Įkraunama...
Įkraunama...

Kas po to, kai uždaroma tema?

QUOTE(Borzika @ 2011 11 27, 13:15)
Jei yra toks poreikis, tai galima išskaidyt ir į smulkesnes temas. Tačiau dar pasitarkit su skyrelio moderatore smile.gif

Dėkui labai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki!
Nezinau, ar cia pataikiau su savo problema ax.gif
Uzdaryta mano skelbimu tema verysad.gif Nesuprantu kame reikalas, as jos neudarinejau ir ji tikrai neasibaigusi. Tiesiog isvis istrinta, neimanoma jos rasti blink.gif blink.gif blink.gif Kaip man ja rasti, ten mano skelbimukai visi buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 05 26, 12:36)
Sveiki!
Nezinau, ar cia pataikiau su savo problema  ax.gif
Uzdaryta mano skelbimu tema  verysad.gif Nesuprantu kame reikalas, as jos neudarinejau ir ji tikrai neasibaigusi. Tiesiog isvis istrinta, neimanoma jos rasti  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Kaip man ja rasti, ten mano skelbimukai visi buvo  verysad.gif

kaip vadinos?
senesnės nei 14 dienų temos ištrinamos automatiškai. Jei ji buvo senesnė, tada tema su visam dingsta, atnaujint net mes negalime. Paslėptų jūsų temų nėra
Atsakyti
Labukas. Kaip senesnės nei 14 dienų ištrinamos, - ta prasme, jei niekas neparašo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 05 26, 13:25)
Kaip senesnės nei 14 dienų ištrinamos

Patarimų skyrelio temoms tai netaikoma.
Atsakyti
Sveiki. Mano tema buvo sukurta tik pries pora dienu. Ir joje napesisake, tik 1.5 dienos. O ji jau uzdaryta. Kodel?
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 03 10, 10:43)
O ji jau uzdaryta. Kodel?

Todėl, kad jau buvo analogiška tema - moderatorė įkėlė tos temos nuorodą į jūsų temą.

Papildyta:

Ir dar vieną analogišką temą sukūrėte. Ją prijungiau prie jau esančios.

Prieš kurdama naują temą, pasinaudokite Paieška ir įsitikinkite, kad tokios ar panašios temos tikrai nėra.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 03 10, 12:02)
Todėl, kad jau buvo analogiška tema - moderatorė įkėlė tos temos nuorodą į jūsų temą.

Papildyta:

Ir dar vieną analogišką temą sukūrėte. Ją prijungiau prie jau esančios.

Prieš kurdama naują temą, pasinaudokite Paieška ir įsitikinkite, kad tokios ar panašios temos tikrai nėra.

Aciu.
Atsakyti
Sveiki,kai uzdaro man aktualia tema,del maksimalaus puslapiu skaiciaus,kaip man ta tema paskui vel sudirast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2013 11 07, 22:41)
kai uzdaro man aktualia tema,del maksimalaus puslapiu skaiciaus,kaip man ta tema paskui vel sudirast? g.gif

Ieškokit naujos arba pati naują sukurkit (jei dar nebūtų sukurta) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 11 07, 23:46)
Ieškokit naujos arba pati naują sukurkit (jei dar nebūtų sukurta) smile.gif

aciu
Atsakyti
As ir vel nerandu sau aktualios temos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti