Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

QUOTE(honeyyy @ 2009 02 12, 22:09)
labai aciu uz pagyrimus ant virsaus plakta grietinele su sukraus pudra grietineles standikliu ir citrinos rugstimi,o tas sokoladas tai pirktinis maximoij prie visu kremu buna padeta labai geras daiktas iskart sustingo ant torto,ir seip tortas gavosi labai gaivus ir ganetinai lengvas,tik kad as nedejau vysniu,nes jos man kaskaip nederejo prie kriausiu.
Del foto idejimo tikrai nepykstu pati durnele nemoku doh.gif

Fainas tortukas thumbup.gif 4u.gif O del nuotraukeles,tai ir as ne gudresne buvau blush2.gif Bet mergaites man patare:nueini i
http://www.radikal.ru/
uzkrauni nuotraukyte.Tada isryskini nr.2pazimeta [URL=http: ...............,ant jo paspaudi desni klavisa,jam isryskejus padarai copy,gryzti i SM zinute ir ten norimoj vietoj vel paspaudi desini klavisa ir padarai paste mirksiukas.gif
Atsakyti
NA ir aš parodau tavo torto plagiatą smile.gif
KAžkaip man jie panašūs atrodo smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Matyt visos čia supanašėsim smile.gif

user posted image
Atsakyti
o kas viduj,medutis g.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 13, 02:42)
Fainas tortukas thumbup.gif  4u.gif O del nuotraukeles,tai ir as ne gudresne buvau blush2.gif Bet mergaites man patare:nueini i
http://www.radikal.ru/
uzkrauni nuotraukyte.Tada isryskini nr.2pazimeta [URL=http: ...............,ant jo paspaudi desni klavisa,jam isryskejus padarai copy,gryzti i SM zinute ir ten norimoj vietoj vel paspaudi desini klavisa ir padarai paste mirksiukas.gif

labai aciu uz pakomykus mirksiukas.gif
Papildyta:

ingriduska thumbup.gif saunuole
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo honeyyy: 13 vasario 2009 - 10:30
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 13, 11:18)
o kas viduj,medutis g.gif

ne Juodo miško papločiai, ir morengai ir rududu:)
honeyyy
Stengiuosi neatsilikti nuo tavęs smile.gif
TU gi va kokius pirmus padarei, tai kas bus kai gaminsi 6ąjį smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 13, 09:39)
NA ir aš parodau tavo torto plagiatą smile.gif
KAžkaip man jie panašūs atrodo smile.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Matyt visos čia supanašėsim smile.gif

user posted image

Oi koks fainuolis thumbup.gif taip ir norisi gabalelio tongue.gif ,o dar su morengu...niam
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 13, 12:34)
ne Juodo miško papločiai, ir morengai ir rududu:)
honeyyy
Stengiuosi neatsilikti nuo tavęs smile.gif
TU gi va kokius pirmus padarei, tai kas bus kai gaminsi 6ąjį smile.gif drinks_cheers.gif

nu kurgi,pirmas blynas neprisvilo tai mazu sestas nepasiseks,naujoko sekme cia buvo biggrin.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Žinaot tas palaikymas, viena kitos pamokymas turi labai neįkainojamą vertę.
Jei niekas nepasidalintų patirtim tiek klaidų pridaryčiau smile.gif)) doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kątik pabaigiau „Juodą mišką“. Na jis man neišėjo jau toks juodas schmoll.gif Labiau jau rudas. Dėjau saldžios kakavos kokius 5-6 šaukštus, bet vistiek biskvitas šviesus gavosi. Kaškaip tikėjaus, kad tas tortas nebus toks didelis.Ir nepasakyčiau, jog biskvitas labai skanus g.gif Na bus matyt rytoj kaip skonis g.gif Papuošiu dar, tai ir foto įdėsiu 4u.gif
Atsakyti
labai lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 02 13, 20:34)
Kątik pabaigiau „Juodą mišką“. Na jis man neišėjo jau toks juodas schmoll.gif  Labiau jau rudas. Dėjau saldžios kakavos kokius 5-6 šaukštus, bet vistiek biskvitas šviesus gavosi. Kaškaip tikėjaus, kad tas tortas nebus toks didelis.Ir nepasakyčiau, jog biskvitas labai skanus g.gif  Na bus matyt rytoj kaip skonis g.gif  Papuošiu dar, tai ir foto įdėsiu 4u.gif

Siaip va butent sitas daiktas ir nepadare biskvito tamsaus ir siaip skoni kazkiek pakeite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 02 13, 19:34)
Kątik pabaigiau „Juodą mišką“. Na jis man neišėjo jau toks juodas schmoll.gif  Labiau jau rudas. Dėjau saldžios kakavos kokius 5-6 šaukštus, bet vistiek biskvitas šviesus gavosi. Kaškaip tikėjaus, kad tas tortas nebus toks didelis.Ir nepasakyčiau, jog biskvitas labai skanus g.gif  Na bus matyt rytoj kaip skonis g.gif  Papuošiu dar, tai ir foto įdėsiu 4u.gif

kakava reikia naudoti paprasta,tada biskvitai buna labai tamsus,o is visos normos iseina tikrai didziulis tortas. smile.gif
Atsakyti