QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 11, 14:22)
dėkui, už atsakymus, tik man ebaisiai suglumino ši žinutė :
kažkaip bijua, ka dir man nesugriūtų...
kaip dar galima išvengt biskvito ggggggggriūvimo???
Neistraukti neiskepusio , nu ne vieno karto butent sitas biskvitas man nesubliusko, jis toks net kietokas buna kai iskepa , ir Inockai liuks gaunasi
, jei jums pradeda smarkiai ruduoti virsus uzdenkite folija , bet netraukite lauk , tai nereiskia , kad jis jau iskepes .....ir dar pas mane biskvitai kepa visada ilgiau nei nurodoma recepte .....nezinau kodel , bet taip yra , as niekada neziuriu kiek parasyta laiko , smeigiu pagaliuka , bet pries pat baigiant kepti , nes dureliu patartina
neatidarineti !!!!!!!!!
Daugiau drasos , pagalvokite , kaip bus smagu kai jis jums graziai iskeps