Įkraunama...
Įkraunama...

Dienotvarkė

QUOTE(Ausra86 @ 2012 04 16, 16:26)
skamba košmariškai atsikėlimas 5 ryto.. aš ko gero jau po 21val. norėčiau miego smile.gif

Mano dienotvarkė ir panaši ir nematau jokio košmaro, pirmiausia naktį prieš tai tikrai nemanau, kad labai puikiai miegosiu, antriausia aš noriu visą dieną pasidžiaugti, o ne atsikelti 12 val, trečiausia pavargsim vienu ar kitu atveju, todėl mano tikslas mėgautis diena, todėl nemanau, kad tai košmaras tongue.gif ax.gif
Atsakyti
kiekvienas zmogus megautis ta diena nori savaip smile.gif
Atsakyti
na juk ivairiu zmoniu yra,tad kiekvienas ir daro viska skirtingai smile.gif as asmeniskai net prie geriausio noro nesugebeciau 5val atsikelti doh.gif man tokiu metu pats saldziausias miegas thumbup.gif
Atsakyti
as tai atsikelciau, bet vat jaunikio niekaip nepakelciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o dienotvarke pas mus tai labai paprastute :
kirpeja,makiazas iki pietu tik dar tiksliai nezinau
13:00 su visais daiktais (suknele,kostiumas,puokste ir t.t) vaziuojam pas liudininkus (ten isgersim dar arbateles,pasipuosim masina, apsirengsim ir i baznycia (musu liudininkai pabus ir musu vairuotojais ) lotuliukas.gif thumbup.gif
16:00 baznytine santuoka
17:00 atvykimas i sventes vieta ,ten trumpa fotosesija
18:30 sventes pradzia
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 17, 19:08)
o dienotvarke pas mus tai labai paprastute :
kirpeja,makiazas iki pietu tik dar tiksliai nezinau
13:00 su visais daiktais (suknele,kostiumas,puokste ir t.t) vaziuojam pas liudininkus (ten isgersim dar arbateles,pasipuosim masina, apsirengsim ir i baznycia (musu liudininkai pabus ir musu vairuotojais )  lotuliukas.gif  thumbup.gif
16:00 baznytine santuoka
17:00 atvykimas i sventes vieta ,ten trumpa fotosesija
18:30 sventes pradzia

Grazu, neperkrauta ir vakare sviezus busit smile.gif man ir tokia dienotvarke labiau prie sirdies, tik mano baznycia 15val smile.gif
Atsakyti
12.00 - Kirpykla, makiažas
14.00 - Kelionė į Neringą
15.00 - Pradeda rinktis svečiai, mes rengiamės
15.30 - Svečiai išvažiuoja į santuokos vietą, mes su būsimuoju atvažiuojame atskirai (jokių išlydėtuvių TIKIUOSI nebus, nes apie visas tradicijas išreiškėm labai aiškią nuomonę).
16.00 - Santuoka
16.10 ? lotuliukas.gif jau tikriausiai susituokę (civilinė santuoka labai greitas dalykas)
iki 17.00 - sveikinimai, šampanas, vaišės, bendros nuotraukos (gal turit kokių idėjų bendroms nuotraukoms, kad nebūtumėm nelaimėliai sustatyti čiut ne pagal ūgį ir nupleškinti. Tuokiamės prie marių, gal paleisti kokius popierinius laivelius su linkėjimais? ai, bet nežinau..)
17.30 - Svečiai vežami į šventės vietą, ten jie jau bus kažkuo užimti
iki 19.00 ar 19.30 (dar nežinom kiek čia laiko skirti) - mūsų dviejų fotosesija
20.00 - įnešami karšti patiekalai, vakarieniaujama (kiek skirti laiko svečiams pavalgyt? biggrin.gif , biškį netelpam į dieną biggrin.gif)
21.00 - muzikantų pirmas išėjimas
22.00 - perkusijų pasirodymas
23.00 - viktorina, muzikantų antras išėjimas
24.00 - pjaunam tortą, keliam šampiuko taures
........ - trečias muzikantų išėjimas, šokiai ir t.t.

Antros dienos kaip ir neplanuojam, pusryčiams bus ant laužo virta žuvienė ir... ar leisti svečiams veikt, ką jie nori arrrrrr daryti pikniką prie jūros (jei geras oras?).
Ką Jūs, jaunosios, planuojat antrai dienai? ar tokį laisvą laiką ar turit programėlę kokią?
Dar vienas klausimas, gal kurių nors jaunųjų nepasitiks " su duona ir druska" ? nesinori parvykti iš fotosesijos taip, kad niekas net nepastebėtų, kad parsiradom lotuliukas.gif , bet dar mažiau noris tą duoną griaužt.. gal ką sugalvojot įdomiau?
Atsakyti
Aš tai vestuvių dieną 7h ryto jau būsiu kirpykloj ir dėl to nepergyvenu, nes ir taip neįsivaizduoju, kaip reikės užmigti... Aš prie kokią kelionę negaliu gluosto sudėt, tai vestuvės tikrai nebus išimtis lotuliukas.gif

---

Atsakant į prieš tai buvusį pasisakymą, tai aš antrai dienai nieko neversčiau nieko daryt, palikčiau laisvam apsisprendimui - kas norės, galės eit į pikniką, kas ne - su šeima atsisveikint ir eit degintis į kopas smile.gif
Atsakyti
ir as liksiu be miego ta diena , nors jau miegui vaistukus nusipirkau thumbup.gif
bet pries svarbius dalykus visada nemiegu , jau ka kalbeti apie SAVAS VESTUVES lotuliukas.gif
tai visaziste pas mus atvaziuoja 7 val
o man jau pries jos atejima reikes viska suruosti, jai tik isejus iskarto turesime isvaziuoti i kita miesta
gyvename vilniuje o visas veiksmas vyk ukmerges rajone
Atsakyti
Sveikutes, busimosios nuotakos 4u.gif Jungiuosi ir as blush2.gif iki TOS dienos like jau visai nebedaug...
Na pas mus dienotvarke tokia (bent jau plius minus biggrin.gif )
8.00 keliuosi
9.00 manikiuras, kirpykla
11.00 makiazas
12.00 pradedu rengtis
13.00 pradeda rinktis sveciai (palydincios poros, liudininkai ir kiti)
14.00 lengvi uzkandziai, sampanas
15.00 poros ir liudininkai eina papuosti masinu
15.30 teveliai islydi is namu
15.45 pajudam i CMB
16.00 santuokos ceremonija, sveikinimai prie cmb
16.30-19 gamta, fotosesija
19-....svente

cia kaip sakiau tik plius minus dienotvarke. itariu, kad laikas koreguosis pagal aplinkybes biggrin.gif
Atsakyti
na mes savo planelį taip pat jaųu susidėliojom, neturėtų būti didelių pokyčių, taigi:

8.30 atvažiuoja šukuot ir dažyt į namus manęs (sakė užtruks 3 val)
11.30 rengiuosi
12.00 atvažiuoja MB ir važiuojam į senamiesty arbatos su pyragėliu, ir fotosesijai kartu
13.30 pajudam iš Vilniaus
14.30 atvažiuojam į jaunojo namus, ten abiejų tėvai bus (nežinom tik, kiek laiko užima tie išlydėjimai ir tėvų plaiminimai)
15.30 išvažiuojam į bažnyčia
16.00 santuoka
17.00-19.00 su porom ir piršliais prie ežeriuko
19.30 atvykstame į šventės vietą

paskui nežinau kas bus, ar sveikinimai tik atvažiavus bus, ar po vakarienės, turbūt būna prieš vakarienę viskas.

planuojam sėsti už stalo apie 21 val. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviktute @ 2012 05 21, 17:13)

Labai sauni dienotvarke sakyciau smile.gif
Atsakyti