Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

Sveikutes kepejeles 4u.gif
Oi plusu fitness4.gif Nutariau galu gale pabandyti iskepti daugiasluoksni torta ir dar ispuosti visoliokis rozemis,lapeliais ir ornamentais....Dabar suku dubenelyje su medumi istirpinta sokolada,rasua jums ir dar vezime suneli supu....Ko nepadarysi del to savo Valentino.Vyra mat nuatraiua dar labaiu palepinti.Paziuresime kas gausis.Bet jei gausis,tai bus laaabai didelis aciu toms,kurio scia visokiu gudrybiu pridejo ir ismoke 4u.gif Idesiu nuotraukyte kai padarysiu papuosimus,o veliau ir visa torta,bet cia geriausiu atveju penktadieni ax.gif
Atsakyti
Labai lauksime bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 21:31)
Labai lauksime  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif


Oi,kaip gerai,kad parasei good.gif Gal galetum pasakyti ka as darau ne taip,kad man sokoladinis "plastelinas"nesigauna cray.gif Naudoju belgium dark chocolate 100g su 1v.s.medaus.Baltas puikiai gavosi,o stai sitas vienam kampe per kieta,o kitam kad ir minkscia,bet vistiek ne elastenga,tarsi trupeti kai bandau lankstyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 11, 20:45)
Oi,kaip gerai,kad parasei good.gif Gal galetum pasakyti ka as darau ne taip,kad man sokoladinis "plastelinas"nesigauna cray.gif Naudoju belgium dark chocolate 100g su 1v.s.medaus.Baltas puikiai gavosi,o stai sitas vienam kampe per kieta,o kitam kad ir minkscia,bet vistiek ne elastenga,tarsi trupeti kai bandau lankstyti verysad.gif

Na, as ne Cipciukas, bet bandau padeti ax.gif
1 variantas - dek viska vel ant garu, istirpink ir dadek dar medaus apie sauksta. Stingdink is naujo ir bandyk tada
2 variantas - bandyk visa mase gerai praminkyti, nors su sokoladu tai sunkiai sekasi rolleyes.gif Kur per kieta, truputi palaikius tarp pirstu jinai tikrai minkstesne pasidarys mirksiukas.gif
O kai sakai lyg trupa, tai gal tau tiesiog jau tirpti pradeda ir luzta, ar tiesiog tau sausa mase atrodo? Tada tikrai medaus truksta. Siaip, as kai darau, tai imu mazdaug 100 g sokolado ir 50 g medaus.
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 02 11, 23:12)
Na, as ne Cipciukas, bet bandau padeti ax.gif
1 variantas - dek viska vel ant garu, istirpink ir dadek dar medaus apie sauksta. Stingdink is naujo ir bandyk tada
2 variantas - bandyk visa mase gerai praminkyti, nors su sokoladu tai sunkiai sekasi  rolleyes.gif Kur per kieta, truputi palaikius tarp pirstu jinai tikrai minkstesne pasidarys mirksiukas.gif
O kai sakai lyg trupa, tai gal tau tiesiog jau tirpti pradeda ir luzta, ar tiesiog tau sausa mase atrodo? Tada tikrai medaus truksta. Siaip, as kai darau, tai imu mazdaug 100 g sokolado ir 50 g medaus.



Aciu labai 4u.gif Matyt cia bus mano variantas doh.gif O ta nepavykusi"plastelina"as jau ismeciau lauk is tos nevilties unsure.gif Bet triu dar tris plytas thumbup.gif Dar karteli deokoju 4u.gif
Atsakyti
As tai manau, jog arba sokoladas tirpinant buvo perkaitintas arba per mazai medaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 11 vasario 2009 - 23:41
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 12, 00:40)
As tai manau, jog arba sokoladas tirpinant buvo perkaitintas arba per mazai medaus smile.gif


Galimas ir sitas variantas...as istirpus sokoladui ji dar truputi palaikaiu ant ugnies...neilgai,bet gal ir to uzteko...kaip suprantu,tai istirpo ir nukelti reikia ar ne?
Atsakyti
TAIP , O KAM GI JĮ TEN DAR KAITINTI ...JIS LABAI TAM JAUTRUS doh.gif .....BISKI KAS NE TAIP IR " SVEIKA ŠIUKŠLINĘ " tongue.gif
Atsakyti
piemą kart darau plikytą kremą ax.gif parašyta, kad kaitint, kol sutirštės. o kaip žinot, kiek jis turi sutirštėt? tik truputį ar jau labai? žaliuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 12, 15:00)
piemą kart darau plikytą kremą  ax.gif parašyta, kad kaitint, kol sutirštės. o kaip žinot, kiek jis turi sutirštėt? tik truputį ar jau labai? žaliuoju doh.gif

aš kaitinu iki norimo tirštumo. Tortui darau ne tokį tirštą, o eklerams tirštesnį...Bet šiaip laikoma kad turi būti riebios naminės grietinės tirštumo:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 12, 15:28)
aš kaitinu iki norimo tirštumo. Tortui darau ne tokį tirštą, o eklerams tirštesnį...Bet šiaip laikoma kad turi būti riebios naminės grietinės tirštumo:)

ačiū smile.gif
bet prisiminus savo mamos naminę grietinę taip ir įsivaizduoju - pakabinu šaukštą ir stovi kokių 5 cm bokštas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 12, 14:38)
ačiū smile.gif
bet prisiminus savo mamos naminę grietinę taip ir įsivaizduoju - pakabinu šaukštą ir stovi kokių 5 cm bokštas biggrin.gif

Truputi mazesnio tirstumo hihihi.gif
Atsakyti