Įkraunama...
Įkraunama...

Dienotvarkė

Planuojame taip:
7:30 dušas ir pusryčiai neskubant
9:30 makiažas, šukuosenos tikriausiai nereikės (labai tikiuosi, nes iš mano plaukų nelabai, ką galima padaryti to, ko noriu)
11.00 buduaro fotosesija, įlindimas į suknelę ir šampanas su vaisiais
13.00 bažnyčia
14:00 užkandėlė po bažnyčios, tuoksimės penktadienį, tad daug kas sveikinti tikriausiai neatvyks
14.30 svečiams laisvas laikas, tikriausiai bus kažkokia degustacija, kas norės, galės parvykti į namučius, nevietiniai papietauti centre, o mes vykstam fotografuotis į vieną dvarą, laukuose
19.00 šventės pradžia mums, svečiai galės atvykti nuo 18.00
Atsakyti
Pasidalinti savo patirtimi, gal kuriai pagelbes, musu vestuves buvo labai kuklios, tad turejome nemazai laiko, pasiruosti ta diena:

9:00 val. atsikeliau, nusiprausiau, papusryciavau smile.gif
12:00 val vykau pas kirpeja, kadangi ji dirba netoli mano teveliu, tad buvo viskas labai pakeliui, ir laiko atzvilgiu tikrai sutaupiau smile.gif
14:00 val makiazas, labai gera buvo, nes makiaza dariausi jau pas tevelius, taip pat labai patogu, tad jei turite galimybe kosmetologe pasikvieskite i namucius, ir jums nereiks lakstyti, ir jegu sutaupysite smile.gif
15:30 val suknele (ja buvau palikusi pas tevelius) smile.gif atvyko, mano busimas vyras, tuo paciu atveze puokste, jis buvo ipareigotas paimti ja, teveliai mus islydejo smile.gif
16:00 val vyko metrikacijoje ceremonija smile.gif
16:30 val vykome i dvara, kuriame vyko musu fotosesija ir visa svente smile.gif
Tikiuosi, kad ir jums pagelbes mano nedidelis planelis, planuojant svarbiaja diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(topicgirl @ 2013 11 07, 15:32)
Pasidalinti savo patirtimi, gal kuriai pagelbes, musu vestuves buvo labai kuklios, tad turejome nemazai laiko, pasiruosti ta diena:

9:00 val. atsikeliau, nusiprausiau, papusryciavau  smile.gif
12:00 val vykau pas kirpeja, kadangi ji dirba netoli mano teveliu, tad buvo viskas labai pakeliui, ir laiko atzvilgiu tikrai sutaupiau  smile.gif
14:00 val makiazas, labai gera buvo, nes makiaza dariausi jau pas tevelius, taip pat labai patogu, tad jei turite galimybe kosmetologe pasikvieskite i namucius, ir jums nereiks lakstyti, ir jegu sutaupysite smile.gif
15:30 val suknele (ja buvau palikusi pas tevelius)  smile.gif  atvyko, mano busimas vyras, tuo paciu atveze puokste, jis buvo ipareigotas paimti ja, teveliai mus islydejo  smile.gif
16:00 val vyko metrikacijoje ceremonija smile.gif
16:30 val vykome i dvara, kuriame vyko musu fotosesija ir visa svente smile.gif
Tikiuosi, kad ir jums pagelbes mano nedidelis planelis, planuojant svarbiaja diena  smile.gif

oho, kaip vėlai ceremonija vyko. o kokiu metų laiku buvo pati šventė?
Atsakyti
6 keliausi
7 sukuosena+makiazas dare vienu metu
9 jau buvau namuose, rengiausi suknele,uzkandau
10 atvyko pirsliai,pulkas
11:15rotuse- ceremonija 11:30
11:45-12:15 sveikino sveciai
12:15-13:00 fotosesija senamiestyje
13:30baznycia
14:00 isvykom toliau fotografuotis
17:00 atvykome i sodyba
laikas prabego itin greit,kadangi anksti temsta,tai pasirinkom viska labai tinkamu laiku
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 11 07, 17:28)
oho, kaip vėlai ceremonija vyko. o kokiu metų laiku buvo pati šventė?

Vasaros pradzioje, mes papraseme, kad butu pati paskutine musu ceremonija, kad nereiktu niekur skubeti, patariu ir kitom, kuo veliau daryti ceremonija, nes metrikacijoje ji trunka trumpai, tai suspesite visur smile.gif
Atsakyti
Na man laika susidelioti yra pats sunkiausias uzdavinys biggrin.gif Nes sunku suspeti.
Kolkas planai tuokie:
8val.- atsikeliu, issimaudau, papusryciauju.
9val.- atvyksta visaziste ir kirpeja, papuosia mane,mano mama ir sese.
13:00val.- pas mane susirenka pamerges ir liudininke, pas jaunaji pabroliai ir liudininkas.
13:30val.- pajudam i baznycia.
14:00val. - ceremonija baznycioje.
14:30val.- sveciu sveikinimai.
15:15val/19val.- fotosesija ivairiose vietose. Kol mes su poromis ir liudininkais fotografuosimes, sveciai gales vykti i sodyba, ten pasirupinta ju ikurdinimu, taip pat planuojame tokia mini pazintine ekskursija sveciams,kad nenuobodziautu musu laukdami, suprastami kad visi bus su sventiniais rubais, suradome atitinkama pramoga. Taip pat dar intensyviai svarsotome kitas uzimtumo idejas.
Tarp 19-20val. griztame i sodyba.
Nu tikiuosi kad viskas taip ir pavyks, nes visus marsrutus isanalizavau, apskaiciavau laika vaziavimui ir kiek galime skirti fotosesijai, taip pat pridejau netiketiems ivykiams smile.gif
Atsakyti
jei ceremonija 10 val ryte tai kelinta keltis, kad spet ir sukuosena ir makiazha? as galvojau 8val make up, pries tai, 7, plaukai. bet paskaicius jusu postus, kazkaip visgi galvoju, kad per .. velai?! verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 11 20, 13:20)
jei ceremonija 10 val ryte tai kelinta keltis, kad spet ir sukuosena ir makiazha? as galvojau 8val make up, pries tai, 7, plaukai. bet paskaicius jusu postus, kazkaip visgi galvoju, kad per .. velai?! verysad.gif  verysad.gif

Musu ceremonija CMB buvo 10.50 - pradejom makiaza/sukuosena 5.00 val, stiliste atvyko pas mane i namus. Taciau mes skubeti nenorejome, dar namuose ir sampo ir pasifotografuoti teko, ir prie CMB vaziavom neskubedami ir laiko liko vietoj su draugais pasisveikinti, pora zodziu persimesti. Siulyciau paankstinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2013 11 20, 15:04)
Musu ceremonija CMB buvo 10.50 - pradejom makiaza/sukuosena 5.00 val, stiliste atvyko pas mane i namus. Taciau mes skubeti nenorejome, dar namuose ir sampo ir pasifotografuoti teko, ir prie CMB vaziavom neskubedami ir laiko liko vietoj su draugais pasisveikinti, pora zodziu persimesti.  Siulyciau paankstinti  4u.gif

aciu. taip ir maniau, kad reikes ankstint. nesinori visko paskubom ir stresuotai.
manau 5 reikes keltis, o 6 jau pradeti make-up'a ir t.t.

bet ar gausis isvis pamiegoti..? man galvoj netelpa kaip cia reikes daryti. as visa gyvenima einu miegoti 12-1, kartais ir dar veliau (nors keliuosi 8). siek tiek neramu, kad nuovargis bus. nes po ceremonijos ir mazo "fursheto" vaziuojam toliau (kelionej 3val teks buti..), kur bus jau vakarine dalis. neramu, kaip cia isbusiu.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 11 20, 16:12)
aciu. taip ir maniau, kad reikes ankstint. nesinori visko paskubom ir stresuotai.
manau 5 reikes keltis, o 6 jau pradeti make-up'a ir t.t.

bet ar gausis isvis pamiegoti..? man galvoj netelpa kaip cia reikes daryti. as visa gyvenima einu miegoti 12-1, kartais ir dar veliau (nors keliuosi 8). siek tiek neramu, kad nuovargis bus. nes po ceremonijos ir mazo "fursheto" vaziuojam toliau (kelionej 3val teks buti..), kur bus jau vakarine dalis. neramu, kaip cia isbusiu.

aš tai manau, kad naktį prieš vestuves daugumą aplanko teta nemiga ir visos jau 6 ar anksčiau iš lovos šoka
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 11 20, 22:48)
aš tai manau, kad naktį prieš vestuves daugumą aplanko teta nemiga ir visos jau 6 ar anksčiau iš lovos šoka

tai ko gero tikrai taip. bet tai nereiskia, kad nereikia miegoti lotuliukas.gif
bandau susiskaiciuoti, kada cia optimaliai nuejus pamiegot, kad i REM faze pakliut.
Atsakyti
nepamiršk, kad pats geriausias miegas, iki 24 valandos aplanko wink.gif O su REM ne visada gali pataikyti wink.gif)
Atsakyti