Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

vakar kepiau negrą pirmą kartą gyvenime
iš viso, pirmą kartą gyvenime kepiau tortui biskvitą

na, kilo kilo, paskui man atrodo, šiek tiek susmego, bet kadangi liko storumo kaip pusė torto formos, ir dar įkandamas, tai, manau, galima užskaityti kaip ne visai sukritusį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 24, 08:03)
vkr eilini kart kritau i pravala su sokoladiniais biskvitais... (jau -iolikta karta prizadu ju nebekepti). gavosi blynas su kuriuo galima butu ka nors mušti... unsure.gif  reik ant greičio kokio pavykstančio šokoladinio biskvito...

Kepk šitą biskvitą - visada pavyksta, lengva padaryti, iškepa lygus, nereikia atskirti trynių ir baltymų. Vienintelis dalykas - kiaušus su cukrumi reikia plakti mikseriu 8 - 10 minučių. Tai vienas geriausių mano biskvito receptų. O ir pats tortas laaabai skanus, bananus galima pakeisti vyšniomis ar kt. Gaila, kad nieks į šį tortą neatkreipė dėmesio verysad.gif Jis toks skanus wub.gif

Srove, laaabai gražutis tortas - ir turi būt skanuuus wub.gif Norėčiau gabaliuko ir aš, kaip tik geriu kavą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 24 gruodžio 2008 - 09:35
verysad.gif
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 24, 08:51)
Tai ne mano schmoll.gif  , o Miseles receptas , bet taip turi buti , reikejo ji formoje tepti , blynai ir pas mane kieti kaip macai buvo , bet sumirko super  thumbup.gif , man jis vienas is skaniausiu  tongue.gif viskas bus okei pamatysi  mirksiukas.gif

Aciu Cyciuk 4u.gif kad paguodet... Sakau jau prakrapsciau, tai tokie suminksteje... gal tikrai bus viskas akiej rolleyes.gif
Na receptas Miseles, bet jau kadangi esat pas mus cia superine kepejele.. tai ir prskyriau Jums ir kokio skanumo atrodo nuotraukoj...
Et asss... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 12 23, 22:49)
kuo pasiulytumete keisti torte musu svelniaja varske? negaunu jos pirkti. pirkau philadelfia bet paragau toks surokas bijau kad sugadinsiu torta g.gif
zymiai pigesne, o lygiai tokia pat yra Norfoje bei dabar jau Maximoje parduodama Alma kremine varske, jos indelyje yra 400g o kainuoja 4,4Lt thumbup.gif ji poros procentu riebumo, tokia svelnute ir labai skani, su ja kepti nebandziau bet Kaledom ka nors sugalvosiu smile.gif beje yra ir saldzios Alma vanilines kremines varskes, ir kakavines, bet ju nesu bandzius :)kepiniams siandien pirksiu ta saldinta, gal pyragaiciu is sluokniuotos teslos su ja pagaminsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 24 gruodžio 2008 - 10:46
QUOTE(RiMami @ 2008 12 24, 10:34)
Kepk šitą biskvitą - visada pavyksta, lengva padaryti, iškepa lygus, nereikia atskirti trynių ir baltymų. Vienintelis dalykas - kiaušus su cukrumi reikia plakti mikseriu 8 - 10 minučių. Tai vienas geriausių mano biskvito receptų. O ir pats tortas laaabai skanus, bananus galima pakeisti vyšniomis ar kt. Gaila, kad nieks į šį tortą neatkreipė dėmesio verysad.gif Jis toks skanus wub.gif

Srove, laaabai gražutis tortas - ir turi būt skanuuus wub.gif Norėčiau gabaliuko ir aš, kaip tik geriu kavą blush2.gif

Kepsiu šiandien Juodąjį Mišką, tai išbandysiu tavo biskvitą smile.gif
Atsakyti
Sveikutės blush2.gif
Kepiau tortą "Juodasis Miškas". rolleyes.gif Čia mano "blynas" laugh.gif :
user posted image
mano pirmoji vertintoja, dešinėj matosi laugh.gif

Gal galit patarti kokį šokoladą pirkti (o gal dar papildomai kažką dedat? ), norint padaryti papuošimus tortui? rolleyes.gif Kol ištirpinau visus gabalus, jis sutirštėjo. unsure.gif Negalėjau išspausti su konditeriniu švirkštu pro mažesnę skylutę. Išėjo tik tokie "blynai" laugh.gif (darydama papuošimus, rėmiausi šiuo postu )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny.: 24 gruodžio 2008 - 12:04
QUOTE(RiMami @ 2008 12 24, 09:34)

butinai pabandysiu, bet kada nors veliau, nes skamba tikrai neblogai... dabar sedziu su nedakilusiu sokoladiniu biskvitu ir nedakilusiu trupanciu sviesiu biskvitu (pgl cipciuko anansinio recepta neisejo blink.gif gal koki 10-a kart kepu ir vat ta 10-a kart neisejo lotuliukas.gif )
žodžiu siandien ne mano diena. taskas.
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 24, 07:34)

ATKREIPE atkreipe,jis mane atprintintas ir laukia eiles thumbup.gif
Daivve,ne tau vienai cia taip blogai,man paskutiniu metu irgi tik nesekmes visokios,bandyk,kepk,tikrai gausis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 23, 23:25)
Svelniosios varskes yra IKI ir RIMI visada. O siaip galima paprasta varske nsudoti, tik pertrinta iki vientisos mases

ieskau as jos glaza isputus nuolat - nera IKI, nei Norfoj, nei Maximoj unsure.gif Rimi ner pas mus..

Gaila, kad nieks į šį tortą neatkreipė dėmesio verysad.gif Jis toks skanus wub.gif

as dabar labai atkreipiau, uzsisaugojau smile.gif kai tik bus proga - pabandysiu, nes skamba viliojanciai smile.gif o biskvitai iskepti jau tokie (jis toks pat kaip juodojo misko), ir tepsiu, nes vysnios jau mirksta brendyje is saldiklio isimtos, tad sitas varijantas bus kitam kartui smile.gif ryt nesiuos i svecius
Atsakyti

Kaip žadėjau, išbandžiau biskvitą ir netyčiom - tortuką smile.gif

Biskvitas išėjo IDEALUS. Tiesa, labai trupėjo, nes negalėjau palikt nakčiai pailsėt, tik atvėsusį pjausčiau.. Ir dar - jei valgyčiau vieną, man būtų sausokas, bet sulietas kuom nors.. Niam niam!! Labai geras. Be to, labai lygiai iškilo - niekur lygint nereikėjo. Super. Persirašau į geriausių receptų sąsiuvinį.

O su tortuku buvo taip - kai kepiau antrą biskvitą, kažkas galvoj pasimaišė ir kitaip sumaišiau produktus tešlai. Žodžiu, iškilo nelygiai, vienoj pusėj išvis neiškilo. Tai negi tokį į svečius veši - kepiau dar kartą. O iš likusio biskvito sutepiau pusinį tavo trotuką thumbup.gif - tik pasiunčiau kai ką parduotuvėn, kad bananų nupirktų, ir šmakt, šmakt, ir sutepliojau. Labai gardus tortukas, na, BEGALINIAI, o ir paruošiamas labai greitai.

Ačiū ačiū ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 12 25, 14:52)
Kaip žadėjau, išbandžiau biskvitą ir netyčiom - tortuką smile.gif

Oi, kaip smagu, kad tau pavyko ir kad patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif - man jis irgi vienas skaniausių tortukų wub.gif, o jei drėkindama dar kokio brendžiuko ar likeriuko įpili tai išvis wub.gif wub.gif wub.gif skanumėlis. O kodėl fotkės neįdėjai ax.gif , pasirodyk, nekankink blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 25, 19:18)
Oi, kaip smagu, kad tau pavyko ir kad patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  - man jis irgi vienas skaniausių tortukų wub.gif, o jei drėkindama dar kokio brendžiuko ar likeriuko įpili tai išvis wub.gif  wub.gif  wub.gif skanumėlis. O kodėl fotkės neįdėjai ax.gif , pasirodyk, nekankink blush2.gif

Oi, tai kad jau ir pėdos ataušo torto..
Na, kadangi jį dariau "ant greitųjų" naminiam vartojimui, tai net nepuošiau, tik aptepliojau tuo maskarponės-kakavos kremu, ir viskas.. O Juodąjį Mišką šeima išsivežė, o aš drauge nevažiavau, tai ir neturiu nuotraukų ax.gif Bet maskarponės dar likę, tai, manau, dar sutepliosiu kada tą torčiuką. Puikus netikėtas atradima thumbup.gif
Atsakyti