Įkraunama...
Įkraunama...

Minkštų baldų valymas

QUOTE(Smigė @ 2009 08 25, 12:37)
Gal gobelenų valiklis kaltas buvo  g.gif

Esme tame, kad reikia negaileti vandens ir chemijos tirpalo.
Mes pasidarom tirpala su chemija (Vanish). Tada su tuo tirpalu ir sepeciu istrinam minkstus baldus. Ir paskui su purkstuvu purskiam vandeni ant sofos, o su plaunamu sirubliu issiurbiam visa vandeni. Zodziu, tikrai labai daug vandens sunaudojam. Bet sofa isiplauna puikiai. O apmusalu spalva-sviesiai geltona. Namuose du mazi vaikai.
trukumas tas, kad sofa keleta dienu buna slapia.
Atsakyti
gal kazkas dar atrado kokia gera priemone, valiau viena deme, kuria issivaliau, uztat liko apvadas, kur buvo plauta doh.gif
Atsakyti
As tai padariau didziusia klaida gyenime issinuomavusi plaunama dulkiu iurbli Kercher.
Dave jie ir Kercher milteliu specialiai tam skirtu, nes norejom issiplauti minkstus baldus.
Nzn, ar as perdaug vandens pavariau ant baldu ar vyras po to permazai juos issausino issiurbliuodamas dregme bet sofos nedziuna ivairiuose kampukuose ir dvokia kaip senai pagulejes slapias skuduras kazkur kampe numestas.
Nebezinau kaip ir daryt...
Su fenu juk neisdziovinsiu, nors vis papuciu papuciu i visokius sunkiai prieinamus kampus bet kvapas tas blogas baisu kad niekur nedings...
Langai atviri namu, kad tik oras cirkuliuotu...
Gal ka patarsite?
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2012 08 25, 14:31)
As tai padariau didziusia klaida gyenime issinuomavusi plaunama dulkiu iurbli Kercher.
Dave jie ir Kercher milteliu specialiai tam skirtu, nes norejom issiplauti minkstus baldus.
Nzn, ar as perdaug vandens pavariau ant baldu ar vyras po to permazai juos issausino issiurbliuodamas dregme bet sofos nedziuna ivairiuose kampukuose ir dvokia kaip senai pagulejes slapias skuduras kazkur kampe numestas.
Nebezinau kaip ir daryt...
Su fenu juk neisdziovinsiu, nors vis papuciu papuciu i visokius sunkiai prieinamus kampus bet kvapas tas blogas baisu kad niekur nedings...
Langai atviri namu, kad tik oras cirkuliuotu...
Gal ka patarsite?

Aha, as taip irgi surauginau savo kampa... Kolkas matau tik viena buda, bandyti kviestis isvalyt su stipria chemija. Radau skelbima, tai 150 lt kainuotu musu kampa isvalyt, sake panaikina situos kvapus... gal kas bandet? smile.gif Tiesa, man sake kad po ju isvalymo lieka tik 20 pr dregmes smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nessta: 27 rugpjūčio 2012 - 22:08
As plaunu su Amway LOC..Padarau nedideli kieki ir isplaunu su didele kempine..Po to viska persiurbliuoju su specialiu antgaliu baldams..
Atsakyti
Pas mus ir sviesus kampas ir siaubas jau man bloga i ji ziuret, bet visiskai ir jokie naminiai chemikalai neisvalo, jauciu reiks kviest firma kokia, o esat kas kviete? kaip rezultatai?
Atsakyti
Gal kas tokį bandėt? Įdomu, kaip jis valo. smile.gif
user posted image
Atsakyti
labas, gal turit kokį patarimą tokiu atveju..ant šviesios gobeleninės sofos nukrito pelenas verysad.gif būtų nuosava ta sofa, būtų gal dar dzin - užtiesi užstiesalą ir nesimato, o čia va butas nuomuojamas, vistiek reiks kažkada paskayt šeimininkei..neišmanau ką daryt smile.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršųsmile.gif Reikia pagalbos. Vaikas minkštą kampą apipylė aktimeliu. Liko balta didelė dėmė. Nežinau su kuo valyti. Gal turit patarimų?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na negi nieks namie kampų minkštų nebevalo? unsure.gif
Atsakyti
Ir man skubiai reik kampa Vilniuje isvalyti. Labai laukiu i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 06 03, 21:45)
Ir man skubiai reik kampa Vilniuje isvalyti. Labai laukiu i az 4u.gif

Sveiki

Ar jums kas nors parašė dėl kampo valymo? Nes man irgi reikia. Bandžiau pati valyti tai liko nuo vandens ruožai, neįsivaizduoju kaip juos išdžiovinti? Jei niekaip nepavyks kviesiuosi kokią firmą, kad išvalytų. nes kampas naujas, o vaikas apipylė keliose vietose tai taip šlykščiai atrodo...negaliu aš į jį žiūrėti.
Atsakyti