Įkraunama...
Įkraunama...

Dienotvarkė

QUOTE(ataka26 @ 2012 03 20, 19:18)
Ne del to  kad su vyru pralesi istvermes linkiu smile.gif cia aisku kiekvieno skirtinga nuomone smile.gif mes asmeniskai nenorim visa diena kazkur tampytis ir daryti fotosesija 5val smile.gif mes jai skyrem pora valandu smile.gif na paprasciausiai to nesureiksminom smile.gif nes esam dalyvave vestuvese , kai po tokios ilgos fotosesijos jaunaja istiko siluminis smugis (buvo beproto karsta) smile.gif

aš ir galvoju pora valandų per akis. Praieni takeliu, prisėdi, pasisuki, paziuri vienas į kitą, ir į balių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ssima @ 2012 03 21, 11:51)
aš ir galvoju pora valandų per akis. Praieni takeliu, prisėdi, pasisuki, paziuri vienas į kitą, ir į balių  drinks_cheers.gif

Geras fotografas geras nuotraukas ir gatveje padarys, prastas fotografas ir pilyje gali fotografuoti, bet nieko nesigaus smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Štai mūsų planuojama dienotvarkė mirksiukas.gif

6.40 Keltis
7.30 Šukuosena
9.30 Makiažas
10.50 Rengimasis
11.30 Jaunojo,piršlio ir pabrolių atvykimas. Išlydėjimas iš namų.
12.30 Bažnyčia
13.00 Sveikinimai prie bažnyčios
13.40 Išvykstam į Kryžių kalną
14.10 Atvykstam į Kryžių kalną
14.40 Išvykstam į Pakruojo dvarą
15.40 Fotosesija, piknikas Pakruojo dvare
18.00 Išvykstam į pobūvio vietą.
19.00 Atvykstam į pobūvio vietą.
Atsakyti
mano vestuviu diena buvo tokia:
5:00 atsikeliau
6:00 atvaziavo makiazo, sukuosenos daryt man
9:30 jaunikis, poros atvaziavo i mano namus
10:30 CMB
11:30 baznycia
nuo 13:00-17:30 fotografavimasi, uzkandziai
17:30-18-30 sveciu pasveikinimai mums
na ir toliau viskas vyko sodyboj
24val paleidom i dangu dangaus zibintus, torta supjaustem
Atsakyti
Ziuriu jus buvot ankstyva, kaip ir mes busim, ka veiket tarp ceremonijos is vakariens, labai bijau kad nebus ka veikti.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 23, 14:44)
Kad jei einant i abu, tai kaip tik man atrodo graziau pirma baznyia. Nes ten taip iskilmingai sutuokia, o CMB paskui jau lieka tik formalumas. Manau kaip tik pirma reikia rinktis ta kuris svarbiau.

O man kaip tik atvirkščiai - visų pirma tuokėmes CMS, kadangi man ji buvo mažiau svarbi - tai norėjosi greičiau ją atlikt, o paskui visa širdele ir galutinai atsiduot bažnytinei ceremonijai, kad po jos jau niekas nebeblaškytų. Būtų galutinai užtvirtinta smile.gif
Be to, mūsų atveju gavosi taip, kad civilinė metrikacija nebuvo tik formalumas. Gal, kad ne didžiųjų miestų, o mažo miestelio skyrius, visa ceremonija buvo labai iškilminga, graži, jauki ir nuoširdi. Jei reikėtų, net neabejodama vėl rinkčiausi ir civilinę, ir bažnyčią tą pačią dieną, ir tokia pačia tvarka smile.gif

Ir dar - nors mūsų ceremonijos prasidėjo 12 val, keltis teko anksti, man vis tiek ta diena tokia trumpa buvo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 23 kovo 2012 - 08:37
as niekada nesuprasi kam reikalinga CMB jai ruosiasi zmones eiti i baznycia, man norisi ziedus mauti viena karta o ne du smile.gif smile.gif cia tik mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 03 23, 08:37)
as niekada nesuprasi kam reikalinga CMB jai ruosiasi zmones eiti i baznycia, man norisi ziedus mauti viena karta o ne du smile.gif  smile.gif  cia tik mano nuomone

Aš irgi tokios pačios nuomonės smile.gif Mes eisim tik į bažnyčią, o paskui su dokumentais nueisim kurią dieną užregistruoti. Nesuprantu kam tas blaškymasis tokia dieną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 03 23, 09:37)
as niekada nesuprasi kam reikalinga CMB jai ruosiasi zmones eiti i baznycia, man norisi ziedus mauti viena karta o ne du smile.gif  smile.gif  cia tik mano nuomone

Dabar nebūtina keistis žiedais CMB wink.gif mes eisim ir ten ir ten, nes MB sakė, jei tuokiamės kartą, tai galim išgirst kelis kartus tą pačią dieną, kad tampam vyru ir žmona lotuliukas.gif ir CMB nesikeisim žiedais, nes pirmiausia eisim į bažnyčią, o CMB tik parašus padėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2012 03 23, 08:34)
Aš irgi tokios pačios nuomonės smile.gif Mes eisim tik į bažnyčią, o paskui su dokumentais nueisim kurią dieną užregistruoti. Nesuprantu kam tas blaškymasis tokia dieną. smile.gif

nuo birzelio 1d nebereikes CMB registruotis pati baznycia dokumentus CMB isius smile.gif
Atsakyti
po baznycios planuojama keliom valandom keliauti į gamtą smile.gif "pasifotosesinti" ir tiesiog pasibuti, atsigerti butinai sampano ir panasiai...
ar reikia tuo metu uzkandziu? ka vezates i gamta is maisto?
Atsakyti
QUOTE(fabe @ 2012 03 26, 14:45)
po baznycios planuojama keliom valandom keliauti į gamtą smile.gif "pasifotosesinti" ir tiesiog pasibuti, atsigerti butinai sampano ir panasiai...
ar reikia tuo metu uzkandziu? ka vezates i gamta is maisto?

Butinai reikalingi uzkandziai bent jau mano nuomone smile.gif o ka ten jau tereikia, vieno kasnio uzkandukus, truputeliu vaisiu ir kokiu sausaineliu smile.gif
Atsakyti