Įkraunama...
Įkraunama...

Dienotvarkė

QUOTE(ataka26 @ 2012 09 19, 15:05)
Makiazui tik pusvalandi? permazai oi per mazai  schmoll.gif

man darė makiažą pusvalandį smile.gif
bet vis dėl to, iš patirties jau galiu sakyt, kad prisimestų nuotakos valandėlę, nes tai ten užtrunki, tai kas nors ne pagal planą įvyksta, Geriau turėt daugiau laiko, nei paskui galvą pametus lakstyt smile.gif
Atsakyti
Parašysiu ir aš savo dienotvarkę, laiką buvau taip susistačius, kad nereikėjo niekur skubėt - visur spėjom thumbup.gif

8.00 - šukuosena
10.00 - makiažas
11.00 - rengiuosi
12.10 - pajudam į bažnyčią
12.30 - ceremonija bažnyčioje
13.00 - vaišinamės su svečiais
13.40 - pajudame link Rotušės ( mes su fotografais pėstute per senamiestį)
14.20 - CMB ceremonija
15.00 - svečiai važiuoja paplaukioti su jachta, o mes su fotografais keliaujam fotografuotis
18.00 - susitinkam su svečiais, mini fotosesiją bendra pasidarom ir tada pajudam į šventimo vietą
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARDUAA: 19 rugsėjo 2012 - 20:41
mkiazui reikia skaiciuoti 1,30val nes labai labai daznai buna kad po sukuosenos yra niekur nespejama, jug visko buna kad pas ja pries tai kliente atejo pavelavusi smile.gif
Atsakyti
Man pusvalandzio makiazui uzteko. Turbut priklauso nuo zmogaus kas ji daro, vieniem reikia daugiau laiko. Aisku reikia paskaiciuoti laiko ir atvaziavimui ir velavimams.
Na bet man viskas buvo pagal plana, jokio streso viskas laiku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tikrai nenoriu izeisti, bet makiazas per pusvalandi g.gif man ne kaip skamba, kazkaip labai jau pergreit
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 09 20, 11:09)
tikrai nenoriu izeisti, bet makiazas per pusvalandi g.gif  man ne kaip skamba, kazkaip labai jau pergreit

Dar labai priklauso nuo to, kas jį daro mirksiukas.gif jei pradedanti, tai jai ir 1,5 val gali neužtekt, bet jei profesonalas, tai ir per pusvalandį padarys
Atsakyti
na save gerbentis profesionalas tikrai nedarys greito per pusvalandi smile.gif nebent isimtinais atvejais.

Daro dazniausiai per pusvalandi tie kurie isivaizduoja kad yra profesionalai smile.gif

Atsiprasau mergaites , bet mano tokia nuomone 4u.gif
Atsakyti
Na tikram profesonalui dirbanciam ne vienus metus uztenka tiek laiko. Svarbiausia, kad rezultatas kaip visada nuostabus thumbup.gif klienciu pilna.

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 09 20, 10:09)
tikrai nenoriu izeisti, bet makiazas per pusvalandi g.gif  man ne kaip skamba, kazkaip labai jau pergreit

man irgi makiazui uzteko pusvalandzio, na gal 35min, bet rezultatas tobulas 4u.gif ir ne pirma karta pas sia visaziste darausi, niekad nesu nusivylusi. Tikrai nuo meistro priklauso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RagaZZa @ 2012 09 21, 20:50)
man irgi makiazui uzteko pusvalandzio, na gal 35min, bet rezultatas tobulas  4u.gif ir ne pirma karta pas sia visaziste darausi, niekad nesu nusivylusi. Tikrai nuo meistro priklauso  thumbup.gif

Ne vien nuo meistro priklauso. Mano vizažistė sakė, kad dar ir vedo odos būklė svarbi - kažką reikia daugiau maskuoti, kažkam vos vieno pudros sluoksnio pakanka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ARDUAA @ 2012 09 19, 21:40)
Parašysiu ir aš savo dienotvarkę, laiką buvau taip susistačius, kad nereikėjo niekur skubėt - visur spėjom  thumbup.gif

8.00 - šukuosena
10.00 - makiažas
11.00 - rengiuosi
12.10 -  pajudam į bažnyčią
12.30 - ceremonija bažnyčioje
13.00 - vaišinamės su svečiais
13.40 - pajudame link Rotušės ( mes su fotografais pėstute per senamiestį)
14.20 - CMB ceremonija
15.00 - svečiai važiuoja paplaukioti su jachta, o mes su fotografais keliaujam fotografuotis
18.00 - susitinkam su svečiais, mini fotosesiją bendra pasidarom ir tada pajudam į šventimo vietą
thumbup.gif

as baznycia treciai valandai uzsisakiau, jauciu per velai g.gif
Atsakyti
Sveikos panelės,

pas mus tokia situacija, kad planuojame bažnyčią Vilniuje, o pačią šventę Klaipėdoje. Kaip manot, kelintą valandą turėtų būti bažnyčia, kad paskui dar pasidaryti fotosesiją ir grįžti Klaipėdoj į šventę apie 19 val.
Dabar dar pasiskaičiau, kad daug kas darotės fotosesiją prieš bažnyčią. Patiko man ši mintis smile.gif tai galvoju gal darytis fotosesiją, tada bažnyčią ir tada visis kartu su svečiais į Šventę. Tik mes dar galėtume nulėkt prie jūros porą nuotraukų i svečiai per tą valandėlę įsikurtų.
Šventė vyks kitais metais rugžjūčio 24dieną.

Lauksiu Jūsų patarimų smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti