Įkraunama...
Įkraunama...

Dienotvarkė

QUOTE(geltonapiene @ 2012 10 28, 21:12)
Sveikos panelės,

pas mus tokia situacija, kad planuojame bažnyčią Vilniuje, o pačią šventę Klaipėdoje. Kaip manot, kelintą valandą turėtų būti bažnyčia, kad paskui dar pasidaryti fotosesiją ir grįžti Klaipėdoj į šventę apie 19 val.
Dabar dar pasiskaičiau, kad daug kas darotės fotosesiją prieš bažnyčią. Patiko man ši mintis smile.gif tai galvoju gal darytis fotosesiją, tada bažnyčią ir tada visis kartu su svečiais į Šventę. Tik mes dar galėtume nulėkt prie jūros porą nuotraukų i svečiai per tą valandėlę įsikurtų.
Šventė vyks kitais metais rugžjūčio 24dieną.

Lauksiu Jūsų patarimų smile.gif Ačiū smile.gif

o kodel taip pasirinkot , kad per visa lietuva vaziuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 29, 14:53)
o kodel taip pasirinkot , kad per visa lietuva vaziuoti? g.gif

Taip gaunasi, kad aš esu iš Klaipėdos ir mano giminių daug yra ten. Bet būsimasis iš Vilniaus ir šiuo metu gyvename Vilniuje. Taigi Vilniuje daug žmonių, kuriuos norėtume matyti savo šventėje bažnyčioje, bet negalime pakviesti į šventę. Taigi jie nemanau kad atvažiuotų į klp tik dėl bažnyčios, todėl bažnyčia vilniuje. O klp darome šventę, nes mano mylimiausi seneliai neatvažiuos į vilnių į bažnyčią, bet bent keliom valandėlėm tikiuosi prisijungs prie šventės klp.
Atsakyti
QUOTE(geltonapiene @ 2012 10 29, 23:45)
Taip gaunasi, kad aš esu iš Klaipėdos ir mano giminių daug yra ten. Bet būsimasis iš Vilniaus ir šiuo metu gyvename Vilniuje. Taigi Vilniuje daug žmonių, kuriuos norėtume matyti savo šventėje bažnyčioje, bet negalime pakviesti į šventę. Taigi jie nemanau kad atvažiuotų į klp tik dėl bažnyčios, todėl bažnyčia vilniuje. O klp darome šventę, nes mano mylimiausi seneliai neatvažiuos į vilnių į bažnyčią, bet bent keliom valandėlėm tikiuosi prisijungs prie šventės klp.

na taip, situacija tokia, kad toks variantas geriausias...na kelione apie 3 valandas trunka....o vistiek sustosit viena karta, antra karta, tai manau ant kelio 5 val meskit...
Atsakyti
QUOTE(geltonapiene @ 2012 10 28, 21:12)
Sveikos panelės,

pas mus tokia situacija, kad planuojame bažnyčią Vilniuje, o pačią šventę Klaipėdoje. Kaip manot, kelintą valandą turėtų būti bažnyčia, kad paskui dar pasidaryti fotosesiją ir grįžti Klaipėdoj į šventę apie 19 val.
Dabar dar pasiskaičiau, kad daug kas darotės fotosesiją prieš bažnyčią. Patiko man ši mintis smile.gif tai galvoju gal darytis fotosesiją, tada bažnyčią ir tada visis kartu su svečiais į Šventę. Tik mes dar galėtume nulėkt prie jūros porą nuotraukų i svečiai per tą valandėlę įsikurtų.
Šventė vyks kitais metais rugžjūčio 24dieną.

Lauksiu Jūsų patarimų smile.gif Ačiū smile.gif

Nedarykite fotosesijos prieš bažnyčią, nuvargsite labai 4u.gif Manau puikiausiai užtektų 12val. bažnyčioje, tuomet porą valandų fotosesija Vilniuje ir 15val. į kelionę. Pasiplanuokite vieną stabtelėjimą, tuo pačiu dar fotosesiją pratęsite, pailsėsite (tuo metu svečiai gali vykti tiesiai į šventės vietą, jei bus tokių, kurie dalyvavo bažnyčioje) ir 19-tai valandai atvyksite į šventės vietą.
Atsakyti
QUOTE(i.t.s. @ 2012 10 30, 15:12)
Nedarykite fotosesijos prieš bažnyčią, nuvargsite labai  4u.gif

Nieko Jums neatsitiks, netikėkite biggrin.gif Mes fotografavomės 2val. prieš bažnyčią ir tai buvo vienas geriausiu mano pasirinkimu 4u.gif Tiesiog nesirinkite fotografų, kurie verstų Jus ''dirbti'', tempinėti įvairius rakandus (staliukus, vazas, itt.) nuotraukoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 10 31, 17:26)
Nieko Jums neatsitiks, netikėkite  biggrin.gif  Mes fotografavomės 2val. prieš bažnyčią ir tai buvo vienas geriausiu mano pasirinkimu  4u.gif Tiesiog nesirinkite fotografų, kurie verstų Jus ''dirbti'', tempinėti įvairius rakandus (staliukus, vazas, itt.) nuotraukoms  4u.gif

Sutinku, kad viskas priklauso nuo fotografo, bet gal tuomet taip tvirtindama patikslinkite ir tai, kelintą valandą pradėjote savo dieną, kada buvo bažnyčia ir kada atvykote į šventės vietą? ax.gif
Atsakyti
aš tai nenorėčiau fotosesijos prieš ceremoniją blush2.gif nes juk tada būna lyg vestuvinės nuotraukos, bet dar nesusituokę, dar ir be žiedelių, tai man asmeniškai tos nuotraukos netektų prasmės...
Atsakyti
as tai tik uz fotosesija po ceremonijso smile.gif tada nuotraukuose visai kiti jausmai atsispindi smile.gif ir sieloje kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 10 31, 18:15)
as tai tik uz fotosesija po ceremonijso smile.gif tada nuotraukuose visai kiti jausmai atsispindi smile.gif ir sieloje kitaip smile.gif

pritariu, ir man graziausia kai jaunieji susitinka baznycioje wub.gif tas jaudulys wub.gif
Atsakyti
oras koregavo musu fotosesijos laika todel teko fotografuotis ir pries ceremonija ir po jos smile.gif tikrai tai itakos musu nuotaikai ar nuovargiui nepadare lotuliukas.gif
Atsakyti
mums fotografe patare taip laika susidelioti,kad fotosesija butu po baznycios, nes sako, jog busite isitempe ir jaudinsites, tai nuotraukose atsispindes visa itampa, tad mes su MB pasitare taip ir planuojame, jog fotografijos po vestuviu, kai jau busime tikra seima smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus, pasitarsim dar su fotografu kaip daryti dėl fotosesijos, o kad kelionei mažiausia reiktų 5 val. , tai tikrai. Tai reiškia bažnyčia turėtų būti 12 val, o gal net ir anksčiau smile.gif
Atsakyti