vakar kepiau negrą pirmą kartą gyvenime
iš viso, pirmą kartą gyvenime kepiau tortui biskvitą
na, kilo kilo, paskui man atrodo, šiek tiek susmego, bet kadangi liko storumo kaip pusė torto formos, ir dar įkandamas, tai, manau, galima užskaityti kaip ne visai sukritusį
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 24, 08:03)
vkr eilini kart kritau i pravala su sokoladiniais biskvitais... (jau -iolikta karta prizadu ju nebekepti). gavosi blynas su kuriuo galima butu ka nors mušti... reik ant greičio kokio pavykstančio šokoladinio biskvito...
Kepk šitą biskvitą - visada pavyksta, lengva padaryti, iškepa lygus, nereikia atskirti trynių ir baltymų. Vienintelis dalykas - kiaušus su cukrumi reikia plakti mikseriu 8 - 10 minučių. Tai vienas geriausių mano biskvito receptų. O ir pats tortas laaabai skanus, bananus galima pakeisti vyšniomis ar kt. Gaila, kad nieks į šį tortą neatkreipė dėmesio Jis toks skanus
Srove, laaabai gražutis tortas - ir turi būt skanuuus Norėčiau gabaliuko ir aš, kaip tik geriu kavą
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 24, 08:51)
Tai ne mano , o Miseles receptas , bet taip turi buti , reikejo ji formoje tepti , blynai ir pas mane kieti kaip macai buvo , bet sumirko super , man jis vienas is skaniausiu viskas bus okei pamatysi
Aciu Cyciuk kad paguodet... Sakau jau prakrapsciau, tai tokie suminksteje... gal tikrai bus viskas akiej
Na receptas Miseles, bet jau kadangi esat pas mus cia superine kepejele.. tai ir prskyriau Jums ir kokio skanumo atrodo nuotraukoj...
Et asss...
QUOTE(gretoole @ 2008 12 23, 22:49)
kuo pasiulytumete keisti torte musu svelniaja varske? negaunu jos pirkti. pirkau philadelfia bet paragau toks surokas bijau kad sugadinsiu torta
zymiai pigesne, o lygiai tokia pat yra Norfoje bei dabar jau Maximoje parduodama Alma kremine varske, jos indelyje yra 400g o kainuoja 4,4Lt ji poros procentu riebumo, tokia svelnute ir labai skani, su ja kepti nebandziau bet Kaledom ka nors sugalvosiu beje yra ir saldzios Alma vanilines kremines varskes, ir kakavines, bet ju nesu bandzius :)kepiniams siandien pirksiu ta saldinta, gal pyragaiciu is sluokniuotos teslos su ja pagaminsiu
QUOTE(RiMami @ 2008 12 24, 10:34)
Kepk šitą biskvitą - visada pavyksta, lengva padaryti, iškepa lygus, nereikia atskirti trynių ir baltymų. Vienintelis dalykas - kiaušus su cukrumi reikia plakti mikseriu 8 - 10 minučių. Tai vienas geriausių mano biskvito receptų. O ir pats tortas laaabai skanus, bananus galima pakeisti vyšniomis ar kt. Gaila, kad nieks į šį tortą neatkreipė dėmesio Jis toks skanus
Srove, laaabai gražutis tortas - ir turi būt skanuuus Norėčiau gabaliuko ir aš, kaip tik geriu kavą
Srove, laaabai gražutis tortas - ir turi būt skanuuus Norėčiau gabaliuko ir aš, kaip tik geriu kavą
Kepsiu šiandien Juodąjį Mišką, tai išbandysiu tavo biskvitą
Sveikutės
Kepiau tortą "Juodasis Miškas". Čia mano "blynas" :
mano pirmoji vertintoja, dešinėj matosi
Gal galit patarti kokį šokoladą pirkti (o gal dar papildomai kažką dedat? ), norint padaryti papuošimus tortui? Kol ištirpinau visus gabalus, jis sutirštėjo. Negalėjau išspausti su konditeriniu švirkštu pro mažesnę skylutę. Išėjo tik tokie "blynai" (darydama papuošimus, rėmiausi šiuo postu )
Kepiau tortą "Juodasis Miškas". Čia mano "blynas" :
mano pirmoji vertintoja, dešinėj matosi
Gal galit patarti kokį šokoladą pirkti (o gal dar papildomai kažką dedat? ), norint padaryti papuošimus tortui? Kol ištirpinau visus gabalus, jis sutirštėjo. Negalėjau išspausti su konditeriniu švirkštu pro mažesnę skylutę. Išėjo tik tokie "blynai" (darydama papuošimus, rėmiausi šiuo postu )
QUOTE(RiMami @ 2008 12 24, 09:34)
Kepk šitą biskvitą - visada pavyksta, lengva padaryti, iškepa lygus, nereikia atskirti trynių ir baltymų. Vienintelis dalykas - kiaušus su cukrumi reikia plakti mikseriu 8 - 10 minučių. Tai vienas geriausių mano biskvito receptų. O ir pats tortas laaabai skanus, bananus galima pakeisti vyšniomis ar kt. Gaila, kad nieks į šį tortą neatkreipė dėmesio Jis toks skanus
Srove, laaabai gražutis tortas - ir turi būt skanuuus Norėčiau gabaliuko ir aš, kaip tik geriu kavą
Srove, laaabai gražutis tortas - ir turi būt skanuuus Norėčiau gabaliuko ir aš, kaip tik geriu kavą
butinai pabandysiu, bet kada nors veliau, nes skamba tikrai neblogai... dabar sedziu su nedakilusiu sokoladiniu biskvitu ir nedakilusiu trupanciu sviesiu biskvitu (pgl cipciuko anansinio recepta neisejo gal koki 10-a kart kepu ir vat ta 10-a kart neisejo )
žodžiu siandien ne mano diena. taskas.
QUOTE(RiMami @ 2008 12 24, 07:34)
Kepk šitą biskvitą - visada pavyksta, lengva padaryti, iškepa lygus, nereikia atskirti trynių ir baltymų. Vienintelis dalykas - kiaušus su cukrumi reikia plakti mikseriu 8 - 10 minučių. Tai vienas geriausių mano biskvito receptų. O ir pats tortas laaabai skanus, bananus galima pakeisti vyšniomis ar kt. Gaila, kad nieks į šį tortą neatkreipė dėmesio Jis toks skanus
ATKREIPE atkreipe,jis mane atprintintas ir laukia eiles
Daivve,ne tau vienai cia taip blogai,man paskutiniu metu irgi tik nesekmes visokios,bandyk,kepk,tikrai gausis
QUOTE(Inočka @ 2008 12 23, 23:25)
Svelniosios varskes yra IKI ir RIMI visada. O siaip galima paprasta varske nsudoti, tik pertrinta iki vientisos mases
ieskau as jos glaza isputus nuolat - nera IKI, nei Norfoj, nei Maximoj Rimi ner pas mus..
QUOTE(RiMami @ 2008 12 24, 10:34)
Gaila, kad nieks į šį tortą neatkreipė dėmesio Jis toks skanus
as dabar labai atkreipiau, uzsisaugojau kai tik bus proga - pabandysiu, nes skamba viliojanciai o biskvitai iskepti jau tokie (jis toks pat kaip juodojo misko), ir tepsiu, nes vysnios jau mirksta brendyje is saldiklio isimtos, tad sitas varijantas bus kitam kartui ryt nesiuos i svecius
QUOTE(RiMami @ 2008 12 24, 10:34)
Kepk šitą biskvitą - visada pavyksta, lengva padaryti, iškepa lygus, nereikia atskirti trynių ir baltymų. Vienintelis dalykas - kiaušus su cukrumi reikia plakti mikseriu 8 - 10 minučių. Tai vienas geriausių mano biskvito receptų. O ir pats tortas laaabai skanus, bananus galima pakeisti vyšniomis ar kt. Gaila, kad nieks į šį tortą neatkreipė dėmesio Jis toks skanus
Kaip žadėjau, išbandžiau biskvitą ir netyčiom - tortuką
Biskvitas išėjo IDEALUS. Tiesa, labai trupėjo, nes negalėjau palikt nakčiai pailsėt, tik atvėsusį pjausčiau.. Ir dar - jei valgyčiau vieną, man būtų sausokas, bet sulietas kuom nors.. Niam niam!! Labai geras. Be to, labai lygiai iškilo - niekur lygint nereikėjo. Super. Persirašau į geriausių receptų sąsiuvinį.
O su tortuku buvo taip - kai kepiau antrą biskvitą, kažkas galvoj pasimaišė ir kitaip sumaišiau produktus tešlai. Žodžiu, iškilo nelygiai, vienoj pusėj išvis neiškilo. Tai negi tokį į svečius veši - kepiau dar kartą. O iš likusio biskvito sutepiau pusinį tavo trotuką - tik pasiunčiau kai ką parduotuvėn, kad bananų nupirktų, ir šmakt, šmakt, ir sutepliojau. Labai gardus tortukas, na, BEGALINIAI, o ir paruošiamas labai greitai.
Ačiū ačiū ačiū
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 12 25, 14:52)
Kaip žadėjau, išbandžiau biskvitą ir netyčiom - tortuką
Oi, kaip smagu, kad tau pavyko ir kad patiko - man jis irgi vienas skaniausių tortukų , o jei drėkindama dar kokio brendžiuko ar likeriuko įpili tai išvis skanumėlis. O kodėl fotkės neįdėjai , pasirodyk, nekankink
QUOTE(RiMami @ 2008 12 25, 19:18)
Oi, kaip smagu, kad tau pavyko ir kad patiko - man jis irgi vienas skaniausių tortukų , o jei drėkindama dar kokio brendžiuko ar likeriuko įpili tai išvis skanumėlis. O kodėl fotkės neįdėjai , pasirodyk, nekankink
Oi, tai kad jau ir pėdos ataušo torto..
Na, kadangi jį dariau "ant greitųjų" naminiam vartojimui, tai net nepuošiau, tik aptepliojau tuo maskarponės-kakavos kremu, ir viskas.. O Juodąjį Mišką šeima išsivežė, o aš drauge nevažiavau, tai ir neturiu nuotraukų Bet maskarponės dar likę, tai, manau, dar sutepliosiu kada tą torčiuką. Puikus netikėtas atradima