Įkraunama...
Įkraunama...

Dienotvarkė

QUOTE(geltonapiene @ 2012 11 07, 22:15)
Ačiū visoms už patarimus, pasitarsim dar su fotografu kaip daryti dėl fotosesijos, o kad kelionei mažiausia reiktų 5 val. , tai tikrai. Tai reiškia bažnyčia turėtų būti 12 val, o gal net ir anksčiau smile.gif

anksčiau tai nedaryčiau, gi nesikelsit švintant, o jei ir atsikelsit tai vakare jau per nuovargį nieko nesinorės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 07, 23:17)
anksčiau tai nedaryčiau, gi nesikelsit švintant, o jei ir atsikelsit tai vakare jau per nuovargį nieko nesinorės smile.gif

Nesutikciau ax.gif Siulyciau siek tiek anksciau ceremonija rinktis, kad uzsimestumet laiko su kad ir nedideliu, bet kaupeliu mirksiukas.gif Pati keliausi 5.00 ryto savo vestuviu ryta ir galiu drasiai sakyti, jog mes su vyru miegoti nuejom paskutiniai ir jegu ir noro uzteko tikrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(i.t.s. @ 2012 10 31, 17:47)
Sutinku, kad viskas priklauso nuo fotografo, bet gal tuomet taip tvirtindama patikslinkite ir tai, kelintą valandą pradėjote savo dieną, kada buvo bažnyčia ir kada atvykote į šventės vietą?  ax.gif

Mūsų diena buvo be jokių skubėjimų, o fotosesija, atvirkščiai, padėjo atsipalaiduoti prieš tą didįjį įvykį 4u.gif
8:00 šukuosena
10:00 makiažas
11:00 užsukom paimti gėlių (netoli nuo grožio salono)
11:30 išgėrėm arbatos namie ax.gif
12:00 atvažiavo fotografai, apsirengėm, pasifotografavom namie
12:30/45 - 15:00 fotografuojamės parke, vėliau fotografai išvažiuoja link bažnyčios, kur renkasi svečiai
15:20 užsukam namo nes noriu į wc biggrin.gif (gyvename netoli nuo to parko)
15:45 esam prie bažnyčios
16:00 ceremonija bažnyčioje
16:40-17:00 sveikinimai prie bažnyčios, šampanas
17:20 atvažiuojame į šventės vietą
18:10 pradedame vakarienę
4u.gif
Atsakyti
Musu sventes dienotvarke buvo tokia:

5.30 - atsikeliau - sokoladinis surelis su kava ir mama wub.gif
5.50-6.00 - atvyko stiliste i namus
6.00- 9.10 - sukuosena, makiazas, apsirengimas, papuosalai
9.00 - atvyko jaunikis
9.10 -10.10 - bardakas biggrin.gif O jei rimciau, kas gerimus i busiuka nesa , kas butonjete siaip ne taip isegti bando mirksiukas.gif Sampanas , tostai su savais- isvykimas.
10.30 - atvykstam i CMB
10.50 - Ceremonija
11.15 - 12.00 Sampaniukas prie CMB
12.00 - isvykstam i Traku Vokes dvara - iki kokiu 15.20 - ten fotosesija (sveciam busiukas 20 vietu, beveik visi sveciai su mumis vaziuoja) , zaidimai , linksmybes
15.20 - paleidziam svecius vaziuoti i pobuvio vieta, o patys su fotografe i senamiesti -foto ir kavute wub.gif
16.45 - 17.15 Atvykstam i pobuvio vieta ir i visas su tuo susijusias linksmybes rolleyes.gif

Dar beplanuojancioms - nuostabios sventes, ir nepamirskit, diena prabegs kaip akimirka - nepamirskit megautis kiekviena is ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 17:49)
aš tai nenorėčiau fotosesijos prieš ceremoniją blush2.gif nes juk tada būna lyg vestuvinės nuotraukos, bet dar nesusituokę, dar ir be žiedelių, tai man asmeniškai tos nuotraukos netektų prasmės...

O aš kaip tik manau, kad labai faina pasifotkinti ir prieš ceremoniją, jei yra galimybė laiko atžvilgiu, tuomet atsispindi tas jauduliukas, nedrąsus žvilgsnis ir mūsų fotografė tą siūlė, sakė tos nuotraukos ypatingos gaunasi... smile.gif tik deja, mums taip nesigaus, na tik pasiruošimas bus nufotkintas, nes skubėsim į ceremoniją, o labai anksti irgi nesinori visko pradėti, manau baliaus nesulauktume ir nuvargtume nuo streso... smile.gif
Atsakyti
Pas mane kol kas suplanuota tik šukuosena ir makiažas nuo 9 tam pačiam salone....
Ceremonija bažnyčioje 15.00
Iki grįžimo į sodybą kelionė ir fotosesija, o 19.00 grįžimas į sodybą...
Atsakyti
Pas mane plane, kol kas:
7:00 - sukuosena;
9:30 makiazas;
11 pradedu rengtis suknele (tikiuosi taip pavyks)
12:30 jaunikis atvaro su pabroliais pasiimti merginu ir vykstam i baznycia.
14 :00 - ceremonijos pradzia;
po baznycios fotosesija
19:00 su pulkeliu parvykstame i sventimo vieta
preliminarus planas jei nereiks ko nors pakeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d_kris @ 2013 04 08, 23:16)
Pas mane plane, kol kas:
7:00 - sukuosena;
9:30 makiazas;
11 pradedu rengtis suknele (tikiuosi taip pavyks)
12:30 jaunikis atvaro su pabroliais pasiimti merginu ir vykstam i baznycia.
14 :00 - ceremonijos pradzia;
po baznycios fotosesija
19:00 su pulkeliu parvykstame i sventimo vieta
preliminarus planas jei nereiks ko nors pakeisti smile.gif

planiukas geras, bet manau , jai makiaza prades daryti 9,30val, gali buti , kad baigs kazkur apie 11val smile.gif nes nuotakom makiazas dazniausiai labai kruopsciai yra daromas, tai uztrunkama siek tiek ilgiau , be to vasara vestuviu metas tai jai nesi pirma eileje o pries tave kita nnuotaka buna , kad veluojasi smile.gif
Atsakyti
kaip žiūriu pakankamai daug laiko skiriat makiažui ir šukuosenai...
pas mae gaunasi kad

8.00 šukuosena
9.00 makiažas
11.00 renkasi pas mane pamergės
12.30 ceremonija bažnyčioje
laikas fotosesijai ir piknikui smile.gif
apie 18 val vakarinė dalis smile.gif

nors kažkaip atrodo kad valandos turi užtekt ir šukuosenai ir makiažui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aqvilux: 09 balandžio 2013 - 08:11
savo asmeniskai turejau vienas vestuves, pamerge esu buvusi 8k tik vienai nuotakai buvo padarytas makiazas per 1val (ji pas ta makiaziste darosi daug metu makiaza, tai bruozus zinojo ir makiazas buvo labai kuklus) ir tik vierna nuotaka su sukuosena uztruko 1val, jai tik tiesini plaukus smile.gif daugiau visos velavo su sukuosenam, nes jos gaunasi nuo 1,30min iki 2val, vienai iki 3val truko, nes plaukai sunkiai klause doh.gif geriau pasitarkit su savo kirpejom ir makiazistem, kiek laiko uztruks ju darymas smile.gif kitaip stresuosit smile.gif
Atsakyti
9.00 šukuosena
12.00 makiažas smile.gif
13.30 rengiuosi ir išvažiuoju smile.gif)
15.00 ceremonija smile.gif
Išvažiuojam po ceremonijos fotografuotis dviese smile.gif
tarp 17.00-18.00 svečiai renkasi šventės vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2013 04 09, 08:11)
kaip žiūriu pakankamai daug laiko skiriat makiažui ir šukuosenai...
pas mae gaunasi kad

8.00 šukuosena
9.00 makiažas
11.00 renkasi pas mane pamergės
12.30 ceremonija bažnyčioje
laikas fotosesijai ir piknikui smile.gif
apie 18 val vakarinė dalis smile.gif

nors kažkaip atrodo kad valandos turi užtekt ir šukuosenai ir makiažui

del sukuosenos ir makiazo laiko pasitarkite su meistrais priklauso nuo sudetingumo ir meistro darbo tempo.nes mane grazino namuose viskam uztruko 3,5 val. smile.gif
Atsakyti