Na tikrai idomi istorija pasirodo buna dvieju ,,rusiu" moterys, vienos motiniska instinkta pajaucia nuo pastojimo dienos (gal tiksliau nuo planavimo pradzios), o kitos tik po gimdymo
Na tikrai idomi istorija pasirodo buna dvieju ,,rusiu" moterys, vienos motiniska instinkta pajaucia nuo pastojimo dienos (gal tiksliau nuo planavimo pradzios), o kitos tik po gimdymo
Net du kartus skaiciau jusu istorija, viena karta senai, kai laukiausi, kita dabar kai jau turiu dukryte. Dziaugiuosi su jumis, kad motiniskas instinktas pasirode toks didelis ir uz keliu menesiu lauksime antros istorijos dalies Greitai ir lengvai
Net du kartus skaiciau jusu istorija, viena karta senai, kai laukiausi, kita dabar kai jau turiu dukryte. Dziaugiuosi su jumis, kad motiniskas instinktas pasirode toks didelis ir uz keliu menesiu lauksime antros istorijos dalies
Greitai ir lengvai
Labai grazi istorija. Dziaugiuosi kad as ne tokia viena, ir kad mane tai pat gal veliau aplankys tas motiniskas instinktas. As laukiuosi pirmo vaikelio, taciau kiti uz mane dziaugiasi daug labiau, as nieko nejauciu ir ne labai susivokia kas ir kada bus Sekmes Jums
Labai grazi istorija. Dziaugiuosi kad as ne tokia viena, ir kad mane tai pat gal veliau aplankys tas motiniskas instinktas. As laukiuosi pirmo vaikelio, taciau kiti uz mane dziaugiasi daug labiau, as nieko nejauciu ir ne labai susivokia kas ir kada bus
Sekmes Jums