Įkraunama...
Įkraunama...

Dienotvarkė

ir man labai aktuali tema 4u.gif

Klausimelis - koki tarpa reiketu palikti tarp baznycios ir sventines vakarienes, jei turim minty tik fotografavimasi mieste, viskas vyks vienam mieste?
Jei butu baznycia kokia 14 val
Svente 19 val?
4 laisvos val gal neprailgs?
Ir dar ar ne per velu sventes pradzia 19 val?
Sveciai juk ateje pasveikinti prie baznycios galetu nueit namo persirengti, pailseti, kol jaunimas fotosesija rengtu lotuliukas.gif
Nevietiniams butu uzsakyti kamabariukai viesbuty, tai taip pat turetu kur
Arba, kaip kazkas sake, galetu uzimti kazkas

Atsakyti
Sveikos, busimos nuotakos 4u.gif

as taip pat pergyvenu del savo sventes, ir taip galvoju, ir anaip, nelabai man kas gaunasi. planuojam savo vestuves prie juros, nors abu esam is visai skirtingu lietuvos kampu.
taigi ir sveciai bus is skirtingu vietu. planuojam, kad mano mb mane pamato tik baznycioje, vadinasi ir sveciai renkasi ten pat, taciau kur jie turetu visi buti ir ka veikti, kol mes vaziuotume (su liudininkais) y cmb ir y gamta pasifotografuot?
o sveciu ne taip ir mazai, apie 50 unsure.gif
ir dar, niekaip nesugalvojam, ka daryt su sveciais po sventes restorane? ar mes turetume jiems suorganizuot nakvyne, kas mums butu per brangu, ar samdyt transporta, kad juos atveztu ir po baliaus parveztu, bet cia vel nesamone, nes reiketu bent keliu autobusiuku. ar cia sveciu rupestis del nakvynes? nors manau, kad kazkaip negrazu butu nepasirupint. net nezinau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuka @ 2009 02 12, 17:40)
Sveikos, busimos nuotakos  4u.gif

as taip pat pergyvenu del savo sventes, ir taip galvoju, ir anaip, nelabai man kas gaunasi. planuojam savo vestuves prie juros, nors abu esam is visai skirtingu lietuvos kampu.
taigi ir sveciai bus is skirtingu vietu. planuojam, kad mano mb mane pamato tik baznycioje, vadinasi ir sveciai renkasi ten pat, taciau kur jie turetu visi buti ir ka veikti, kol mes vaziuotume (su liudininkais) y cmb ir y gamta pasifotografuot?
o sveciu ne taip ir mazai, apie 50  unsure.gif
ir dar, niekaip nesugalvojam, ka daryt su sveciais po sventes restorane? ar mes turetume jiems suorganizuot nakvyne, kas mums butu per brangu, ar samdyt transporta, kad juos atveztu ir po baliaus parveztu, bet cia vel nesamone, nes reiketu bent keliu autobusiuku. ar cia sveciu rupestis del nakvynes? nors manau, kad kazkaip negrazu butu nepasirupint. net nezinau...  verysad.gif

Sveika 4u.gif
Manau, kad turetumete pasirupinti sveciu apnakvindynimu, jei jie is kitu miestu, o jei nesigauna, tada reiketu suprganizuoti transporta jiems parvezti. Cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Manieji yra is Klaipedos visi, MB visi vilnieciai. Svesime taip pat Vilniuje, tai musu planelis mazdaug toks...

11:00 val. manieji pajuda is Klaipedos
12:00 val. vaziuoju puostis i salona
15:00 val. manieji atvaziuoja pas MB i namus (sampanas, sumustinukai arbata ir panasiai bei persisrengimas)
16:00 val. as jau daugmaz pasiruosusi ir laukiu su vyr. pamerge smile.gif
16:30 val. mano tevai is MB namu atvaziuoja pas mane
16:50 val. MB ir visi sveciai jau baznycioje
16:55 val. as su teveliais ir vyr. pamerge atvaziuoju i baznycia vyr. pamerge suziuri ar visi savo vietose ar visos poros su gelytem ir savose vietose ir ar jaunasis dar gyvas biggrin.gif
17:00 val. tevelis veda mane prie altoriaus wub.gif
17:20 val. mes vyras ir zmona wub.gif drinks_cheers.gif tada sveikinimai 4u.gif
18:00 val. sveciai isvaziuoja i sodyba, mes su poromis ir pirsliais fotografuotis
20:00 val. mes atvaziuojame i sodyba ax.gif

Cia preliminarus tvarkarastis mirksiukas.gif viskas bus smulkiaus ir aiskiau bet tai paaiskes likus maziau laiko iki sventes smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rasiuka @ 2009 02 12, 19:40)
Sveikos, busimos nuotakos  4u.gif

o sveciu ne taip ir mazai, apie 50  unsure.gif
ir dar, niekaip nesugalvojam, ka daryt su sveciais po sventes restorane? ar mes turetume jiems suorganizuot nakvyne, kas mums butu per brangu, ar samdyt transporta, kad juos atveztu ir po baliaus parveztu, bet cia vel nesamone, nes reiketu bent keliu autobusiuku. ar cia sveciu rupestis del nakvynes? nors manau, kad kazkaip negrazu butu nepasirupint. net nezinau...  verysad.gif

Manau,kad reiktu pasirupinti sveciu ir nakvyne ir parvezimu, nes jie is kitu miestu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 02 02, 21:20)
aišku, na kai su tradicijomis tai ir bus ką veikt, o mes kai be jų, tai teks jiems valgyt biggrin.gif

na jei sveciai bus ne pesti, tai ziurek kad netetktu maloniai nustebti kai grisi ir rasi susedusius "jaunuosius" smile.gif kad ir be tradiciju svenciat, gali imt ir susiorganizuot sveciai is neturejimo ka veikti smile.gif ot smagu butu
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 02 07, 01:40)
na va, nors viena mergina anksti bažnyčioj tekės smile.gif

manau, kad nors ir paprasti makiažas ir šukuosena, bet gali užtrukti. Juk ne kiek kvarkalų padaryta, kartais atrodo labai paprastai, o trunka ilgokai. Todėl tikrai pasilikčiau kelių valandų "apsidraudimč". O geriausia paprašyt kirpėjos ir vizažistės įvertinti, plius pasilikti laiko (bent dvigubai jei kas) transportui, apsirengimui, atsibučiavimams su visais ir t.t.

Mes nedarome islydetuviu is namu, susitinkam baznycioj...baznycia uz keliu namu nuo mano tevu namu...tai mastau, jei baznycia 11 val, tai 10 jau tureciau but pilnai apsirengus, kad be streso ir skubejimo iseiti. Jau snekejau su kirpeja, tai siulo pirmiau darytis makiaza, nes plaukuose bus gyvu gelyciu, sako, baisu kad nesusigadintu. Makiaziste galvoju kviestis i namus (nes ir daugiau bus norinciu pasigrazinti), tai jei mane pradetu tvarkyti 7:00, max uztruktu iki 8:30, tada greit lekiu pas kirpeja (irgi prie pat tevu namu), suruosia iki 9:30 ir smakst i suknute, ir laukiu ishsisiepus baznycios...kaip manot, realu suspet? kai ner patirties tokiuose dalykuose, sunku orientuotis tongue.gif
Atsakyti
sweikos busimos nuotakos 4u.gif , musu planuojama diena, nezinau kiek gausis pagal plana bet siai dienai surikiuota taip :
10.30h islydejimas is jaunojo namu
11.15h visi jie isvaziuoja pas jaunaja
11.30h islydejimas is Jaunosios namu;
12.20h visi isvaziuojam i CMB
13.20h mus jau tuokia CMB smile.gif
13.40h mes jau sutuokti ir 14val mazdaug judam i baznycia
15h santuoka koplycioje
wub.gif
16.30h isvaziuojam is koplycios fotografuotis
17-19.30h fotosesija kazkur kaune (pazaislis kol kas nieko nesugalvoju )
20.15h planuojam jau buti sodyboje :0
tai va , kol kas neramu kur fotografuotis sad.gif ir dar neasiku kur bus sukuosena ir makiazas tai ir laikas dar neaiskus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytukas21: 15 vasario 2009 - 11:40
Pas mus turetu buti taip:

1. Sukuosena 7val.
2. Makiazas 8:30
3. Islydejimas is namu 13val. (labai trumpas ir supaprastintas )
4. Baznycia 14val.
5. Foto (prie juros, prie kopu)15 - 17val.
6. Pasiplaukiojimas po kursiu marias 17val
7. Gryzimas i sventimo vieta 18val
8. sutikimas ir sveikinimai 18val
9. Vakaro pradzia 19val.

Tai va turetu viskas buti taip smile.gif
Atsakyti
Mūsų planelis būtų toks:
1. Šukuosena ir makiažas - nuo 7 val.
2. Išlydėjimas iš namų - 12 val.
3. Zaksas - 13 val.
4. Bažnyčia - 14 val.
5. Foto ateljė - 14.45 - 15.30 val.
6. Baliukas - 18 val.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O galima tuoktis tik bažnyčioje?
Atsakyti
wink.gif+2009 02 17, 11:51-->
QUOTE(Oncyte wink.gif @ 2009 02 17, 11:51)
Sveikos  4u.gif
O galima tuoktis tik bažnyčioje?

taip...
tik i metrikacija po to dokumentus nunesht reikia per 10 dienu, tam, kad ta data iregistruotu, jei nuneshit veliau, uzhregistruos jusu santuoka ta data, kada atneshit dokumentus 4u.gif
Atsakyti