Šauni istorija
o aš apie vaikiuką jau nuo lelių laikų svajojau
AUKIT SVEIKUTĖS, STIPRUTĖS, GRAŽUTĖS IR PROTINGOS damos
as visada vaikus labai mylejau ir uzkibo netyciuke per anksti,bet nebuvo akimirkos,kad gaileciausi. aisku ir baimes buvo ir dziaugsmo. tiesa,pas mane visiskai kitokia situacija,bet motiniskas instinktas pabudo iskart pasidarius NT
sekmes jusu seimai bukite laimingi nuosirdi ir grazi istorija
sekmes jusu seimai bukite laimingi nuosirdi ir grazi istorija
Aciu visoms uz grazius zodzius ir palinkejimus
Sauni istorija
Aukit sveikutes ir grazutes
Aukit sveikutes ir grazutes
oj tas instinktas
labai nuosidziai papasakota istorija istorija
labai nuosidziai papasakota istorija istorija
QUOTE(Uksnė @ 2008 11 12, 18:59)
Dabar jau žinau, ką reiškia būti mama ir kas tas motiniškas instinktas Aš jo sulaukiau. Pavėluotai, bet sulaukiau...
man atrodo, kad joks instinktas niekur nevelavo ir nepavelavo , jei mamyte tokia silta, grazia, miela istorija sugebejo parasyti ir gauti ivertinima sveikinimai
Istorija tikrai verta apdovanojimo. Labai nuosirdu ir silta
nerealiai pasakiška istorija ir verkiau ir juokiausi skaitydama...
nuoširdžiausi sveikinimai
uoj kaip vaizdingai nupasakota! super rasinelis aukit sveikos ir stiprios
Sveikutės perskaičiau šią nuostabią istorija ir susimasčiau, gal ir man kada nors taip bus Man 22 metai su vyru susituoke 2 su puse metu. Esu labai aktyvi nes ir dirbu ir studijuoju magistratūroje ir siaip viskuom uzssimu, tai vis atrodo, kad dar nelaikas musu šeimos pagausėjimui O jis atvirksciai be galo nori ir ikalbineja mane, bet as vis nesiryztu kartais netgi susigincijame del atrodo tokio nieko negaliu net su kaikuriais draugais susitikti, kurie turi vaiku, nes zn koks paskui laukia pokalbis jauciuosi tokia neteisi ir kalta jo atžvilgiu,kartu ir nepasiruosi. Paskaičiusi tokias grazias istorijas ir man sukirba sirdelė, gal ir man atsiras tas motiniskas instinktas, kai po sirdim plazdes dar kzkas Džiaugiuosi už jus visas nuostabias ir ryžtingas mamytes
kaip gražu...
QUOTE(Wika 111 @ 2008 12 06, 16:44)
QUOTE(SERPIENTE @ 2008 12 14, 01:40)
QUOTE(Agnelė @ 2008 12 15, 18:43)
man atrodo, kad joks instinktas niekur nevelavo ir nepavelavo , jei mamyte tokia silta, grazia, miela istorija sugebejo parasyti ir gauti ivertinima sveikinimai
QUOTE(Delfinna @ 2008 12 16, 16:16)
Istorija tikrai verta apdovanojimo. Labai nuosirdu ir silta
QUOTE(ASTYT @ 2009 03 04, 00:28)
nerealiai pasakiška istorija ir verkiau ir juokiausi skaitydama...
Ačiū jums visoms labai
QUOTE(Helene @ 2009 03 05, 01:08)
uoj kaip vaizdingai nupasakota! super rasinelis aukit sveikos ir stiprios
QUOTE(nytela @ 2009 03 05, 18:29)
kaip gražu...
Papildyta:
QUOTE(rasi' @ 2009 03 05, 16:06)
Sveikutės perskaičiau šią nuostabią istorija ir susimasčiau, gal ir man kada nors taip bus Man 22 metai su vyru susituoke 2 su puse metu. Esu labai aktyvi nes ir dirbu ir studijuoju magistratūroje ir siaip viskuom uzssimu, tai vis atrodo, kad dar nelaikas musu šeimos pagausėjimui O jis atvirksciai be galo nori ir ikalbineja mane, bet as vis nesiryztu kartais netgi susigincijame del atrodo tokio nieko negaliu net su kaikuriais draugais susitikti, kurie turi vaiku, nes zn koks paskui laukia pokalbis jauciuosi tokia neteisi ir kalta jo atžvilgiu,kartu ir nepasiruosi. Paskaičiusi tokias grazias istorijas ir man sukirba sirdelė, gal ir man atsiras tas motiniskas instinktas, kai po sirdim plazdes dar kzkas Džiaugiuosi už jus visas nuostabias ir ryžtingas mamytes
Net neabejok, yra ir pas tave tas instinktas, tik jį reikia truputį pajudinti