Įkraunama...
Įkraunama...

Dienotvarkė

Na, aš jau iš patirties galiu pasakyti smile.gif
Vestuves šventėm praėjusią vasarą, tai dienos planas atrodė daugmaž taip:
1. Ryte kiek galima ilgiau pamiegoti - laukia ilga diena (kėliausi prieš 8 - man įprastu laiku).
2. Susiruošti ir iki 12 su visais atsisveikinti, važiuoti fotografuotis clap.gif
3. Ceremonijos pradžia buvo numatyta 16 val. Turėjom nuostabų fotografą - dar būtume galėję fotografuotis ir fotografuotis... rolleyes.gif Beje, fotografavomės tik dviese - manau tikrai neprašovėm. Svečiai galėjo išsimiegoti, o iš toliau atvykstantiems nereikėjo keltis be dievo žinios smile.gif
4. Siūlyčiau planuoti tik civilinę metrikaciją arba ceremoniją bažnyčioje - šiais laikais nebėra prasmės rinktis abu variantus.
5. Po ceremonijos vykome švęsti. Vietoje buvome apie 18 - nereikėjo sukti galvos, kaip prastumti laiką iki vakarienės thumbup.gif
Apskritai, mano pasiūlymas viską planuoti kuo paprasčiau, paliekant laiko netikėtumams (o jų tikrai visada būna), kad nereiktų vargti nei jums patiems, nei svečiams.
Atsakyti
Tikiuosi labai nesupyksit, bet paklausiu šitoje temoje.
Norėčiau, kad pirma būtų CMB o tada bažnyčia. o nuo ko priklauso laikas bažnyčioje, nes matai kai kurioms buvo taip anksti, kitoms jau ir vėlokai atrodo. Nuo kunigo? ar galima "derinti?"
Atsakyti
QUOTE(Alitka @ 2012 02 18, 10:10)
Musu baznycia ,kaip pat 11 val. i kuria baznycia einat ?

Mes į Šv. kyžiaus Atradimo (Jeruzalės). O jūs?
Papildyta:
QUOTE(fabe @ 2012 02 21, 20:26)
Tikiuosi labai nesupyksit, bet paklausiu šitoje temoje.
Norėčiau, kad pirma būtų CMB o tada bažnyčia. o nuo ko priklauso laikas bažnyčioje, nes matai kai kurioms buvo taip anksti, kitoms jau ir vėlokai atrodo. Nuo kunigo? ar galima "derinti?"

Mes rinkomės savo nuožiūra. kadangi pirma susiderinom laiką CMB, o norėjom, kad bažnyčia būtų prieš tai, tai teko derintis laiką smile.gif kadangi mūsų pasirinktoje bažnyčioje buvo laisva 11:00 (o tas mums tiko), tai ir susiderinom viską 4u.gif
Atsakyti
visos taip ankti kelias kad net baisu doh.gif as kadangi miegaliuke tai kelsiu tikrai ne anksti man makiazas ir sukuosena 11h jau anksciausiai o visa kita laiko neskaiciuoju kiek reiks tiek ir uztruksim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2012 02 22, 13:07)
Mes į Šv. kyžiaus Atradimo (Jeruzalės). O jūs?
Papildyta:
Mes rinkomės savo nuožiūra. kadangi pirma susiderinom laiką CMB, o norėjom, kad bažnyčia būtų prieš tai, tai teko derintis laiką  smile.gif  kadangi mūsų pasirinktoje bažnyčioje buvo laisva 11:00 (o tas mums tiko), tai ir susiderinom viską  4u.gif

aš net nežinau, lyg ir norėčiau jog pirma būtų CMB o tada bažnyčia, nes jeigu taip gautųsi, kad bažnyčia pirmiau, tai yra CMB kažin ar verta ir eiti, kai dabar jau galima patiems po bažnyčios nunešti dokumentus smile.gif
Atsakyti
Kad jei einant i abu, tai kaip tik man atrodo graziau pirma baznyia. Nes ten taip iskilmingai sutuokia, o CMB paskui jau lieka tik formalumas. Manau kaip tik pirma reikia rinktis ta kuris svarbiau. At tai baznycioj nesituoksiu, bet jei tuokciausi, tai pira i baznycia vaziuotume.
Atsakyti
Musu dienotvarke atrodo taip:
14:30 val. renkasi sveciai
15:00 val. "isvaziuojamoji ceremonija" tik niekur vaziuot nereikes, nes viskas vietoj smile.gif
15:30 val. sveikinimai, sampanas
16:00 val. fotosesija su sveciais
17:00 val. sveciai lieka su renginio vedeju, mes vykstam i fotosesija dviese
19:00 val. sventimo pradzia iki paryciu smile.gif
Atsakyti
kol kas pirminis variantas dienos plano smile.gif

9,00-10,30 sukuosena.
11,00-12,30 makiazas.
13,00-14,00 apsirengti.
14,00-14,50 islydejimas.
15,00-15,30 baznycia.
15,30-16,00 sveikinimai, tauriu pakelimas prie baznycios.
16,00-16,15 vaziuojam fotografuotis.(kartu vaziuoja poros ir jaunimas)
16,30-18,30 fotografuojames
18,30-19,00 isvykimas i sodyba.

toliau reikes dar pasiplanuoti. smile.gif
Atsakyti
O kaip manot, kada optimalu atvykti i sventimo vieta, kai vestuves 1 dienos. Ar 17 val. butu labai anksti?
Atsakyti
Mes asmeniškai atvyksim prieš 18val. o 18:30 pradėsim vakarienę. Pusvalandžio sveikinimams manau, kad užteks ax.gif
Manau, kad visai tinka ir 17val. atvykti, tik gal vakarieniauti reiktų pradėt vis tiek ne anksčiau 18val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 03 19, 15:52)
Mes asmeniškai atvyksim prieš 18val. o 18:30 pradėsim vakarienę. Pusvalandžio sveikinimams manau, kad užteks  ax.gif
Manau, kad visai tinka ir 17val. atvykti, tik gal vakarieniauti reiktų pradėt vis tiek ne anksčiau 18val. ax.gif

As manau, kad priklauso kiek sveciu bus vestuvese, gali ir neuztekti 30 min sveikinimams, juk dar bus ir norinciu nusifotografuoti ar siaip ilgesni sveikinima pasakyti biggrin.gif Na cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
kiek buvau vestuvese ilgiau nei pusvalandis neuztruko smile.gif
Atsakyti