QUOTE(Povila$ @ 2009 01 04, 10:34)
Pagooglinau, tai radau, jog grietinele, brendis ir sokolado skonis. As nevalgiau, taciau manau jeigu esi valgiusi tikrai gali eksperimentuoti
O as googlinau googlinau ir niekur neradau, tai dabar jus man jeigu galit patarkit, kokios turetu buti proporcijos ir kaip toks kremas turetu buti gaminamas ir kas tas sokolado skonis, cia kazkokia esencija?
beje dideliausias ir nuosirdizausias dekui cypciukui uz medaus torto recepta, jau du kartus kepiau ir dar vienas laukia, tevukas uzsiprase viso torto tik sau, o tai jau nerealus ivertinimas
aciu iki siol niekad nebuvau taip isliaupsinta
zodziu be galo dekinga.
o ta presto krema noreciau pritaikyti meducio torto sutepimui, man kazkaip nelabai patinka tas vienos grietineles skonis, nors kitiems jis labai gerai, bet as tipo jau pradesiu eksperementuoti, kol sukaupsiu jegas kitam tortui, jei cypciukas neuzpyks