Tortas "Raudonasis Velvetas"Biskvitas:250 g. persijotu miltu, 15 g. kakavos, 100g. sviesto (kambario temp.), 300g. cukraus, 2 kiausiniai, 230 ml. kefyro, 2 saukstai skystu maistiniu dazu(raudonu), ziupsnelis druskos, 1 arb. s. vaniles lasu, 1 arb. s. sodos(nugesintos arb. s. acto)
Kremas:360 ml. grietineles, 227 g. Philadelphios surio(kamb. temp.), 227 g . mascarpones (kamb. temp.), 115 g. cukraus pudros (persijotos), 0,5 arb. s. vaniles lasu.
Miltus kakava ir druska sumaisyti atskirame inde.
Sviesta isplakti iki purumo, supilti cukru ir vanile, isplakti, po viena sudeti kiausinius po kiekvieno gerai isplakant. Kefyra sumaisyti su dazais ir kartu su miltais per tris kartus imaisyti i tesla(t.y trecdalis kefyro, paskui trecdalis miltu, paskui vel kefyras ir t.t.). Ant galo supilam nugesinta soda ir greitai, bet atsargiai ismaisom.
Tesla padalinam i 2 dalis, sukreciam i 2 23 cm. formas ir kepam 180 c. temp 25-30 min. Atsaldom.
Kremui viska isplakti isskyrus grietinele. Grietinele isplakti atskirai ir atsarkai imaisyti i surio mase (atsargiai).
Biskvitus padalinti i 2 dalis ir sutepti kremu.