Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

QUOTE(Masiania* @ 2009 01 04, 16:08)
Rytoj turgus nedirba mirksiukas.gif

Pas mus dirba biggrin.gif tokie ale turgeliai kiekviena diena, kai is kaimo priveza pieno, grietines, sviesto ir kt.(ir prie daugiabuciu net stovi bobulkos rolleyes.gif )Skaiciau, kad tirkram napoleonui reikalingas gyvas pienas ir grietine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 04, 17:22)
Pas mus dirba biggrin.gif tokie ale turgeliai kiekviena diena, kai is kaimo priveza pieno, grietines, sviesto ir kt.(ir prie daugiabuciu net stovi bobulkos rolleyes.gif )Skaiciau, kad tirkram napoleonui reikalingas gyvas pienas ir grietine g.gif


Nebutinai, na nebent megstate riebu napoleona biggrin.gif as ir tai prisipazinsiu - kai kepu lakstus tai sviesta i Eve margarina pakeiciu blush2.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif ......ir as , kartais , kai sviestuko nebeturiu saldytuve blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 04, 10:34)
Pagooglinau, tai radau, jog grietinele, brendis ir sokolado skonis. As nevalgiau, taciau manau jeigu esi valgiusi tikrai gali eksperimentuoti  mirksiukas.gif

O as googlinau googlinau ir niekur neradau, tai dabar jus man jeigu galit patarkit, kokios turetu buti proporcijos ir kaip toks kremas turetu buti gaminamas ir kas tas sokolado skonis, cia kazkokia esencija?
beje dideliausias ir nuosirdizausias dekui cypciukui uz medaus torto recepta, jau du kartus kepiau ir dar vienas laukia, tevukas uzsiprase viso torto tik sau, o tai jau nerealus ivertinimas thumbup.gif aciu iki siol niekad nebuvau taip isliaupsinta blush2.gif zodziu be galo dekinga. 4u.gif
o ta presto krema noreciau pritaikyti meducio torto sutepimui, man kazkaip nelabai patinka tas vienos grietineles skonis, nors kitiems jis labai gerai, bet as tipo jau pradesiu eksperementuoti, kol sukaupsiu jegas kitam tortui, jei cypciukas neuzpyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 04, 15:51)
Na va idesiu savo Napoleona, kaip zadejau. Savam naudojimui, tai beveik nepuostas  ax.gif  Kremas tik turetu buti daaaug sviesesnis, taciau pas mane beveik nesiskiria nuo lakstu, kadangi ganetinai daug ipiliau brendzio koncentrato.  smile.gif
user posted image



Itariu,kad ir as eisiu i parduotuve produktu trukstamu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 01 04, 16:37)
O as googlinau googlinau ir niekur neradau, tai dabar jus man jeigu galit patarkit, kokios turetu buti proporcijos ir kaip toks kremas turetu buti gaminamas ir kas tas sokolado skonis, cia kazkokia esencija?
beje dideliausias ir nuosirdizausias dekui cypciukui uz medaus torto recepta, jau du kartus kepiau ir dar vienas laukia, tevukas uzsiprase viso torto tik sau, o tai jau nerealus ivertinimas  thumbup.gif aciu iki siol niekad nebuvau taip isliaupsinta  blush2.gif zodziu be galo dekinga.  4u.gif
o ta presto krema noreciau pritaikyti meducio torto sutepimui, man kazkaip nelabai patinka tas vienos grietineles skonis, nors kitiems jis labai gerai, bet as tipo jau pradesiu eksperementuoti, kol sukaupsiu jegas kitam tortui, jei cypciukas neuzpyks 4u.gif


Cipciukas tiiiiiiikrai neužpyks .....eksperimentuokite , o dėl to kito kremo bijau ka ir patarti , reikia ji paragauti , tada nors kiek suprasčiau , kiek ko dėta .
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 01 04, 17:37)
O as googlinau googlinau ir niekur neradau, tai dabar jus man jeigu galit patarkit, kokios turetu buti proporcijos ir kaip toks kremas turetu buti gaminamas ir kas tas sokolado skonis, cia kazkokia esencija?


Apie torta raso taip:
Ypatingos sudeties, su svelnios grietineles pertepimu, firminis tortas nekasdienei nuotaikai sukurti.
Banguotas, gyvas ir nepakartojamas skonis, kuriame istirpe gerai pazystami kakavos, grietineles ir brendzio aromatai.

Is paveiksliuko matau, jog ten du sokoladinio biskvito sluoksniai pertepti grietineles kremu ir apibarstyta kakava. Hm... Kazkuo primena Tiramisu, bet ne tai... Manau, jog ten paprasta grietinele (na gal imaisyta kokio kvapu ir t.t), o torto skonis paprasciausiai keiciasi nuo sokoladinio biskvito, sulaistyto brendziu + kakava smile.gif Manyciau ax.gif Nors neragavus tikrai sunku kanors patarti... doh.gif
Atsakyti
Būtinai reiktu paragauti , nes ar ten tik brendžio kvapai , ar tikras alkoholis , tai didelis skirtumas .
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 04, 15:51)

Pala, o tai su margarinu liesiau taip iseina, juk eve riebalu irgi atrodo 80, panasiai, kaip svieste, ar del to, kad jie gyvulines kilmes?As tai margarina stengiuos kuo maziau naudoti(kvailas isitikinimas gal, taciau vieno gydytojo nuomone, tai pats didziausias blogis maiste, koks tik gali buti)
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 04, 19:49)
Pala, o tai su margarinu liesiau taip iseina, juk eve riebalu irgi atrodo 80, panasiai, kaip svieste, ar del to, kad jie gyvulines kilmes?As tai margarina stengiuos kuo maziau naudoti(kvailas isitikinimas gal, taciau vieno gydytojo nuomone, tai pats didziausias blogis maiste, koks tik gali buti)


Na man kazkaip lyg ir liesiau, nors riebumas tai toks pats. Bet augalines ir gyvulines kilmes riebalai truputi skiriasi. smile.gif As turiu pazystama, kuri tvirtina, jog nuo margarino vyrai plinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Mirsim vistiek kada nors, tad ar sviesta ar margarina naudot, manau jokio skirtumo biggrin.gif nu cia ziauriai as uzvariau blink.gif
Atsakyti
Tai cia ne tame esme, tiesiog kiekvienas renkasi pagal savo paziuras, o kad ten kazkas blogai nuo to margarino buna tai niekur nera istirta ir aprasyta. As pvz. pirmenybe teikiu margarinui, kadangi manau jog jis sveikiau negu sviestas - nors cia vel galima gincytis iki vidurnakcio biggrin.gif
Atsakyti