiekti pedeles?
mes siandien pabandem saviskiui "iduoti" kojele i rankutes nu tai kaip apsidziaugem, kai jis suprato ka turi daryti-paciupo uz pirstuku ir stena greit issprudo, dar nelabai suvaldo... pats rieciasi i kamuoliuka , tas kojeles lenkia prie saves, spokso i pirstukus... jau taip miela... kazkaip labai laukiu kada jis prades i burnyte ja deti