Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tai, kaip motiniškas instinktas miegojo

QUOTE(Veitė @ 2010 01 18, 15:44)
šauni istorija, ir man labai patiko  thumbup.gif  4u.gif Labai graži pabaiga  wub.gif  wub.gif  wub.gif Sėkmingo antrojo gimdymo, kad irgi taip greit viskas  mirksiukas.gif

ačiū labai rolleyes.gif
Atsakyti
Viskas visada vyksta savo laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2010 01 19, 15:18)
Viskas visada vyksta savo laiku mirksiukas.gif

be jokios abejonės 4u.gif
Atsakyti
labai grazi istorija 4u.gif
Atsakyti
Na tikrai idomi istorija thumbup.gif pasirodo buna dvieju ,,rusiu" moterys, vienos motiniska instinkta pajaucia nuo pastojimo dienos (gal tiksliau nuo planavimo pradzios), o kitos tik po gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukas66666 @ 2010 01 20, 14:17)

ačiū 4u.gif

QUOTE(Ramintuske21 @ 2010 01 20, 14:37)
Na tikrai idomi istorija thumbup.gif pasirodo buna dvieju ,,rusiu" moterys, vienos motiniska instinkta pajaucia nuo pastojimo dienos (gal tiksliau nuo planavimo pradzios), o kitos tik po gimdymo mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Net du kartus skaiciau jusu istorija, viena karta senai, kai laukiausi, kita dabar smile.gif kai jau turiu dukryte. Dziaugiuosi su jumis, kad motiniskas instinktas pasirode toks didelis ir uz keliu menesiu lauksime antros istorijos dalies 4u.gif
Greitai ir lengvai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintukas @ 2010 01 30, 23:07)
Net du kartus skaiciau jusu istorija, viena karta senai, kai laukiausi, kita dabar smile.gif kai jau turiu dukryte. Dziaugiuosi su jumis, kad motiniskas instinktas pasirode toks didelis ir uz keliu menesiu lauksime antros istorijos dalies  4u.gif
Greitai ir lengvai  thumbup.gif

labai džiaugiosi, kad patiko rolleyes.gif Ačiū už gražius žodžius 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija. Dziaugiuosi kad as ne tokia viena, ir kad mane tai pat gal veliau aplankys tas motiniskas instinktas. As laukiuosi pirmo vaikelio, taciau kiti uz mane dziaugiasi daug labiau, as nieko nejauciu ir ne labai susivokia kas ir kada bus blush2.gif
Sekmes Jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaraziuke @ 2010 02 01, 10:30)
Labai grazi istorija. Dziaugiuosi kad as ne tokia viena, ir kad mane tai pat gal veliau aplankys tas motiniskas instinktas. As laukiuosi pirmo vaikelio, taciau kiti uz mane dziaugiasi daug labiau, as nieko nejauciu ir ne labai susivokia kas ir kada bus  blush2.gif
Sekmes Jums smile.gif

viskas bus gerai, nepergyvenk mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labai grazu ir juokinga vietomis smile.gif
"Išeinant pro duris, iš kažkur dar kyla noras išplauti grindis " biggrin.gif cia gerulis buvo

Aukit sveikos ir grazios smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Atsakyti