Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tai, kaip motiniškas instinktas miegojo

Kokia grazi istorija 4u.gif
Atsakyti
liuks istorija
Atsakyti
a jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit dideles ir stiprios! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif 4u.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Be galo grazi istorija wub.gif wub.gif wub.gif Sekmes jums augant 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir istorija,du kartus su garsu nusijuokiau... apie issprogusioas akiu kraujagysles ir apie nora grindis isplaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikroji meile: 17 lapkričio 2009 - 22:20
QUOTE(liolia79 @ 2009 11 17, 19:50)
Be galo grazi istorija wub.gif  wub.gif  wub.gif  Sekmes jums augant 4u.gif  mirksiukas.gif

aciuks.gif

QUOTE(tikroji meile @ 2009 11 17, 22:20)
na ir istorija,du kartus su garsu  nusijuokiau... apie issprogusioas akiu kraujagysles ir apie nora grindis isplaut  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ačiū, džiaugiuos, kad prajuokinau biggrin.gif
Atsakyti
Super istorija 4u.gif Laukiam II-os dalies 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriukas_ka: 18 gruodžio 2009 - 17:41
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 12 18, 17:41)
Super istorija  4u.gif Laukiam II-os dalies  4u.gif

ačiū biggrin.gif II dalis tikrai bus 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Ir ta antroji visai ne uz kalnu biggrin.gif na ka prajuokino, ka pradziugino, o mane sugraudino, bet greiciausia dziaugsmo asaromis, nes galbut esu naiviausia is visu, ir vis dar tikiu stebuklais.O leliuko gimimas-man vienas is didziausiu STEBUKLU zemeje.Ir gaila, kad ne kiekviena gali buti juo apdovanota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 18 sausio 2010 - 15:28
QUOTE(Jolkuce @ 2010 01 18, 15:28)
smile.gif  Ir ta antroji visai ne uz kalnu biggrin.gif  na ka prajuokino, ka pradziugino, o mane sugraudino, bet greiciausia dziaugsmo asaromis, nes galbut esu naiviausia is visu, ir vis dar tikiu stebuklais.O leliuko gimimas-man vienas is didziausiu STEBUKLU zemeje.Ir gaila, kad ne kiekviena gali buti juo apdovanota.

baik čia graudentis smile.gif Ateis ir pas tave toks STEBUKLAS wub.gif
Atsakyti
šauni istorija, ir man labai patiko thumbup.gif 4u.gif Labai graži pabaiga wub.gif wub.gif wub.gif Sėkmingo antrojo gimdymo, kad irgi taip greit viskas mirksiukas.gif
Atsakyti