jei tortas buvo darytas 18 cm formoj, o as noriu 28 cm, tai man uzteks kremo kieki dvigubinti? (konkrteciai cipciuko Marguti noriu daryti)
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 09, 09:05)
jei tortas buvo darytas 18 cm formoj, o as noriu 28 cm, tai man uzteks kremo kieki dvigubinti? (konkrteciai cipciuko Marguti noriu daryti)
Na taip iseina ......kad dvigubinti , bet zinokite maniskis buvo laaaaabai aukstas , as dar itiesiau kep. popieriaus ir taip pakeliau , kad galeciau viska supilti ......zodziu gerai arsiskaiciuokite , aisku jeigu liks ne didele beda , i koki indeli supilsite ir bus desertukas
QUOTE(triušė @ 2008 12 08, 15:01)
kaupios NAPOLIONUI
bet kaip baisu pirma syki kept
gal dar syki perspekit i ka labai ,labai tureciau atkreipt demesy,kad nesugadint ko
bet kaip baisu pirma syki kept
gal dar syki perspekit i ka labai ,labai tureciau atkreipt demesy,kad nesugadint ko
Ir as kaupiuosi, nors jau nebe pirma karta kepsiu
Mano patarimas butu - pries tai gerai atsaldyk sviesta saldytuve, bet i saldymo kamera nereikia, nes taps jau per kietas. Pries atsaldant sviesta, patogu (bent jau man) susipjaustyti ji i mazesnius gabaliukus. Kai kaposi sviesta su miltais, tai stengis labai negaisti ir tai atlikti kuo greiciau, ypac jei patalpoje silta, nes kuo toliau tuo sviestas minksteja, to pasekoje gali pradeti darytis kose limpanti prie peilio, o nebe biri mase.
Kai pirma karta dariau, tai nezinau kaip tai sugalvojau, bet sviesta palikau atsilti iki kambario temperaturos... spekit ar kas nors man is to gavosi
C I P S I U K, laukiu pagalbos dėl Ananasinio torčiuko.. Tėvuko gimtadienis ant nosies, norėčiau nustebint
1. Kokio skonio pertepamas kremo pusfabrikatis turi būt??
2. Kokio dydžio forma biskvitui turėtų būt?
3. Kaip tiksliai ir konkrečiai perpjaunam biskvitą? Karštą dar ar atvėsusį?
1. Kokio skonio pertepamas kremo pusfabrikatis turi būt??
2. Kokio dydžio forma biskvitui turėtų būt?
3. Kaip tiksliai ir konkrečiai perpjaunam biskvitą? Karštą dar ar atvėsusį?
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 09, 14:44)
C I P S I U K, laukiu pagalbos dėl Ananasinio torčiuko.. Tėvuko gimtadienis ant nosies, norėčiau nustebint
1. Kokio skonio pertepamas kremo pusfabrikatis turi būt??
2. Kokio dydžio forma biskvitui turėtų būt?
3. Kaip tiksliai ir konkrečiai perpjaunam biskvitą? Karštą dar ar atvėsusį?
1. Kokio skonio pertepamas kremo pusfabrikatis turi būt??
2. Kokio dydžio forma biskvitui turėtų būt?
3. Kaip tiksliai ir konkrečiai perpjaunam biskvitą? Karštą dar ar atvėsusį?
Pagalba jau cia
1. grietineles arba vanilinis ,
2. mano buvo 18 , patariu, pagal ta recepta kepti ne didesni kaip 25 cm.
3. biskvitas geriausiai pjaunasi kita diena , bet pagal sita recepta galima pjauti ir atsalusi( pilnai ), siulau su silkiniu siulu ( tik jokiu budu ne karsta) !!!!!
Merginos, ar ganšas tinka tik papuošimui, ar ir tarp biskvito, kaip kremas?
QUOTE(miskouoga @ 2008 12 09, 17:45)
Merginos, ar ganšas tinka tik papuošimui, ar ir tarp biskvito, kaip kremas?
Tai kremas , jis tinka ir tam ir anam varijantui , be to jis be galo skanus
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 09, 17:48)
Tai kremas , jis tinka ir tam ir anam varijantui , be to jis be galo skanus
Ačiū
Dar prie to pačio, kur dažniausiai būna 36 % grietinėlės?
QUOTE(miskouoga @ 2008 12 09, 17:51)
As jos be problemos gaunu IKI , bet esu maciusi ir MAXIMOSE , tik nelauk savaitgalio , bu gali tik tuscia lentyna pabuciuoti
Nezinau, kurioj temoj paklausti, tai klausiu cia Mergaites, reikia patarimo. Arteja sventes ir mokykloj mokytojai sves (vaikai tuo tarpu vaidins ir kazkaip juos linksmins). Kilo ideja iskepti viena dideli torta mokytojam. Galvojau iskepti kazkoki tortuka ir ji knygos formos padaryti(transportuot lengviau ir, atseit, su prasme ). Problemu nebuvo kol rimtai susimasciau, kokio didzio tas tortas turetu iseiti ir kaip reiketu apskaiciuoti produktu kieki
Padekit Visi patarimai priimami (papuosimo, formos, vidaus turinio)
Padekit Visi patarimai priimami (papuosimo, formos, vidaus turinio)
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 09, 18:10)
Nezinau, kurioj temoj paklausti, tai klausiu cia Mergaites, reikia patarimo. Arteja sventes ir mokykloj mokytojai sves (vaikai tuo tarpu vaidins ir kazkaip juos linksmins). Kilo ideja iskepti viena dideli torta mokytojam. Galvojau iskepti kazkoki tortuka ir ji knygos formos padaryti(transportuot lengviau ir, atseit, su prasme ). Problemu nebuvo kol rimtai susimasciau, kokio didzio tas tortas turetu iseiti ir kaip reiketu apskaiciuoti produktu kieki
Padekit Visi patarimai priimami (papuosimo, formos, vidaus turinio)
Padekit Visi patarimai priimami (papuosimo, formos, vidaus turinio)
As tai kepciau meduti. Ten ir skanus tortas, ir is vienos normos gali gautis puiki didele knyga! O jei dar didesnes reikia, tai galima bandyt is pusantros normos daryt. Papuosima maciau kaip knyga ten, kur tas sernas ir smegenys kazkur medaus torto temoj yra nuorodos As daryciau toki Cia Manau ir nesunku, ir grazu, ir i tema (mokytojam) Ten pirmas tortas tam puslapy.
Kaip uzsimaniau torto bet namie pilna sausainiu, saldainiu, sokoladu, pyragu, tai nekyla rankos vien del saves ka kept
Sese ka tik atsiunte foto, pirma karta gyvenime dare tortuka su pirktiniu biskvitu, bet kaip pirma karta, tai koks fainas ir sake dar drauges brolis padare torta labai skanu su medum, griliazu, tai sakau iskaulink recepta
As irgi apie meduti galvojau is pradziu, paskui dar pagalvojau apie koki biskvitini, bet vis tiek labiau linkstu prie meducio. Bijau, kad ir 1.5 normos bus per mazai