QUOTE(sraigyte @ 2009 04 24, 19:26)
ar galetu man kas nors konkreciai patarti kaip naudojama zelatina ir zele?koki kieki reikia tirpdyti,kaip?ir su kuo maisyti ?pvz:jogurtu,tai kokiu ir kiek jo ideti?nu ieskojau informacijos,bet taip tiksliai nieko neradau
jei imama želatina, tai skaitoma kas parašyta ant pakelio, kiek gramų litrui naudojama, tiek ir dedama, pavyzdžiui jei imi šaukštą želatinos, užpili 3 šaukštus vandens, o kai išbrinksta arba į mikrobangę keliolikai sekundžių įdedi ir pamaišai kol ištirpsta,, arba ant garų vonelės maišai kol ištirpsta. O jei į jogurtą dėti želiuko su skoniu, tai 3 pakelius želiuko ištirpini 0,5 litriuko stiklainiuke kai atvėsta, supili į jogurtą, stingsta greitai, naudoju Dr.Oetker, su kitom negaliu pasakyti, ar taip pat gerai stings, va einu jau ir daryti kaip tik