gal kokia didesnė foto buvo ir ištampė tau puslapiuką
QUOTE(miskouoga @ 2009 02 03, 11:05)
Man taip pat sitaip buvo nutike,bet veliau viskas vel susinormalizavo.Pamenu norejau napoleona kepti pagal PvilaS,bet nerode desinio soniuko Beja,va ka tik paziurejau dar-18psl.-tas pats,nerodo pilno vaizdo ten kazkas uzstrige ayvaizdziai,nes net atsakyti neduoda i zinute,truksta desines puses
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 03, 09:54)
Žinok kartais taip manau, nes kai pasakau Vilniečiams iš kur aš, tai dauguma nieko apie tokį miestelį nežino...
Tiesa, dabar tokių nežinančių apie Kelmę gerokai sumažėjo, juk labai garsi tragedija apie Jonaitiene nuvilnijo per visą` Lietuvą.
Tai pas mus jau juokas, kad jei kas ir žino tą miestelį tai tik pagal tai kad ten nusikaltėlių pilna....
Tiesa, dabar tokių nežinančių apie Kelmę gerokai sumažėjo, juk labai garsi tragedija apie Jonaitiene nuvilnijo per visą` Lietuvą.
Tai pas mus jau juokas, kad jei kas ir žino tą miestelį tai tik pagal tai kad ten nusikaltėlių pilna....
Na,ten pas jus visko pilna
QUOTE(RiMami @ 2009 02 03, 00:01)
"Jaunystės" receptą kaip nekeista kažkada radau rusų forume.
Aciu, RiMami Reikes kada isbandyt.
Ir is kur jus tuos rusiskus forumus randat
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 12:47)
....PAS MANE VISKAS GERAI 18 pslp.....
Idomiai...nesuprantu as tada,nes man ten tebestringa
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 03, 12:11)
Šitas forumas tikrai geras - ten daugumoj tortininkės profės tupi kažkada Glacee savo temoj nuorodą buvo davus, beje ji ten dar ir moderatorė to forumo O kokių tortų gražių ten esu mačius bet dabar kažkodėl nebeįleidžia į tortų papuošimų temą
Norėčiau Cipciuko paklaust jos nuomonės apie tą Jaunystę - jei turėtumėt minutėlę laiko ir pažiūrėtumėt į šio torto kremą - jis su želatina, bet ji pilasi į verdantį sirupą dar taip negirdėjus niekur gal tada tas kremas pasidaro "nekenksmigas" ir tortą gal galima papuošt beze tada Ten ir rašoma, kad puošiama beze kremu, bet dėl tos želatinos baisu
Miskouoga - kad kažkas negerai tai faktas Namuose viską normaliai rodo, o darbe rodo iš vis didžiulėmis raidėmis viską forume, anksčiau taip nebuvo, bet viską stumdyt galima ir įskaitoma
bet viską stumdyt galima ir įskaitoma
nesigauna man tie triukai,nesistumia iki galo tame puslapyje cia matyt moderatoriu pagalbos reikes ar dar kieno,kas tvarko visa musu rasleva
nesigauna man tie triukai,nesistumia iki galo tame puslapyje cia matyt moderatoriu pagalbos reikes ar dar kieno,kas tvarko visa musu rasleva
QUOTE(RiMami @ 2009 02 03, 13:03)
Norėčiau Cipciuko paklaust jos nuomonės apie tą Jaunystę - jei turėtumėt minutėlę laiko ir pažiūrėtumėt į šio torto kremą - jis su želatina, bet ji pilasi į verdantį sirupą dar taip negirdėjus niekur gal tada tas kremas pasidaro "nekenksmigas" ir tortą gal galima papuošt beze tada Ten ir rašoma, kad puošiama beze kremu, bet dėl tos želatinos baisu
net balsu zvengiau is Яунисте
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 03, 08:30)
kai mano tevukai abu nuo ten kile, tai butu nuodeme neapsilankyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 03, 13:03)
Šitas forumas tikrai geras - ten daugumoj tortininkės profės tupi kažkada Glacee savo temoj nuorodą buvo davus, beje ji ten dar ir moderatorė to forumo O kokių tortų gražių ten esu mačius bet dabar kažkodėl nebeįleidžia į tortų papuošimų temą
Miskouoga - kad kažkas negerai tai faktas Namuose viską normaliai rodo, o darbe rodo iš vis didžiulėmis raidėmis viską forume, anksčiau taip nebuvo, bet viską stumdyt galima ir įskaitoma
Aš jį jau buvau žiūrėjusi , ....matai ten gaunasi ale zefyras , todėl ir beze ant jo laikosi ....aplamai tai reikėtu juo užsiimti , tuo tortuku
O ji tai iš Lietuvos , ta mergina ...Wilnios