Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

QUOTE(daividija @ 2009 04 19, 21:53)
Whipping kremo neperku,nors jis tam ir skirtas-plakimui,siek tiek brangesnis negu double,o kai darau su zelatina maisau per puse double ir single,tada gaunasi liuks.Grietineles standiklio uztikau tik lietuviu parduotuvej,bet kazkaip juo ir nesidaudoju,tas double cream taip gerai issiplaka,kad visi dzibai stovi kelias paras.



O geras!Reikes ir man pabandyti ka nors su double cream iskepti,tik va nesugalvoju koki torta issirinkti.Norisi kazko gaivaus,lengvo... ax.gif Mielai priimsiu pasiulymus mirksiukas.gif
Standiklio uk matyt ir neturi g.gif as taip pat is lt supermarketo lotuliukas.gif pirkau,tik kad ten lenkiskai prirasyta,tai net nesupratau ar miltelius tiesiog i grietinele supilti ar dar ko ten reikia ir is vis kiek ant kiek...i viena tortuka dejau:sonatinos sokiladini braskiu torta,atrodo suveike,bet dejau truputi daugiau nei receptuke rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien išsikepiau medučio paplotėlius tai visai nieko gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutės,
vis užeinu Jūsų gabumais pasigrožėt, galima sakyt, kad jau įvaldžiau medučio gaminimą, todėl labai norisi paįvairint repertuarą biggrin.gif Rengiau apklausą artimųjų, koki tortą man bandyt įveikt antrą ir tortas su mascarpone ir bananais 3:0 laimėjo prieš Napoleoną biggrin.gif Taigi kaupiu jėgas naujam tortukui, receptas, ir vėl prašau jūsų pagalbos, į ką turėčiau atkreipti dėmesį kepdama šį tortą, šiaip su biskvitais ne visad susidraugauju, ne visad jie man pakyla lygiai, tai ir apie pačio biskvito gamyba galit esminius dalykus brukštelt. Taip pat klausimėlis ar vietoj bananų likerio tiktų Damų likeris, tas toks baltas, gal jį su bananu sultim sakau pamaišyt ax.gif kaip turėtų atrodyt biskvito sudrėkinimas, kiek jis turi įdrėkti? ir ar tas sudrėkinimas su alkoholiu turi ką nors tokio ypatingo, ar ner jis butinas? Turint galvoje kad mano pupai (vienai iš valgytojų) dar 16 metu iki pilnametystės liko biggrin.gif

būsiu dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 04 23, 16:11)
sveikutės,
vis užeinu Jūsų gabumais pasigrožėt, galima sakyt, kad jau įvaldžiau medučio gaminimą, todėl labai norisi paįvairint repertuarą  biggrin.gif Rengiau apklausą artimųjų, koki tortą man bandyt įveikt antrą ir tortas su mascarpone ir bananais 3:0 laimėjo prieš Napoleoną  biggrin.gif Taigi kaupiu jėgas naujam tortukui, receptas, ir vėl prašau jūsų pagalbos, į ką turėčiau atkreipti dėmesį kepdama šį tortą, šiaip su biskvitais ne visad susidraugauju, ne visad jie man pakyla lygiai, tai ir apie pačio biskvito gamyba galit esminius dalykus brukštelt. Taip pat klausimėlis ar vietoj bananų likerio tiktų Damų likeris, tas toks baltas, gal jį su bananu sultim sakau pamaišyt ax.gif kaip turėtų atrodyt biskvito sudrėkinimas, kiek jis turi įdrėkti? ir ar tas sudrėkinimas su alkoholiu turi ką nors tokio ypatingo, ar ner jis butinas? Turint galvoje kad mano pupai (vienai iš valgytojų) dar 16 metu iki pilnametystės liko  biggrin.gif

būsiu dėkinga už pagalbą  4u.gif

laistyk kuom nori, biskvitas purus ir lengvai pjaustomas gaunasi, lygut lygutėlis, gaunasi trys biskvitai supjausčius, jiems skirta 150 ml alkoholio, tai po 50 ml kiekvienam, su šaukštu pili ir matai kiek sudrėgsta. Jei likeris tirštokas, tai gal ir praskiesk kiek nors. Laisčiau migdoliniu amaretu, naimis tortukas gavosi 4u.gif
Atsakyti
norečiau paklausti Inočkos apie juodąjį mišką. kažkur radau parašyta, kad deti nugesintą sodą kepant biskvitus. kame ją nugesinti? ax.gif nesu kepusi biskvito, pyraguose nugesinu sodą kokioj uogienėj, giretinėj, kefyre... o iš tų esamų porduktu nesumastau kame gesinti blush2.gif
Atsakyti
Nors as ne Inocka, bet galiu atsakyti: nugesink, kad ir toje pacioje grietineje, nesvarbu, kad recepte jos nera. Arba citrinos rugsteleje arba acte mirksiukas.gif
Atsakyti
As dėjau negesint ir atrodo viskas pavyko g.gif
Atsakyti
visada gesinu actu 4u.gif
Atsakyti
o tas actas paskui nieko nepriduoda kepiniui, jokio skonio? na suprantu kad nedaug ten reikia, bet vistiek kazkaip, actas, na kvapa tai turi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 24, 10:56)
o tas actas paskui nieko nepriduoda kepiniui, jokio skonio? na suprantu kad nedaug ten reikia, bet vistiek kazkaip, actas, na kvapa tai turi  doh.gif  biggrin.gif

Neduoda jokio,kepant isgaruoja,bet gali gesinti citrinos sultimis mirksiukas.gif
Atsakyti
ar galetu man kas nors konkreciai patarti kaip naudojama zelatina ir zele?koki kieki reikia tirpdyti,kaip?ir su kuo maisyti ?pvz:jogurtu,tai kokiu ir kiek jo ideti?nu ieskojau informacijos,bet taip tiksliai nieko neradau
Atsakyti
sveikos, merginos skaitinėdama Jūsų temą naudojausi Jūsų receptais ir patarimais. tik Jūsų ir šios temos dėka iškepiau pirmą savo tortą. Todėl norėčiau pasidalinti su jumis savo džiaugsmu ir prisijungti prie Jūsų talentingos kompanijos . jeigu galima
esu jums skolinga daugybę patarimų, todėl pažadu nuo šiol dalintis savo patirtimi.
čia mano tortas, kuris iškeptas pagal daividijos šampano torto receptą
http://www.supermama...;#entry18829751
http://public.fotki....s/p1010394.html
http://public.fotki....s/p1010395.html
ačiū
http://public.fotki....s/p1010393.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lexx: 24 balandžio 2009 - 18:46