Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

QUOTE(RiMami @ 2008 12 08, 15:06)
Nu, pvz., tai kad kepdami Napoleono lakštai kažkiek susitraukia - tai primesk, kokio nori skersmens blynų ir iškočiok bent kiek didesnius. Dar būtina subadyti šakute iškočiojus. Tai tiek. Sėkmės mirksiukas.gif

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Gal kas galite isversti blush2.gif

user posted image

*****, kaip blogai matosi. Tuoj perfotkinsiu ingredientus doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 08 gruodžio 2008 - 19:07
ŠOKOLADINIS TORTAS

Viduje šokoladinis biskvitas, sulaistytas kava su brendžiu, perteptas sviestiniu kremu. O toliau viskas matosi mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Koks grazus wub.gif ir dezute kokia grazi wub.gif
Atsakyti
Labai grazus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
tortukas labai puikus thumbup.gif
Atsakyti
Rugegele23, verciu

12 porciju
2 biskvitai
12 gr. zelatinos
750 ml. raudonu ir zaliu vynuogiu
500 ml. jogurto
150 gr. cukraus
1 a.š. citrinos zieveles
100 ml. balto vyno
375 ml. riebios grietineles
4 v.š. citrinos sulciu
1 pakelis vanilinio cukraus
kapotos pistacijos

Uzpilti zelatina saltu vandieniu (pora saukstu). Isplauti vynuoges ir atideti 1/5 uogu, kitas supjaustyti puselemis. Isplakti jogurta su cukrumi ir citrinos zievele. Isbrinkyta zelatina pasildyti su vynu ir maisyti kol istirps. Sujungti su jogurtiniu kremu ir padeti i saldytuva 15 min. Isplakti 2/3 grietineles ir sujungti su jogurtiniu kremu.
Surinkimas
Biskvitas, puse kremo, pjaustytos uogos, vel biskvitas, kremas, uogos. Laikyti saldytuve min. 6 val.
Likusias uogas apslakstyti citrinos sultimis ir pavolioti cukruje, leisti isdziuti.
Isplakti likusia grietinele su vaniliniu cukrumi ir papuosti torta, ant virsaus sudeti uogas ir pistacijas.

P.S. Pagal kremo kieki, sakyciau, kad turetu buti apie 23 cm biskvitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 08 gruodžio 2008 - 20:53
O kad gauti tokią dovanėlę wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 08, 19:01)
Gal kas galite isversti  blush2.gif



O tau tik ta padidinta dali isverst, ar visa?
Papildyta:
QUOTE(Inočka @ 2008 12 08, 20:33)
Rugegele23, verciu

Man jau nesikist? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos gal kas turit jau bandyta "Konkorezio" torto recepta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 08, 20:33)
Rugegele23, verciu

12 porciju
2 biskvitai
12 gr. zelatinos
750 ml. raudonu ir zaliu vynuogiu
500 ml. jogurto
150 gr. cukraus
1 a.š. citrinos zieveles
100 ml. balto vyno
375 ml. riebios grietineles
4 v.š. citrinos sulciu
1 pakelis vanilinio cukraus
kapotos pistacijos

Uzpilti zelatina saltu vandieniu (pora saukstu). Isplauti vynuoges ir atideti 1/5 uogu, kitas supjaustyti puselemis. Isplakti jogurta su cukrumi ir citrinos zievele. Isbrinkyta zelatina pasildyti su vynu ir maisyti kol istirps. Sujungti su jogurtiniu kremu ir padeti i saldytuva 15 min. Isplakti 2/3 grietineles ir sujungti su jogurtiniu kremu.
Surinkimas
Biskvitas, puse kremo, pjaustytos uogos, vel biskvitas, kremas, uogos. Laikyti saldytuve min. 6 val.
Likusias uogas apslakstyti citrinos sultimis ir pavolioti cukruje, leisti isdziuti.
Isplakti likusia grietinele su vaniliniu cukrumi ir papuosti torta, ant virsaus sudeti uogas ir pistacijas.

P.S. Pagal kremo kieki, sakyciau, kad turetu buti apie 23 cm biskvitas.


Labai aciu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
PovilaS .......NETURIU KA PASAKYTI swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti