Įkraunama...
Įkraunama...

Dienotvarkė

QUOTE(giedre_giee @ 2011 06 20, 19:42)
musu ceremonija 14h, restorane nuo 18h smile.gif ka veiks tuo metu man visiskai nesvarbu  lotuliukas.gif gali eiti kauno apziureti, gali is viso tik i restorana ateiti, kadangi tik CMB bus vedybos smile.gif ju tampytis is paskos tikrai nesiruosiu  smile.gif

Bet jaunikio gimines bus pirma karta Tauragej, visiskai nepazista Taurages, kazkaip jauciu pareiga sugalvot kaip juos uzimt ir kur det...
Atsakyti
QUOTE(Inesukas @ 2011 06 20, 18:34)
Sveikutes, mes 13val baznycioj, 14val santuoku rumuose, puota 18val,

man kyla klausimas ka turi veikti sveciai tame tarpe po santuoku rumu iki puotos????
Jaunikio gimines atvyks is kito miesto, tai ka jiem veikti per ta laika? Ar su mumis is paskos limuzino vaziuot i gamta ar kaip?? Prasau padekit  unsure.gif

Jei puota ne sodyboj, o restorane, tada sunkiau... pas mane sodyboj ir tai jau suku galvą kaip kas, o jei būtų restoranas tai iš vis doh.gif

QUOTE(giedre_giee @ 2011 06 20, 18:42)
musu ceremonija 14h, restorane nuo 18h smile.gif ka veiks tuo metu man visiskai nesvarbu  lotuliukas.gif

įdomus požiūris į ateisiančius jus pasveikinti žmones g.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 22, 05:47)
įdomus požiūris į ateisiančius jus pasveikinti žmones  g.gif

na matai pas mus dauguma sveciu yra kaunieciai, ir pacioj sventej vakare nebus daug zmoniu smile.gif tai jie arba gris pas save namo, arba eis pasivaiskcioti arba pas kitus draugus gales vaziuoti, o kurie tik siaip ateis pasveikinti, tai pasveikins ir eis kur nori, nes i baliu jie nekvieciami.
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 22, 05:47)
Jei puota ne sodyboj, o restorane, tada sunkiau... pas mane sodyboj ir tai jau suku galvą kaip kas, o jei būtų restoranas tai iš vis  doh.gif
įdomus požiūris į ateisiančius jus pasveikinti žmones  g.gif

Na man irgi idomiai, jei jau kvieti zmones i savo vestuves, tai manau jie turi tau buti svarbus, gi ne is gatves zmines kvieti. Tokia problema galima issprest tu sveciu uzimtumu, kad jie nesijautu isiziede, gi jie atiena ne kavos kazkur pagert, o Jus mielieji pagerbt, arba tada reik ieskot kitos alternatyvos.Tokiu atveju parasysiu savo veiksmu eiga...
Kadangi mano santuoka vyks gan velokai tai plnas toks:
11.00 keliuosi smile.gif (oi megtu pamiegot, tai ir laikas pasisrinktas tinkamas)
12.30 sukuosema
13.30 maikiazas (cia viskas vienam salone man ir mano draugem)
apie 14.45 salone rengiuosi suknele
apie 15 atvaziuoja visas pulkas manes ir merginu paimt is grozio salono jau visu pasipuosusiu (p.s. As vairuoju Kadilaka iki Rotuses drinks_cheers.gif )
15.40 santuoka
Po to sveikinimai, uzkandziai, smapanas ir foto iki 19., gan trmpai, nes jau 19 turim but restorane.
Bet visgi, kadangi taupymo sumeimais (siek tiek) as kvieciau i savo vestuves tik tuos zmones, kuriuos noriu matyt, tai tikrai negaliu imt ir nusispjaut ale tegul daro ka nori tam tarpe...taigi, visi sveciai pakviesti tik i restorana, o kas ne is Kauno, visiem uzsakyti kambrariai ir gales sau drasiai ten but iki mes atvyksim iki baliavojimi vietos. Kad ir tie sveciai is Kauno, as ju neipareigoju atvykt ir isget sampo taure prie Rotuses, tegul tiesiai atvyksta i sventes vieta ir nebus jokiu bedu kuo uzimt svecius smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kirmeliuke28 @ 2011 06 20, 12:55)
Įdomu kada geriausia bandomąjį makiažą ir šukuoseną darytis? blush2.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(kirmeliuke28 @ 2011 06 29, 14:49)

pas mus rotuse 14h, tai makiaza ateis daryt i namus 11h, iki to laiku turiu su sukuosena buti smile.gif
Atsakyti
As asmeniskai nesidariau bandomuju makiazu nei sukuosenos, nes pasitikejau savo kirpeja...MAkiazas gal nebuvo visiskai idealus g.gif O jei neturite tokios kirpejos ar visazistes pas kuria nuolat lankotes, tai td butu gerai pasidaryti, nebutinai identiskus, gal kazka tiesiog paziuret, kaip daro, ar klauso norus, kokia kosmetika ir pan...Tai galima padaryti ir pries mergvakari pvz 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabona @ 2011 06 23, 00:15)
Na man irgi idomiai, jei jau kvieti zmones i savo vestuves, tai manau jie turi tau buti svarbus, gi ne is gatves zmines kvieti. Tokia problema galima issprest tu sveciu uzimtumu, kad jie nesijautu isiziede, gi jie atiena ne kavos kazkur pagert, o Jus mielieji pagerbt, arba tada reik ieskot kitos alternatyvos.Tokiu atveju parasysiu savo veiksmu eiga...
Kadangi mano santuoka vyks gan velokai tai plnas toks:
11.00 keliuosi smile.gif (oi megtu pamiegot, tai ir laikas pasisrinktas tinkamas)
12.30 sukuosema
13.30 maikiazas (cia viskas vienam salone man ir mano draugem)
apie 14.45 salone rengiuosi suknele
apie 15 atvaziuoja visas pulkas manes ir merginu paimt is grozio salono jau visu pasipuosusiu (p.s. As vairuoju Kadilaka iki Rotuses  drinks_cheers.gif  )
15.40 santuoka
Po to sveikinimai, uzkandziai, smapanas ir foto iki 19., gan trmpai, nes jau 19 turim but restorane.
Bet visgi, kadangi taupymo sumeimais (siek tiek) as kvieciau i savo vestuves tik tuos zmones, kuriuos noriu matyt, tai tikrai negaliu imt ir nusispjaut ale tegul daro ka nori tam tarpe...taigi, visi sveciai pakviesti tik i restorana, o kas ne is Kauno, visiem uzsakyti kambrariai ir gales sau drasiai ten but iki mes atvyksim iki baliavojimi vietos. Kad ir tie sveciai is Kauno, as ju neipareigoju atvykt ir isget sampo taure prie Rotuses, tegul tiesiai atvyksta i sventes vieta ir nebus jokiu bedu kuo uzimt svecius  smile.gif

Bet juk ne visi sveciai atvyksta ir i baznycia, kiti tik i puota, bent jau musu vestuvese... Juk nebutina visiem suguzeti anksciausiai...Mes tai irgi nesukom sau galvos ka sveciai veiks tarp ceremonijos ir puotos, kazkaip man keistai ir skamba doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Iskilo klausimukas man, metrikacijoje uzsiraseme laika 14h, zadam svente kazku 19h, nesusideda man tas dar grafikas, nes dar iki vestuviu 9 menesiai, ir dar vestuves vyks rudeni, o po cmb i baznyciar, tai kokia 15:30 busim baznycioje ir tenkoki pusvalandi ir tdaa vykimas fotografuotis, o ar nebus per tamsu?? ruduo cia bus..
Atsakyti
Mūsų dienotvarkė tokia:
8.00 - šukuosena
11.00 - makiažas
12.30 - namuose pradedu rengtis, ruoštis
14.00 - išvykstu į bažnyčią ( su MB susitiksime tik bažnyčioje)
14.30 - ceremonija bažnyčioje
15.30 - vykstame kur nors į gamtą fotografuotis
19.00 - šventės pradžia sodyboje
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Kadangi pas mane nebus jokiu islydejimu is namu, o ir baznycia 15:00 uzsakyta, tai skubeti labai nereiks. As taip isivaizduoju, kad kokia 10:00 pradesiu grazintis (sukuosena, makiazas), tai turetu uzsimti apie 2-3 val, tada grisiu namo ir pradesiu ruostis, suvaziuos pamergytes su svocia, aisku sampanas, uzkandziai, kelios nuotraukos, na ir kokia 14:45 pajudesim i baznycia, ten jau susitiksiu su jaunikiu...
na o balius prasideda 20:00, tai su visais sveikinimais, pasifotkinimais, tiltais ir pan, nelabai laiko daug ir bus... Kaip jus manot?
Atsakyti
Mano vestuviu rytas prasides sitaip
8.00 - šukuosena po to makiažas,griztu namo rengtis 11.30,vyksta islydejimas,islydi muzikantas,zaksas 14val,baznycia 15.30,po visos oficialios dalies vykstam i gamta fotografuotis,19val sventes pradzia

Atsakyti
as irgi niekaip nesusidelioju plano g.gif
14 val.baznycia, 18 val civiline registracija (bus pacioje sodyboje ant lieptelio)
svesime ukmergres raj. o patys vilnieciai tai reikes susisukavus ir pasidazius vaziuoti iki ukmerges,pas busima anyta apsirengsiu suknele kad vaziuojan 100 km nesusitrintu, MB tetis mires tai dar norime i kapines uzsukti , tada apie 20 km iki baznycios,tose apylinkese bus fotosesija , 18val i sodyba apie 30 km metrikacijai ir tada balius
dar viska reikes kruopsciai pasidelioti, apsvarstyti kas kiek laiko uzims smile.gif
nes viena drauge visus gal po 1-1,5 val velavo, o kita tai neturejo ka veikti smile.gif
Atsakyti