Įkraunama...
Įkraunama...

Dienotvarkė

QUOTE(Sauluzia @ 2012 02 21, 13:51)
Na, aš jau iš patirties galiu pasakyti  smile.gif
Vestuves šventėm praėjusią vasarą, tai dienos planas atrodė daugmaž taip:
1. Ryte kiek galima ilgiau pamiegoti - laukia ilga diena (kėliausi prieš 8 - man įprastu laiku).
2. Susiruošti ir iki 12 su visais atsisveikinti, važiuoti fotografuotis  clap.gif
3. Ceremonijos pradžia buvo numatyta 16 val. Turėjom nuostabų fotografą - dar būtume galėję fotografuotis ir fotografuotis... rolleyes.gif Beje, fotografavomės tik dviese - manau tikrai neprašovėm. Svečiai galėjo išsimiegoti, o iš toliau atvykstantiems nereikėjo keltis be dievo žinios smile.gif
4. Siūlyčiau planuoti tik civilinę metrikaciją arba ceremoniją bažnyčioje - šiais laikais nebėra prasmės rinktis abu variantus.
5. Po ceremonijos vykome švęsti. Vietoje buvome apie 18 - nereikėjo sukti galvos, kaip prastumti laiką iki vakarienės  thumbup.gif
Apskritai, mano pasiūlymas viską planuoti kuo paprasčiau, paliekant laiko netikėtumams (o jų tikrai visada būna), kad nereiktų vargti nei jums patiems, nei svečiams.

Musu praktiskai tokia pati dienotvarke..sakyciau tobuliausias variantas vienos dienos vestuvese, kuriame nera pulko...man baisiausiai galva skaudejo galvojant kuo uzimt svecius, kol fotografuosimes, tad nusprendem is vis nei vieno svecio is paskos netampyti, ir kad jie tiesiai rinktusi i baznycia, o po to visi jau vaziuotume tiesiai svesti..esu pati ne karta buvus ir tikrai nebuvo labai faina tampytis paskui jaunuosius kol jie fotografuojasi ir laukt laiko kol jau bus galima vaziuot svest..
Atsakyti
Musu dienotvarke:
ar pavyks pamiegoti pries vestuves neisivaizduoju, nes jau dabar, likus menesiui, nerandu sau vietos doh.gif
8:00 sukuosena
9:15 makiazas
10:15 rengiames
10:45 sampanas su tevais ir liudininkais pries iseinant
11:50 cmb ceremonija
12:50 isvaziuojam i fotosesija
vakariene restorane su paciais artimiausiais (10 zmoniu). Kelinta tiksliai pradzia dar nzn, manau 18-19 val.
Fotosesija bus tik mums dviems, bet laiko jai skyreme nemazai, nes abu norim ta diena praleisti dviese, taip kaip mums patinka, o fotografai visa tai ir iamzins. Ir kelionei laiko reikia, nes is Vln vaziuosim i Trakus.
Atsakyti
oho, 5 val. fotosesija. Neperdaug? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ssima @ 2012 03 20, 16:43)
oho, 5 val. fotosesija. Neperdaug?  unsure.gif

Matysim kaip ten bus is tikruju, geriau daugiau laiko nei maziau. Bet mastau taip - bandomoji fotosesija vyko apie 2 valandas, o cia ne bandomoji, reiskia ilgesne. Kelionei nuo Vln iki Traku ir atgal grubiai duodu 2 val, fotografai fotosesijai planuoja skirti iki 4 val, su dekoraciju paruosimu ir tt. Nenoriu niekur begti, geriau neskubedami pasivaiksciosime su Mb, pasidziaugsime tos dienos akimirkomis, emocijomis... Pagal mano apskaiciavimus laiko ne per daug, bet po sventes parasysiu kaip yra is tikruju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2012 03 20, 15:05)
Matysim kaip ten bus is tikruju, geriau daugiau laiko nei maziau. Bet mastau taip - bandomoji fotosesija vyko apie 2 valandas, o cia ne bandomoji, reiskia ilgesne. Kelionei nuo Vln iki Traku ir atgal grubiai duodu 2 val, fotografai fotosesijai planuoja skirti iki 4 val, su dekoraciju paruosimu ir tt. Nenoriu niekur begti, geriau neskubedami pasivaiksciosime su Mb, pasidziaugsime tos dienos akimirkomis, emocijomis... Pagal mano apskaiciavimus laiko ne per daug, bet po sventes parasysiu kaip yra is tikruju  mirksiukas.gif

Linkiu istvermes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 03 20, 19:42)
Linkiu istvermes  thumbup.gif

Istvermes praleisti diena su mylimu vyru? Man tai laime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2012 03 20, 18:09)
Istvermes praleisti diena su mylimu vyru? Man tai laime smile.gif

Ne del to kad su vyru pralesi istvermes linkiu smile.gif cia aisku kiekvieno skirtinga nuomone smile.gif mes asmeniskai nenorim visa diena kazkur tampytis ir daryti fotosesija 5val smile.gif mes jai skyrem pora valandu smile.gif na paprasciausiai to nesureiksminom smile.gif nes esam dalyvave vestuvese , kai po tokios ilgos fotosesijos jaunaja istiko siluminis smugis (buvo beproto karsta) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 20 kovo 2012 - 19:19
Na musu cereminija irgi 11:40, tai bus apie 5 val iki vakarienes. Kai emem laika, norima diena sis buvo veliausias, tai nesukm galvos. Dabar kai galadieni imt,voju, tai gal reikejo penkt rba anksciau i CMB nuvaziuot, bet ka jau padarysi doh.gif

Dviese manau nesunku tiek laiko praleist, bet mes su sveciais vazinesim.

Uzpernai dalyvavau vestuvese, kurios buvo kitam mieste. Kelyje buvom nuo ankstaus ryto, MB gal nu 8 val vien vairavo, vakariene buvo tik 8 vakaro, tai taip nusikalem ir isalkom doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 03 21, 00:16)
Na musu cereminija irgi 11:40, tai bus apie 5 val iki vakarienes. Kai emem laika, norima diena sis buvo veliausias, tai nesukm galvos. Dabar kai galadieni imt,voju, tai gal reikejo penkt rba anksciau i CMB nuvaziuot, bet ka jau padarysi  doh.gif

Dviese manau nesunku tiek laiko praleist, bet mes su sveciais vazinesim.

Uzpernai dalyvavau vestuvese, kurios buvo kitam mieste. Kelyje buvom nuo ankstaus ryto, MB gal nu 8 val vien vairavo, vakariene buvo tik 8 vakaro, tai taip nusikalem ir isalkom  doh.gif

Jai jus eisite i baznycia, kam jums CMB ? smile.gif mes tai atsisakem i CMB eiti smile.gif
Atsakyti
Del artimo zmogaus mirties mes atsisakem labai daug ko vestviu diena (muzikos, sveciu...) Tad vakariene bus tik su teveliais ir liudininkais, iki isnaktu nesedesim. Manau viskas bus gerai. O po poros dienu isvysime i kelione. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 03 21, 08:41)
Jai jus eisite i baznycia, kam jums CMB ? smile.gif mes tai atsisakem i CMB eiti smile.gif

Mes neisim i baznycia
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 03 21, 11:11)
Mes neisim i baznycia

na tada viskas aisku smile.gif smile.gif
Atsakyti