Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

QUOTE(daividija @ 2009 02 15, 11:59)
tas tortas labai skanus,as ji dariau,tik pas mane kazkaip vienodi sluoksniai gavosi g.gif  ir kremo ir biskvitu ir jis tikrai nesausas,o apatini sluoksni as dariau toki morengini su riesutais,tai buvo minkstas ir pats tas thumbup.gif

aha, tas morenginis sluoksnis ten labai tinka drinks_cheers.gif ir dregnumo ir man pakako...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 15, 12:59)
tas tortas labai skanus,as ji dariau,tik pas mane kazkaip vienodi sluoksniai gavosi g.gif  ir kremo ir biskvitu ir jis tikrai nesausas,o apatini sluoksni as dariau toki morengini su riesutais,tai buvo minkstas ir pats tas thumbup.gif


Gal tau kremas i biskvitus susigere... g.gif o su morengais tu cia gerai sugalvojai,pabandysiu kita kart gal ir as tada taip rolleyes.gif
O del sausumo,tai nera jis sausas,bet musu skoniui galetu butu vos dregnesnis,bet cia jau skonio reikalas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2009 02 15, 04:26)
EgluteN, taip skaniai atrodo tortukas, jau taip skaniai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Padirbėta tikrai iš peties su juo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ŠAUNUOLĖ  thumbup.gif Labai gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif


Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 15 vasario 2009 - 13:44
pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif.....visada pasiruošus padėt , (ko nepadarysi , kad tik bart negautum lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 14, 22:44)

Cipciuks,as ,kaip tik norejau Jusu paklaust ,ka manot apie ta daikciuka...ar verta isigyti?
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 15, 18:43)
Cipciuks,as ,kaip tik norejau Jusu paklaust ,ka manot apie ta daikciuka...ar verta isigyti?




wink.gif wink.gif wink.gif ........iš širdies ?????......aš sau nepirkčiau , ne todėl , kad jis blogas , ne , jis geras daikčiukas , bet jei jūs galėtumėte pabandyti su maišeliu ir su šitu švirkštu , pajaustumėte skirtumą , maišelį lengva paspausti , jis minkštas , su švirkštu , jūs turėsite isitempusios spausti , kad dzibukai būtų vienodi , labai paskausta ranką , ko nebuna su maišeliu .....aš tokį turiu , dar nuo sovietų laikų , bet tik sausainiams naudoju , ....va tokia mano patirtis su juo , ir nuomonė . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 15, 19:11)
wink.gif  wink.gif  wink.gif ........iš širdies ?????......aš sau nepirkčiau , ne todėl , kad jis blogas , ne , jis geras daikčiukas , bet jei jūs galėtumėte pabandyti su maišeliu ir su šitu švirkštu , pajaustumėte skirtumą , maišelį lengva paspausti , jis minkštas , su švirkštu , jūs turėsite isitempusios spausti , kad dzibukai būtų vienodi , labai paskausta ranką , ko nebuna su maišeliu .....aš tokį turiu , dar nuo sovietų laikų , bet tik sausainiams naudoju , ....va tokia mano patirtis su juo , ir nuomonė . smile.gif

Dekoju,kazkodel taip ir pamaniau,kad su tradiciniu maisiuku bus lengviau elgtis.
Atsakyti
o man labai patiko tas kepimo popieriaus susukimas į tūtelę, kaip lengva dirbti thumbup.gif
Atsakyti
Tortas "Raudonasis Velvetas"

Biskvitas:250 g. persijotu miltu, 15 g. kakavos, 100g. sviesto (kambario temp.), 300g. cukraus, 2 kiausiniai, 230 ml. kefyro, 2 saukstai skystu maistiniu dazu(raudonu), ziupsnelis druskos, 1 arb. s. vaniles lasu, 1 arb. s. sodos(nugesintos arb. s. acto)
Kremas:360 ml. grietineles, 227 g. Philadelphios surio(kamb. temp.), 227 g . mascarpones (kamb. temp.), 115 g. cukraus pudros (persijotos), 0,5 arb. s. vaniles lasu.
Miltus kakava ir druska sumaisyti atskirame inde.
Sviesta isplakti iki purumo, supilti cukru ir vanile, isplakti, po viena sudeti kiausinius po kiekvieno gerai isplakant. Kefyra sumaisyti su dazais ir kartu su miltais per tris kartus imaisyti i tesla(t.y trecdalis kefyro, paskui trecdalis miltu, paskui vel kefyras ir t.t.). Ant galo supilam nugesinta soda ir greitai, bet atsargiai ismaisom.
Tesla padalinam i 2 dalis, sukreciam i 2 23 cm. formas ir kepam 180 c. temp 25-30 min. Atsaldom.
Kremui viska isplakti isskyrus grietinele. Grietinele isplakti atskirai ir atsarkai imaisyti i surio mase (atsargiai).
Biskvitus padalinti i 2 dalis ir sutepti kremu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 02 15, 22:07)
Tortas "Raudonasis Velvetas"

jetau kaip gerai atrodo mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 15, 14:59)
pioneer.gif  pioneer.gif  pioneer.gif.....visada pasiruošus padėt , (ko nepadarysi , kad tik bart negautum  lotuliukas.gif )


biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ah tu jop.......akys gali iškristi nuo tokio grožio blink.gif bigsmile.gif blink.gif bigsmile.gif blink.gif bigsmile.gif ....ot tortas , ot fainuolis , nu darysiu būtinai , tesiog žiūri ir negali atitraukti akių wub.gif.......super padarytas , šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 02 15, 21:07)
Tortas "Raudonasis Velvetas"

Biskvitas:250 g. persijotu miltu, 15 g. kakavos, 100g. sviesto (kambario temp.), 300g. cukraus, 2 kiausiniai, 230 ml. kefyro, 2 saukstai skystu maistiniu dazu(raudonu), ziupsnelis druskos, 1 arb. s. vaniles lasu, 1 arb. s. sodos(nugesintos arb. s. acto)
Kremas:360 ml. grietineles, 227 g. Philadelphios surio(kamb. temp.), 227 g . mascarpones (kamb. temp.), 115 g. cukraus pudros (persijotos), 0,5 arb. s. vaniles lasu.
Miltus kakava ir druska sumaisyti atskirame inde.
Sviesta isplakti iki purumo, supilti cukru ir vanile, isplakti, po viena sudeti kiausinius po kiekvieno gerai isplakant. Kefyra sumaisyti su dazais ir kartu su miltais per tris kartus imaisyti i tesla(t.y trecdalis kefyro, paskui trecdalis miltu, paskui vel kefyras ir t.t.). Ant galo supilam nugesinta soda ir greitai, bet atsargiai ismaisom.
Tesla padalinam i 2 dalis, sukreciam i 2 23 cm. formas ir kepam 180 c. temp 25-30 min. Atsaldom.
Kremui viska isplakti isskyrus grietinele. Grietinele isplakti atskirai ir atsarkai imaisyti i surio mase (atsargiai).
Biskvitus padalinti i 2 dalis ir sutepti kremu.
user posted image
user posted image


Eina sau ,kaip grazu wub.gif as be zodziu thumbup.gif

Atsispausdinau recepta su nuotraukomis , butinai kepsiu drinks_cheers.gif
Papildyta:

dar klausimas , g.gif ar kefyra galima keisti naturaliu jogurtu g.gif Ir ar biskvita reikiaki kuom nors sulaistyti , ar jis permirksta nuo kremo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 15 vasario 2009 - 22:56