[quote=ingriduska,2009 02 24, 10:15]
[quote=neramuole,2009 02 24, 11:08]
NA tai rodausi kad nemelagė.
kokie grazus tobuleji mergaite as juodojo misko kaip dabar
[b]net servetėlių po tortais nusipirkau
[/quote]
labai gražūs visų tortukai,šaunuolės
iš kur servetėlių pirkot? aš mačiau pas mus tokioj parduotuvėj,bet ten tiek dauuuuuuuuug jų buvo supakuota,o ir kaina biški daugoka maksimose ir nemačiau
Zebriukai, pas mus yra IKI parduotuvėse, vakar dar tikrai buvo, aš irgi užsipirkau
QUOTE(Olesta @ 2009 02 24, 14:12)
Zebriukai, pas mus yra IKI parduotuvėse, vakar dar tikrai buvo, aš irgi užsipirkau
Aš pirkau IKI kainavo juokingai 1.49 gal už 10 vnt Mažesnės dar buvo
QUOTE(Olesta @ 2009 02 24, 13:12)
Čia kurioj iki,gal tulpėse?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 24, 20:26)
Ingriduska ,
laurechka ,........koki nuostabus jūsų tortukai .....kad taip po nedidelį gabalėlį visų , prie kavutės
laurechka ,........koki nuostabus jūsų tortukai .....kad taip po nedidelį gabalėlį visų , prie kavutės
Cipciukai, jau kam kam ,o JŪMS negaila, prašom visą
Ar esate gaminusios "Napaleoną", į kurio tešlos sudėti įeina alus Ką tik išsiverčiau tokį receptuką iš rusų psl, kažkaip labai paprastas jis man pasirodė ir gan intriguojantis
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 25, 07:03)
Ar esate gaminusios "Napaleoną", į kurio tešlos sudėti įeina alus Ką tik išsiverčiau tokį receptuką iš rusų psl, kažkaip labai paprastas jis man pasirodė ir gan intriguojantis
As gaminau
napoleonas
QUOTE(daividija @ 2009 02 25, 10:44)
ir kaip skonis, nesijaučia alaus Man jis toks paprastas pasirodė, nei visi kiti napaleonai tikriausiai mažai ten to napaleoniškumo
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 25, 08:51)
ir kaip skonis, nesijaučia alaus Man jis toks paprastas pasirodė, nei visi kiti napaleonai tikriausiai mažai ten to napaleoniškumo
Alaus kepiniuose nesijaucia,jis buvo skanus kol trapus(man patinka tokie trapus),po dienos sumirko,tai kazkaip velesi ant dantu,bet visumoje tikrai neblogas ir lengvai padaromas.
ingriduska, labai grazus tortukas
Merginos turiu klausimuka, niekada nesu bandzius kepti tortu, bet visada paskaitineju ir pasigroziu jusu kuryba
Merginos, kaip tortu savikaina? Ar apsimoka juos gaminti namuose? Kalbu ne apie tas, kurios gamina istisai ir likusius produktus nuo vieno torto gali panaudoti kitiems (mases, rozytes, glajus ir t.t.), bet apie tas, kurios torta issikepa retkarciais, esant seimos sventem, gimtadieniais ir t.t.
Apie skoni nekalbu, nes namie gamintas visada skanesnis ir sveikesnis, vien del to, kad zinai, kokius produktus sudejai
Merginos turiu klausimuka, niekada nesu bandzius kepti tortu, bet visada paskaitineju ir pasigroziu jusu kuryba
Merginos, kaip tortu savikaina? Ar apsimoka juos gaminti namuose? Kalbu ne apie tas, kurios gamina istisai ir likusius produktus nuo vieno torto gali panaudoti kitiems (mases, rozytes, glajus ir t.t.), bet apie tas, kurios torta issikepa retkarciais, esant seimos sventem, gimtadieniais ir t.t.
Apie skoni nekalbu, nes namie gamintas visada skanesnis ir sveikesnis, vien del to, kad zinai, kokius produktus sudejai