Sveikutes kepejeles
Oi plusu Nutariau galu gale pabandyti iskepti daugiasluoksni torta ir dar ispuosti visoliokis rozemis,lapeliais ir ornamentais....Dabar suku dubenelyje su medumi istirpinta sokolada,rasua jums ir dar vezime suneli supu....Ko nepadarysi del to savo Valentino.Vyra mat nuatraiua dar labaiu palepinti.Paziuresime kas gausis.Bet jei gausis,tai bus laaabai didelis aciu toms,kurio scia visokiu gudrybiu pridejo ir ismoke Idesiu nuotraukyte kai padarysiu papuosimus,o veliau ir visa torta,bet cia geriausiu atveju penktadieni
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 21:31)
Labai lauksime
Oi,kaip gerai,kad parasei Gal galetum pasakyti ka as darau ne taip,kad man sokoladinis "plastelinas"nesigauna Naudoju belgium dark chocolate 100g su 1v.s.medaus.Baltas puikiai gavosi,o stai sitas vienam kampe per kieta,o kitam kad ir minkscia,bet vistiek ne elastenga,tarsi trupeti kai bandau lankstyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 11, 20:45)
Oi,kaip gerai,kad parasei Gal galetum pasakyti ka as darau ne taip,kad man sokoladinis "plastelinas"nesigauna Naudoju belgium dark chocolate 100g su 1v.s.medaus.Baltas puikiai gavosi,o stai sitas vienam kampe per kieta,o kitam kad ir minkscia,bet vistiek ne elastenga,tarsi trupeti kai bandau lankstyti
Na, as ne Cipciukas, bet bandau padeti
1 variantas - dek viska vel ant garu, istirpink ir dadek dar medaus apie sauksta. Stingdink is naujo ir bandyk tada
2 variantas - bandyk visa mase gerai praminkyti, nors su sokoladu tai sunkiai sekasi Kur per kieta, truputi palaikius tarp pirstu jinai tikrai minkstesne pasidarys
O kai sakai lyg trupa, tai gal tau tiesiog jau tirpti pradeda ir luzta, ar tiesiog tau sausa mase atrodo? Tada tikrai medaus truksta. Siaip, as kai darau, tai imu mazdaug 100 g sokolado ir 50 g medaus.
QUOTE(mazuliux @ 2009 02 11, 23:12)
Na, as ne Cipciukas, bet bandau padeti
1 variantas - dek viska vel ant garu, istirpink ir dadek dar medaus apie sauksta. Stingdink is naujo ir bandyk tada
2 variantas - bandyk visa mase gerai praminkyti, nors su sokoladu tai sunkiai sekasi Kur per kieta, truputi palaikius tarp pirstu jinai tikrai minkstesne pasidarys
O kai sakai lyg trupa, tai gal tau tiesiog jau tirpti pradeda ir luzta, ar tiesiog tau sausa mase atrodo? Tada tikrai medaus truksta. Siaip, as kai darau, tai imu mazdaug 100 g sokolado ir 50 g medaus.
1 variantas - dek viska vel ant garu, istirpink ir dadek dar medaus apie sauksta. Stingdink is naujo ir bandyk tada
2 variantas - bandyk visa mase gerai praminkyti, nors su sokoladu tai sunkiai sekasi Kur per kieta, truputi palaikius tarp pirstu jinai tikrai minkstesne pasidarys
O kai sakai lyg trupa, tai gal tau tiesiog jau tirpti pradeda ir luzta, ar tiesiog tau sausa mase atrodo? Tada tikrai medaus truksta. Siaip, as kai darau, tai imu mazdaug 100 g sokolado ir 50 g medaus.
Aciu labai Matyt cia bus mano variantas O ta nepavykusi"plastelina"as jau ismeciau lauk is tos nevilties Bet triu dar tris plytas Dar karteli deokoju
As tai manau, jog arba sokoladas tirpinant buvo perkaitintas arba per mazai medaus
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 12, 00:40)
As tai manau, jog arba sokoladas tirpinant buvo perkaitintas arba per mazai medaus
Galimas ir sitas variantas...as istirpus sokoladui ji dar truputi palaikaiu ant ugnies...neilgai,bet gal ir to uzteko...kaip suprantu,tai istirpo ir nukelti reikia ar ne?
piemą kart darau plikytą kremą parašyta, kad kaitint, kol sutirštės. o kaip žinot, kiek jis turi sutirštėt? tik truputį ar jau labai? žaliuoju
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 12, 15:00)
piemą kart darau plikytą kremą parašyta, kad kaitint, kol sutirštės. o kaip žinot, kiek jis turi sutirštėt? tik truputį ar jau labai? žaliuoju
aš kaitinu iki norimo tirštumo. Tortui darau ne tokį tirštą, o eklerams tirštesnį...Bet šiaip laikoma kad turi būti riebios naminės grietinės tirštumo:)
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 12, 15:28)
aš kaitinu iki norimo tirštumo. Tortui darau ne tokį tirštą, o eklerams tirštesnį...Bet šiaip laikoma kad turi būti riebios naminės grietinės tirštumo:)
ačiū
bet prisiminus savo mamos naminę grietinę taip ir įsivaizduoju - pakabinu šaukštą ir stovi kokių 5 cm bokštas
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 12, 14:38)
ačiū
bet prisiminus savo mamos naminę grietinę taip ir įsivaizduoju - pakabinu šaukštą ir stovi kokių 5 cm bokštas
bet prisiminus savo mamos naminę grietinę taip ir įsivaizduoju - pakabinu šaukštą ir stovi kokių 5 cm bokštas
Truputi mazesnio tirstumo