Uch cia ne morju tortas, cia tortukas sveikatele:)
QUOTE(daividija @ 2009 01 30, 18:25)
Morku tortas
Koks tortukas skanulis Kaip aš jį taip pražiopsojus buvau Aš irgi dar nieko su morkom nekepiau ir neįsivaizduoju kokie tie kepiniai su morkom gaunasi - reiks kada nors išbandyt
Sveikutes kepejeles
Na,stai ir as vel prisedau cia po tiek laiko.Vis nebuvo kada,mazylis demesio daug reikalauja
Iskepiau Napoleona pagal Sroves recepta.Skanu,patiko,tik truputi saldokas mano skoniui,nors sia popiete su juoda kava ir konjako laseliu buvo .Dariau pabandymui mazyti,is puses produktu,tad idesiu jums savo Napoleoniuka
O cia taip is virsaus,trafareta dariau Na,bet namuose valgyti ir greitomis,tai jau atleiskit-pirmas bandymas
Na,stai ir as vel prisedau cia po tiek laiko.Vis nebuvo kada,mazylis demesio daug reikalauja
Iskepiau Napoleona pagal Sroves recepta.Skanu,patiko,tik truputi saldokas mano skoniui,nors sia popiete su juoda kava ir konjako laseliu buvo .Dariau pabandymui mazyti,is puses produktu,tad idesiu jums savo Napoleoniuka
O cia taip is virsaus,trafareta dariau Na,bet namuose valgyti ir greitomis,tai jau atleiskit-pirmas bandymas
Graziai atrodo Napoleoncikas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 16:34)
Ah ..napoleonas ....tortų karalius .....kurio gabalėlio visada labai norisi
“Napaleona“ visad kepu is puses normos.Sekantis kepinys Jusu Cipciuk Medaus tortas .
CIPCIUK,o ar tikrai ,darant is puses normos produktu,gausis standartinio dydzio tortukas?Ir dar..kuo pertepet raudonai?Aciu.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 16:34)
Ah ..napoleonas ....tortų karalius .....kurio gabalėlio visada labai norisi
as jauciu viena is nedaugelio, kuriai nesinori napalionu (niekada nesupratau ko ten visi alpsta del jo, nei grazus, nei skanus ). man torte turi buti arba sokolado arba riesutu ir kuo maziau sviestiniu kremu, kad jis galetu vadintis tikru tortu bet kaip rusai sako na vkus i na cviet tovarishchei niet
zodziu, as su savo klausimais eilini karta. arteja mano vienos drauges gimtadienis ir as kaip tikrai draugei galvoju padaryti siurpriza - 30 tortu ir 1 zvakute... mini 30 tortuku kazkada lyg pas mishele buvau uztikus a la tortuku/pyragaiciu recepta, tai norejau paprasyti, kad jei kur nors uztiktumet tokiu receptu, gal galima butu juos cia ikelti?
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 01, 18:08)
“Napaleona“ visad kepu is puses normos.Sekantis kepinys Jusu Cipciuk Medaus tortas .
CIPCIUK,o ar tikrai ,darant is puses normos produktu,gausis standartinio dydzio tortukas?Ir dar..kuo pertepet raudonai?Aciu.
Tai jau patikėk, aš kai paskaičiau, kad gausis gigantas arba du normalūs irgi suabejojau, bet kai iškepiau iš visos normos net 11 lakštų 26 cm skersmens, tai teko patikėti, išėjo du normalaus dydžio tortai ką sako Cipciukas reikia šventai tikėti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 01, 19:20)
man torte turi buti arba sokolado arba riesutu ir kuo maziau sviestiniu kremu, kad jis galetu vadintis tikru tortu
Visa tai galima suderinti su Napoleonu
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 01, 20:20)
daividija irgi yra kepusi mazus tortukus, jei neklystu
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 01, 19:45)
Visa tai galima suderinti su Napoleonu
QUOTE(KibirVibir @ 2009 02 01, 19:49)
vat as irgi lyg prisimenu kad kazkas grasino kepti mazus pyragaicius, bet ar kepe tai ir nzn.
QUOTE(KibirVibir @ 2009 02 01, 17:49)
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 01, 18:00)
vat as irgi lyg prisimenu kad kazkas grasino kepti mazus pyragaicius, bet ar kepe tai ir nzn.
Kepiau kepiau.Miseles citrininius pyragaicius ir pyragaicius opera,tik man jie taip graziai nesusipjauste,bet skonis tai patiko abieju,tie citrininiai tokie gaivus,o opera su kavos aromatu,tai tiko visiems kas megsta gaivius ir sokoladinius.As ikisau nakciai i saldymo kamera(tai visai nebutina,bet neturejau saldytuve vietos),po to nevisai atsilusius bandziau supjaustyt,tai nelygiai susipjauste,virsaus net nepuosiau,paprasciausiai sudejau i didele lekste ir tokius ir tokius.Miseles tokie grazus,o mano kaip atpjauto torto gabaleliai net nefotografavau.