QUOTE(linete6 @ 2008 12 28, 14:44)
Na sveikuciukes tortuku kepejos.O as noreciau issikepti torta naujiems metams su paukscio pieno pertepimu.Kiek visur ziurejau tai ten visas tortas is pauksciu pieno.Bet as noreciau kad tik pertepimas butu,gal koki kas turit.Busiu labai dekinga
.
Gal per velai,pas save radau toki:
PAUKŠI PIENO TORTAS
3 pakeliai varšk!s, 300 g sviesto, 4 kiaušiniai, 3 v.š. želatinos, 2 st. cukraus, 0,5 l pieno, razin, kvap,
riešut, marmelado. Sald., vaisi iš kompoto, /v, kt. Vaisi (ko turite), citrinos r3gšties, galima ir svaraini.
Dedant / mas5, reikia susmulkinti riešutus, vaisius ir kt., kvapai (vanil!, romas, migdolai).
Prieš pradedant gaminti, reikia želatin užpilti pienu. Varšk du kartus permalti msmale, cukr%, sviest ir
kiaušinius (trynius) išsukti iki purumo, paskui sudt varšk., visus prieskonius ir visk išmaišyti.
Paskui šildyti želatin. Bliudel$ su želatina užpilta pienu $statyti $ kit ind su vandeniu dti ant plytels ir
šildyti, kol išsileis želatina. Tada atvsinti, kad bAt% šilta, bet ne karšta ir pilti $ mas., išmaišyti. Po to
išplakti baltymus, supilti $ mas., išmaišyti ir supilti $ ind, kuris yra išklotas drgna marle, dti $ šaldytuv,
laikyti, kol sustings. Ind apvertus, išimti $ kit, nuimti marl..Paprasciausiai pertepk biskvitus ir viskas,tik gal sudrekint juos reiktu
Papildyta:
O,dievai,kas cia pasidare?