eik tu sau , srove, kaip skaniai tavo tortukas atrodo... ir as noriu tokio gabalelio...
QUOTE(ziwiliute @ 2008 12 23, 21:42)
eik tu sau , srove, kaip skaniai tavo tortukas atrodo... ir as noriu tokio gabalelio...
Prasom, imk kol yra
kuo pasiulytumete keisti torte musu svelniaja varske? negaunu jos pirkti. pirkau philadelfia bet paragau toks surokas bijau kad sugadinsiu torta
QUOTE(gretoole @ 2008 12 23, 21:49)
kuo pasiulytumete keisti torte musu svelniaja varske? negaunu jos pirkti. pirkau philadelfia bet paragau toks surokas bijau kad sugadinsiu torta
Svelniosios varskes yra IKI ir RIMI visada. O siaip galima paprasta varske nsudoti, tik pertrinta iki vientisos mases
mergaitės, kur patalpintas cipsiuko ananasinis tortas, nu niekur nerandu
ačiū
ačiū
inočka ačiū dideliausias dabar turėsiu ir darbiniam kompe ir naminiame
vkr eilini kart kritau i pravala su sokoladiniais biskvitais... (jau -iolikta karta prizadu ju nebekepti). gavosi blynas su kuriuo galima butu ka nors mušti... reik ant greičio kokio pavykstančio šokoladinio biskvito...
Vakar nakti... dariau napoleona pagal Cipciuko recepta.. kai iskepe blynai tai gavosi tokie kieti... isviriau krema, dejau ne virta kondencuota, bet RUDUDU, kremas gavosi toks skystokas... sutepiau... per krastus eme teketi... paslegiau kaip ir buvo pagal recepta liepiama.. tai saldytuve pritekejo.. siandien paciupinejau atrodo blynai suminkstejo.. bet kazkaip nekelia pasitikejimo tas tortas... ir lyg ir saldumo kreme truksta.. paskutiniu metu kazkaip labai nebesiseka su tortais... dar siandien po darbo sakau reikes gal Juodaji miska iskepti... jei neisieis biskvitas... (manau grietinele iseis isplati ir vysnias surikiuoti), tai va jei neiseis biskvitas... eisiu... eisiu... su gyvuneliais pasikalbeti...
Palinkekit man sekems...
Aciu
Palinkekit man sekems...
Aciu
QUOTE(Daivve @ 2008 12 24, 08:16)
Vakar nakti... dariau napoleona pagal Cipciuko recepta.. kai iskepe blynai tai gavosi tokie kieti... isviriau krema, dejau ne virta kondencuota, bet RUDUDU, kremas gavosi toks skystokas... sutepiau... per krastus eme teketi... paslegiau kaip ir buvo pagal recepta liepiama.. tai saldytuve pritekejo.. siandien paciupinejau atrodo blynai suminkstejo.. bet kazkaip nekelia pasitikejimo tas tortas... ir lyg ir saldumo kreme truksta.. paskutiniu metu kazkaip labai nebesiseka su tortais... dar siandien po darbo sakau reikes gal Juodaji miska iskepti... jei neisieis biskvitas... (manau grietinele iseis isplati ir vysnias surikiuoti), tai va jei neiseis biskvitas... eisiu... eisiu... su gyvuneliais pasikalbeti...
Palinkekit man sekems...
Aciu
Palinkekit man sekems...
Aciu
as tuoj pradesiu laikyti spintoj atsargini pirktini biskvita...
Bet tie pirktiniai toookie neskanus...
QUOTE(Daivve @ 2008 12 24, 08:20)
Bet tie pirktiniai toookie neskanus...
Tai ne mano , o Miseles receptas , bet taip turi buti , reikejo ji formoje tepti , blynai ir pas mane kieti kaip macai buvo , bet sumirko super , man jis vienas is skaniausiu viskas bus okei pamatysi