Labas vakaras, kepejeles
Jusu temos neseku (ir isvis labai retai uzsuku i kulinariniu ideju skyreli) bet kazkada, anksciau, maciau torta su vertikliais biskvitais...perziurejau tortus pirmame puslapyje, bet neradau...ir verciu temas, gal pas Sonatina maciau...net nezinau...padekit man prasau gal kas turi uzsiseivines receptuka tokio idomaus tortuko. Maciau nuotrauka- pertepimai buvo vertikalus (iprasta matyti horizontalius) busiu labai labai dekinga
QUOTE(zuzula @ 2009 01 27, 21:36)
Labas vakaras, kepejeles
Jusu temos neseku (ir isvis labai retai uzsuku i kulinariniu ideju skyreli) bet kazkada, anksciau, maciau torta su vertikliais biskvitais...perziurejau tortus pirmame puslapyje, bet neradau...ir verciu temas, gal pas Sonatina maciau...net nezinau...padekit man prasau gal kas turi uzsiseivines receptuka tokio idomaus tortuko. Maciau nuotrauka- pertepimai buvo vertikalus (iprasta matyti horizontalius) busiu labai labai dekinga
paieskok miseles receptu temoi
Parodysiu ir as savo Napoleoncika
Darydas pagal sita recepta, tik kremui naudojau ne 10, o 13 proc grietinele
Darydas pagal sita recepta, tik kremui naudojau ne 10, o 13 proc grietinele
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 28, 17:45)
Parodysiu ir as savo Napoleoncika
Mmmmm,noriu!!!!
Įkelsiu ir aš tortą Juodąjį mišką.Dariau savam vartojimui,ragausim ryt.Tik dariau be alkoholio,nes vaikai valgys.vietoj to dėjau,romo kvapus.Bet jau labai jis man apetitnai atrodė daryt.
Kaip graziai atrodo
QUOTE(zebra @ 2009 01 28, 19:22)
Įkelsiu ir aš tortą Juodąjį mišką.Dariau savam vartojimui,ragausim ryt.Tik dariau be alkoholio,nes vaikai valgys.vietoj to dėjau,romo kvapus.Bet jau labai jis man apetitnai atrodė daryt.
jau torto grozis O kuo virsus puostas?
QUOTE(zebra @ 2009 01 28, 18:22)
jau kaip graziai ir skaniai atrodo?
Cia plikyta tesla puosta
jetau kaip as pavydziu kad jus visos savam valgymui taip pasipuosiat tortus man ideju dazniausiai pritruksta,pagalvoju jog greit suvalgysim ir nesuku galvos
Masiania, žiūriu į jį ir vėl aš jo noriu Mmm skaniai atrodo
Zebra, žavus ir labai gražiai papuoštas tortukas Bet kaip gražiai papuošimai tokie atrodo
Zebra, žavus ir labai gražiai papuoštas tortukas Bet kaip gražiai papuošimai tokie atrodo